0.542. 537 86 70

MHP Aydın’da başarıya kilitlendi...

MHP Aydın İl Kongresi’nde güven tazeleyerek yeniden Başkan seçilen Haluk Alıcık mazbatasını aldı. Kalabalık bir partili grubuyla Seçim Kurulu Başkanlığı’na gelen Başkan Alıcık hem gövde gösterisi yaptı hem de basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu.

2020-09-24

Seçim Kurulu Başkanlığı’ndan mazbatasını alan Başkan Alıcık yaptığı açıklamada birlik beraberlik çağrısında bulunurken, “Bugün itibariyle Yüksek Seçim Kurulu’ndan aldığımız mazbatayla beraber Aydın İl Başkanlığına seçilmiş olarak tekrar göreve başlamış olduk. Allah utandırmasın. Başta Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli olmak üzere, Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Semih Yalçın’ın takdirleriyle beraber Aydın’daki vatandaşlarımızın bize olan teveccühü ile beraber Aydın’da belki 20 yıldan beri ilk defa bir kongremizde 515 delegenin oy kullandığı, Aydın tarihine 20 yıldan beri yazdırdığımız geniş katılımlı bir kongre oldu. Sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayacağız. Ahde vefamızı göstereceğiz. MHP’nin Aydın İl Başkanı olarak da Sayın Genel Başkanımızın talimatları doğrultusunda bütün vatandaşlarımızı MHP çatısı altında siyaset yapmaya davet ediyoruz” dedi.

“YİĞİT DÜŞTÜĞÜ YERDEN KALKACAK..”

Başkan Alıcık açıklamasının devamında başarıyı hedeflediklerini kaydederken şöyle konuştu:

“Aydın’da yiğit düştüğü yerden kalkacak. Bayrağı en güzel şekilde dikeceğiz. Bütün herkesi partimize bekliyoruz. Kimseyle kırgınlığımız, küskünlüğümüz yok. Özür dilenmesi gerekiyorsa özür dileyeceğiz. Herkesin yanına gideceğiz. Herkesten de teşkilat disiplini içinde genel merkezin disiplini içinde beraber olacağız. Konuşmaya devam edenlere de oturun oturduğunuz yerde diyeceğiz. Aydın’da göreceksiniz MHP dün olduğu gibi bugün de 2007’deki gücü yakalayacak. Genel Başkanımıza teşekkür ediyorum. Aydın’da MHP’yi düştüğü yerden kaldıracağız, 2007’deki gücü yeniden yakalayacağız. Hayırlı uğurlu olsun. Allah yar ve yardımcımız olsun.”

Sepetim