0.542. 537 86 70

Meraklanma İsmet Paşam..

Didim Belediye Başkanı etiketli Kadıköylü Atabay'ı kurtarmak için, Akif Hamzaçebi abisi kendisini heder ediyor. Şimdi de imaj maker bulmuş, kucak dolusu para döküp, zevahiri kurtarma peşindeler. Beyhude çabalar. Atalar ne demiş; “Olur mu şaptan şeker...”

2021-08-31

Aziz Türk Milleti...

Emin olun Atatürk ve kadrosu önderliğinde kurulan Türkiye Cumhuriyeti, ne çektiyse CHP içinde yuvalanan bu tür zihniyetten çekiyor. Bunlar hep başkalarını suçlar, koyun diye aşağılarlar, dönüp nerede hata yaptıklarını, neden iktidar olamadıklarını sorgulamazlar.

CHP’nin ezici çoğunluğu ve tabanı vatansever, namuslu, dürüst kitlelerden oluşmasına rağmen bu Akif Hamzaçebi ile çırağı Kadıköylü gibi sosyopati hastaları, ego denizinde boğulmuş hem cehalet hem kibrin bileşiminden beslenen siyaset tüccarları, ülkenin anasını ağlatıyor. Bunları gören de kaçıyor, inadına karşılarında kim varsa, ona oy veriyor. Cumhur İttifakındda kınanan ne varsa, misliyle cürümleri az, cüretleri çok kliklerde mevcut.

Aslında hiç bir şeyler, emin olun hiç bir şeyler.

Zaten parti tabanı ve örgütler bu zihniyetleri bildikleri için, partide ön seçim yaptırmayan yine bunlar. Önseçim olsa Akif Hamzeçebi yedek delege listesine bile giremez, bırakın vekillik, parti genel sekreterliğini. Hele kendini Trabzonlu sayıyor ya, Trabzon ticareti yapıyor ya, Trabzon’da muhtar seçmezler Hamzaçebi gibileri.

Hatırlayalım mı Akif Hamzaçebi'nin tek özelliği neydi?

Evinde çırağı Kadıköylü Atabay gibi kameralara yakalanan, acemi erotik kaçamakçı. Ama boynuz kulağı geçer demiş atalar. Allah var Kadıköylü gizli kamerelara yakalanmadı, özene bezene kendisini talimatla kadrajcı Ali’ye kendi kasede çektirdi. Hem de kendi evinde. Namus anlayışları, siyasi ahlaktan anladıklarıı bu işte.

Aydın - Karacasu İlçesi MHP’li Belediye Başkanı Zeki İnal hakkında sadece kaset söylentisi çıktı, hem belediye başkanlığı hem partisinden istifa etti veya ettirildi. Sonuçta ahlaken ve vicdanen gereği yerine getirildi.

Ya CHP de neler oluyor?

Gizli kameraya yakalanan Hamzaçebi Parti Genel Sekreteri olmuştu, çırağı Kadıköylü allana pullana iki kez zoraki Didim Belediye Başkanı yapıldı. Zoraki diyorum, tüm güce rağmen birincisinde kıl payı seçildi. Yine ikincisinde tüm ittifaka rağmen seçilemiyordu. Selahattin Demirtaş'ın son twiti ile destek aldı. O da iki bin oyla yine zor seçildi.

Anlayacağınız rejim çatışmasından doğan kıl payı takkeyi kapma pozisyonları. Bu millet iradesi falan değil, bildiğiniz dayatma. Normal zamanda selam bile alamayacak Kadıköylü, siyasi konjonktürden faydalanıp, Gepettolar yani kendisini kullanan kuklacılar tarafından çekirge gibi iki kez zıplatıldı.

Zıplatıldı diye üzerine basıyorum. Kurdukları sistematik rüşvet ve yolsuzluk ağından nemalanan devletteki uzantıları sayesine.

