0.542. 537 86 70

Metiner: “Randevuyu ben almadım…”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yakınlığı ile bilinen AK Parti Milletvekili Mehmet Metiner, www.aydinsafak.com Yazarı Haldun Haşmet Aysan'ın gündeme taşıdığı iddialarla ilgili kendisine ait sosyal medya hesabından açıklamalar yaptı. Metiner, "Çerçioğlu'nun Cumhurbaşbaşkanı ile görüşme randevusunu ben almadım. Ancak, Cumhurbaşkanı’nın Aydın’a geleceğini kendisinin de karşılamaya gitmesinin uygun olacağını söyledim” dedi.

2018-04-08

Dün Aydın’da yapılan AK Parti Aydın İl Teşkilatı’nın 6. Olağan kongresini bile gölgede bırakan Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan-Özlem Çerçioğlu görüşmesinin yankıları sürüyor.

Görüşmenin ortaya çıkması üzerine açıklamalar da peş peşe geliyor. Önce AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, daha sonra Milletvekili Abdurrahman Öz’ün yaptığı açıklamanın ardından www.aydinsafak.com da yayınlanan “görüşmeyi Cumhurbaşkanı Özel Kaleminden AK Parti Milletvekili Mehmet Metiner’in ayarladığı” iddiası üzerine Milletvekili Mehmet Metiner de twitter hesabından bir açıklama yaptı.

Cunhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yakınlığı ile bilinen AK Parti Milletvekili Mehmet Metiner, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun dün partisinin il kongresine katılmak için Aydın'a gelen Cunhurbaşkanı ile CHP eski Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran ile birlikte karşılama sırasında yaptığı 23 dakikalık özel görüşmenin sağlanmasına aracılık ettiği ile ilgili www.aydinsafak.com Yazarı Haldun Haşmet Aysan'ın gündeme taşıdığı iddialarla ilgili kendisine ait sosyal hesabından açıklamalar yaptı.

Twitter hesabından Pazar gününğn erken saatlerinde 6 twet atıp iddialara cevap veren AK Partili Vekil Metiner, CHP'li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile dost olduklarını ve Aydın'a gelecek olan Cumhurbaşkanını karşılamaya gitmesini tavsiye ettiğini açıkladı...

İşte AK Partili Vekil Metiner'in o paylaşımları:

 

Sepetim