Aslında korunan Kadıköylü değil, yüzlerce milyon liralık bir yolsuzluk ve rüşvet çarkı.

Bu Akif Hamzaçebi var ya bu Akif Hamzaçebi.

Tarihte lanetlenecek bir siyasi zihniyet.

Atabay denen çırağını korumak için Parti Meclisi’nde pankart açtırıyor, istifa resti çekiyor. Bu yolda siyaseti kullanıp, Devlet içindeki kirli kişileri seferber ediyor. Türk Devleti ve Milletinin hem siyasi, hem vicdani ahlakını bozan güruh bunlar.

Kadıköylüyü sizce niye feda edemiyorlar?

Bununla ilgili, Akif Hamzaçebi'nin medyaya yansıyan yasak ilişki görüntüleri hakkında, bir kaç soru sormuştum.

1- Bu bayanı tanıyor musunuz?

2- Kendiniz mi buldunuz, başkaları mı getirdi?

3- Bu örnekten başkaları var mı?

Ahlaklı, sorumluluk sahibi bir siyasetçi alnı ak yüzü paksa çıkar, hepsine tek tek cevap verirdi. Biz de yayınlardık. Emin olun yayınlardık. Çünkü gazetecilik önce adamlıktır. Hamzaçebi ile Atabay denen şahıslarda böyle erdemler nerdeeee...

Sıfatlarından en küçük pişmanlık ve utanma işareti yok.

Akif Bey... Sen açıklamadıysan ben anlatayım o halde Didim kamuoyunda konuşulanları. Akif Hamzaçebi'nin yazlığının anahtarı dahi Atabay denen şahısta. Hamzaçebi'nin bayan arkadaşlarını da, onun tanıştırdığı herkesin dilinde. Korkmaz Atacan misali diyorlar.

Demek iki nedenle korumaya çalışıyorlar, Atabay denen kamu kurumlarını basıp, polislere saldıran, toplu tecavüzden yargılanacak olan belediye başkanı etiketli şahsı.

Bir rüşvet yolsuzluk çemberinin korunması ve devamı,

İki kirli sırları anlatmaması.,.

CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu siyasette ahlakı egemen kılacak yeni dönemi başlatıyoruz deyince, emin olun bir bu şahıslara baktım, bir Sayın Kılıçdaroğlu'nun açıklamasına.

Bu Kadıköylü her şeyi itiraf etmesine rağmen her daim arkasında duran Sayın Kılıçdaroğlu, acaba o temiz ve ahlaklı siyaseti nasıl egemen kılacak?

Bu altı üstü üç beş suç makinesine dönmüş, ahlakını yitirmiş, PKK - FETÖ gibi kamu kurumları basan şahıslara diş geçiremiyor, devlete nasıl hakim olacak? Bunlar beşli çete dediklerine bile rahmet okutur...

Millet İttifakına destek verdiysek böyle utanma, arlanma duyularını kaybetmiş, mafyalaşmış burjuvalara dönüşmüş Deniz Gezmiş edebiyatı yapıp Tosuncuk gibi davranıp, yaşayanlara göz yumacak halimiz yok.

HALK TV Mİ, RANT TV Mİ?

Şimdi gelelim mi fasulyanın faydalarına.

İşte bu her tarafı yağlı kara Kadıköylüyü kurtamrak için tutulan image makerler, çok yoğun çaba sarfediyorlar. İlimleri caf caflı, havaları bol ama akılları kıt; “Olur mu şaptan şeker” diyoruz, anlamıyorlar.

Kadıköylüyü halk içine sokmaya çalışıyorlar, kedi köpeklerle resimler falan çektiriyorlar. Bir şey değil, daha halka ve yargıya hesap vermeden, kalpten götürcekler adamı. O kadar can yaktı ki, insan içinde gezerken gözleri bir şey olacak mı korkusuyla fıldır fıldır.

İşte bu şahsı aklamak amaçlı, Halk TV denen Rant TV devreye sokuldu.

Baktılar gördüler bizle baş edemiyorlar, halk da iyice nefret etmiş bunlardan, üzerine yapılan mülkiye teftişleri ile görevden alınması an meselesi o halde ne yapıyorlar? En iyi bildikleri şeyi? Yani kendi yandaş medyalarından algı operasyonu.

Hesapta Halkçılar ya.. Viski - rakıyla başkan yardımcısı unvanlı, fakat Didim’de herkesin Kadıköylü’nün metresi dediği Jetgillerin Emine nezaretinde ağırlayıp, uğurladıkları Halk TV ekibine programı halk arasında değil, Didim Marina'da yaptırıyorlar.

Salon solcusu bunlar. Atatürk tüccarı riyakarlar. Rüşvet - yolsuzluk - sapkınlık - riya ne varsa bulaşmış, mafyalaşmış burjuva solcusu bu tür yapılar.

Bakın nasıl gırtlaklarına kadar riya ve yalana boğulmuşlar.

Bir gün önce Halk TV’de Serhan Asker isimli şahsın Didim’den program yapacağı, konuklarının Akif Hamzaçebi ile Atabay olduğu ilan edildi. Tüm paylaşımlarda mevcut. Ertesi gün program Atabay ile başladı, Akif efendi ortada yok. Aaaa o neee? Hesapta halk arasında oturmuş, tesadüfen orada programı izliyormuş.

Hemen Şair Cemal Süreyya'dan örnek veren Serhan Asker denen paralı asker, başladı tezvirata; “Cemal Süreyya da maliyeciydi. Onun gibi aramızda bir büyüğümüz daha var, Akif Hamzaçebi” ayaklarına.

Be mübarekler!.. Bir gün önce Akif Hamzaçebi program konuğu diye ilan ettiniz, bir gün sonra tesadüfen mi orada oturuyordu?

Yalanlarınıza uygun rol yapın bari.

Bunlar da Millet ittifakına koyun muamelesi yapan güruh işte.

Hey güzel Allahım!..

Arıza bizde mi yoksa bu modeller hep bize mi denk geliyor?

İnsanları aptal yerine koyan, riyayı, iftirayı, yalan, dolan, talanı siyaset olarak addeden tipleri, hep bana mı havale edeceksin Yüce Rabbim!..

Be Serhan Asker denen Halk TV isimli Rant TV nin paralı askeri.

Cemal Süreyye Şairdi, Akif Hamzaçebi ile Kadıköylü erotik film oyuncusu.

Hamzaçebi erotik kaçamakta amatörce yakalanmış, onu becerememiş nasıl Şair siyasetçi olacak? Kadıköylü ise daha profesyonel, hem de kendi evinde grup zinası yapıp kasete kendi aldırmış. Toplu tecavüzden soruşturması olan ve Ağır Ceza'da yargı yolu açılabilecek olması da cabası.

Mahkemede itiraf etti, siz daha bunlardan ne icat etmeye çalışıyorsunuz?

Şu Halkt TV ve Tele 1 - KRT gibi bizim mahallenin avanesi de az değil ha...

İş bu taraftan oldu mu, ahlaksızlığa bile her kılıfı bulmakta üzerlerine yok.

O zaman biz neyin mücadelesini verdik ve de veriyoruz?

Utanmasalar Hamzaçebi ile Kadıköylüyü evliya ilan edecekler.

Bizim mahallenin rantçıları aldıkları miktar biraz daha çoğalsın, “Akif efendi Hazretlerinden el alan Kadıköylü Evliyaullah Hazretleri” diye türbe yapıp, mum bile dikecekler.

Kırk yıla varan Gazetecilik Okulu mezunu gazeteciyim, bu Akif Hamzaçebi - Kadıköylü Atabay olayındaki gibi rezaletleri, ahlaksızlıkları, utanmazlıkları, riyakarlıkları, medyanın görmezden gelmesi, devlet içindeki kirli elleri korumak için kendilerini bu kadar heder etmesini görmedim.

Yahu bu Kadıköylü denen hakkında hukukta suç, kutsal dinlerde günah olan ne varsa dosyaları ciltler tutacak kepazelikleri örtmeye, örselemeye çalışan çete bozmalarına nasıl müsamaha edilir, nasıl oy verilir Millet İttifakından biri izah etsin?

Akif Hamzaçebi, tarihte lanet ile anılacak birisi. Kendisi İstanbul BŞB adayı olamadım diye seçimleri kaybettirmek için tam seçim sürecinde CHP Genel Sekreterliği'nden istifa etmedi mi? Bu bildiğiniz sadece CHP değil Millet İttifakı, Cumhuriyet ve Atatürk'ün mirasına yapılan en büyük ihanetlerden biriydi.

Diğeri zaten gayri ahlakilikleri, yasa dışılıkları, teröristler, eşkiyalar gibi kamu kurumları basması, devlet benim diye başkaldırısı ile gündeme gelmiş bence yaka paça alınması gerekip, mensubu bulunduğu çetenin devletteki ayaklarınca hala korunmaya çalışılan, toplu tecavüzden yargılanacak bir utanç abidesi. Bu şahıslardan olur mu evliya?

Utanmazlar üç kuruşa bu devletin, milletin ahlakını bozanları aklamaya çalışacağız diye debeleniyorlar. Bunun adı da gazetecilik oluyor. Zem zemle yıkasanız, kırk defa hacca yollasanız da olmaz o işler beyler.

Hepsi hem kamuya, hem hukuka hesap verecekler.

Bunları aklamak için programa bir de sanatçı davet etmişler. İki şarkı bir türkü, iki yüz bin lira ödendi diyorlar.

İyi izleyin Türk Milleti!...

Bildiğiniz gırtlağına kadar yolsuzluk, rüşvet ve gayri ahlakiliğe bulaşmış bu şahıslardan evliya çıkarmak için, gitti yine sizin iki yüz bin liranız.

Aziz Türk Milleti...

Savaşımız bireysel çıkar veya husumet adına değil, gerçek hak - hukuk -  adalet içindir.

Akif Hamzaçebi'nin aday olamadı diye seçimi satmaya kalktığı süreçte İstanbul’daki küçük oğlum dört gün sandık başlarında bekledi. Çuvallar içerisinde yattı, vatan görevi dedi. Oğlum gibi niceleri ne bedeller ödedi o sandık başlarında. Onların helal emeklerini Hamzaçebi ile Atabay denen iki utanç abidesine peşkeş mi çekeceğiz sandınız?

Bunlarla hesabımız mezara kadar. Her burunlarını kaldırdıklarında, karşılarında bizleri bulacaklar. Bizler halkız, bunlar siyaset tüccarı, utanç abideleri. Halk da onları değil, bizi izler, bize inanır, bizi dinler.

Bunların elleri kolları nereye uzanıyor hepsini biliyor ve tek tek buduyoruz. Bize kurmaya çalıştıkları tezgahların da farkındayız. Tek geri adım atan, bunlar gibi olsun. O kumpaslara yeltenenler de şunu bilsinler ki zamanında Zekeriya Öz denen hain Mercedes ile gezerken ona bile eyvallah etmeyip, ne halt olduğunu yazanlar bizleriz.

O gürühun sonu belli. Budama sezonuna katılmak isteyen varsa da, makamı, mevkisi ne olursa olsun, meydana bekleriz. Kim nasıl algılamak istiyorsa öyle algılasın.

Sonuçta biz kamu yararı için kamuyu soyup soğana çeviren, üzerine zulmü, riyayı meslek edinen çeteleşmiş yapılara karşı kamu ve devlet adına savaşıyoruz.

KAYIP AVUKATIN SIRRI VE BAĞLANTILARI

Yayınlarımız ve çağrılarımız sonrası, Devletimizin en üst organları olayları çok yakından izliyor, adım adım da gereğini yapıyor. Bunları koruyup kolladıkları için ipi çekilenlerden haberiniz olduğu kadar, olmadıklarınız da var. Bazılarının arkasından ağıtlar yakıp, geri gelsin diye imza toplamaya kalkışıyorlar. Geçin bunları. Hiç birinin kafası boşuna kopmadı, kopacak olanların da sicili temiz değil.

Yerel yönetimlerden sorunlu olacaksınız, dosyaları sümenaltı etmek için her şeyi yapacaksınız, bunu yaparken Cumhuriyetçi, mülayim gözükeceksiniz, kısaca tüm değerlere sadece bu ahlaksızlıklar, yolsuzluklar bizim mahalleden diye es geçeceksiniz, bir de arkanızdan ağıt mı yakacağız.

Yalvarışları gidenleri çok sevdiklerinden değil, dosyaları sümenaltı eden kolları kopuyor, ondan yırtınıyorlar.

Sıra sıra gidiyoruz canlarım sıra sıra.

Sırada Emniyet Genel Müdür Yardımcısı, Erhan Gülveren var.

Onun sonu da Albay Çetin Efendi gibi olacak.

Değerlerine, o şüheda kanıyla sulanmış elbiselere leke sürenleri halka ve devlete deşifre edeceğiz. Şu işini gücünü bırakmış Atabay denen Kadıköylüyü korumak, hakkındaki delilleri yok etmek için kendini heder eden Erhan Gülveren, hala rahat durmuyor.

Artık bu hesaplaşmada makamlar, rütbeler, elbiselerin hiç bir önemi kalmadı diyoruz, pek anlayası yok.

Şu Kadıköyünün yasaklara rağmen içkili mekanda alemlere akıp darba uğradığı, ardından kendisini devlet ilan edip kamu kurumlarını bastığı isyan gecesinde yanında iki isim vardı. Biri, Didim kamuoyunda herkesin metresi olarak bildiği, kendisinin de olay sonrası "ailem" diye bu gerçekleği itiraf ettiği, halkın Jetgillerin Emine lakabını taktığı Başkan Yardımcısı Emine Öznur Gündoğdu. Diğeri Avukat Nizamettin Bulut. Nasıl avukat ise o kadar darba rağmen hiç ortalıkta görünmedi, şikâyetçi olmak istemedi. Tek bir baro da kalkıp bu şahıs lehine tavır koymadı.

Bu avukat aynı zamanda vergi rekortmeni olmuş. Nizamettin Bulut, eski bir üst yargı mensubu. Görevinden ayrılıp hukuk bürosu kuruyor, üst yargıda çok etkin bağlantılar geliştiriyor. Tabii kirli ilişkiler. İş bu nedenle yargı ve hukuk camiasından bilindiği için kimse sahip çıkmadı bu şahsa.

Nizamettin Bulut'u Didim'e yönlendiren kim?

Erhan Gülveren.

Yahu güzel kardeşim. Akif Hamzaçebi gibi senin Didim'den başka işin yok mu?

Seninle de ahiretlik olacağız böyle giderse. O elbise bugün var, bir bakarsın yok. Bizlere haber salıp inkâr ettiğin ne varsa, hepsini yaptın ve yapmaya devam ediyorsun. Yanındaki bir kaç yardımcın ile beraber emniyet içinde ayrı bir hizip gibi yapılanmışsınız, bu işlere çok bulaşmışsınız.

Bu defa çok ters adamlara çattınız, hala anlamadın mı?

Bir şehir sistematik, örgütlü ve planlı şekilde soyuluyor, devlet içindeki bunlarla mücadele etmesi gerekenler iş birliği yapıyor. Erhan Gülveren'in Didim'e yönlendirdiği, sadece yerel değil yüksek yargıda dahi şahsi çıkar ile karar çıkartma yetisine sahip şahıs, aynı zamanda Jetgillerin Emine'nin avukatı. Kadıköylünün de perde gerisinde işlerini takip ediyor. Kadıköylünün Avukatı Adnan Oktar'ın da avukatı Uğur Poyraz gibi görünse de, perde gerisinde bağlantıları yapıp, rüşvet çarkı ile çetenin işlerini idame eden bu şahıs.

Ondan arazi oldu, ilişkileri deşifre olmasın, kirli yapıları ortaya çıkmasın diye kafasını kaldırmıyor.

Emin olun bu kirli çarkta dosyalar incelendiğinde, kabak gibi delillelere rağmen nasıl suçların hem de istinaf yolu kapalı beraatle sonuçlandığını göreceksiniz.

Kiminiz kızacak, kiminiz sövecek, kiminiz lanet okuyacak, kiminiz beddua edeceksiniz. Sadece şunu bilin... CHP içinde, Akif Hamzçebi-Kadıköylü Atabay ekürileri gibi rüşvet ve yolsuzluk çarkı kurup devletin-milletin ahlakını bozan, her riyayı söyleyip halkı aldatan çıkar grupları mevcut.

Bunlar sosyopat. Yani topluma karşı hiç bir vicdan ve acıma duygusu taşımıyorlar. CHP içindeki vatanseverleri bile gözlerini kırpmadan harcıyorlar. Normal şartlarda, normal bir ülkede insan içine bile çıkmaması gereken bu güruhlar, emin olun devlet ve millet için büyük tehlike.

Bizler de özellikle CHP içinde yuvalanan bu vurguncu, sapkın kişiliklerle, Rahmetli İnönü'nün vasiyeti doğrultusunda mücadele diyoruz; “Namuslular da namussuzlar kadar cesaretli olmalı!”

Rahat uyu İsmet Paşam!... Başta Atamız ve sizin mirasınız CHP içinde yuvalanmış namussuzlardan daha cesaretliyiz. Hepsini de siyaset mezarlığına gömecek cesaret ve yetenekteyiz...

SAYIN MÜFETTİŞLERİN DİKKATİNE

İçişleri Bakanlığı’nın görevlendirdiği Mülkiye Müfettişleri, harıl harıl çalışıyor. Kadıköylü ve akıl hocalarıysa, yine alap dolap peşinde. Rüşvet ve yolsuzluğun ana merkezi İmar Dosyalarının incelenmesi için, Kadıköylü müfettiş talebinde bulunmuş.

Derdi başka. Mümin Kamacı dönemini şikâyet etmiş, işi bulandırmak, gündemi değiştirmek, süreci uzatmak için.

Sayın Müfettişler. Didim de imar üzerinden sistematik-planlı ve örgütlü vurgun çarkı, asıl 2018 - 2021 yıllarını kapsıyor. Ondan öncesinde daha bireyseldi, şimdi bu çete kurumsallaştı. Özellikle 2018 - 2021 diyorsak, vardır bildiğimiz. Yerinde bakınca göreceksiniz zaten rezaletleri.

Bunlar imar üzerinden paraları balya balya vurdukları için, çanta çanta rüşvet dağıtmakta mahirdirler. Bu güne kadar böyle geldiler, bu yüzden cesaretlenip rüşvet ve yolsuzluk çarkını kurumsal hale getirdiler.

Geçen yazılarımda sizlere isimlerini tek tek saydığım belediye görevlileri ve yakınlarının mal varlıkları, banka hesap hareketleri ve HTS kayıtlarını talep ederseniz, zaten bu kurumsal rüşvet - yolsuzluk çarkındakiler bül bül olurlar. Sıradan bir imza memuru Akyaka’da milyon dolarlık yazlık sahibi oluyorsa, artık vurgunun boyutlarını sizler düşünün ve gereğini bir an önce yapmak vatan görevidir. Çünkü gözleri kararmış şekilde, her şeye rağmen hala çarkı sürdürmeye çalışıyorlar.

Sepetim