0.542. 537 86 70

“Melek yüzlü şeytan” nereye koşuyor?

Kuşadası Belediyesi Eski Başkanlarından “FETÖ sevici” Fuat Akdoğan AK Parti’den Aday olabilmek için kapı kapı dolaşmaya başladı. Akdoğan’ın yeniden aday olma çabası Limaş Yöneticilerine icraların başlamasına engel olma girişimi olarak yorumlandı...

2018-07-17

FETÖ Okulları imarını meclise getiren, Recep Tayyip Erdoğan'ı Kuşadası'nda karşılamayan, Adliye Sarayı açılışında bin kişi bile toplayamayan, Dönemin Kültür Bakanı Atilla Koç tarafından "melek yüzlü şeytan" diye adlandırılan, AK Parti’den aday gösterilemeyeceğini anlayınca istifa edip DYP’den aday olan, son yerel seçimlerde AK Parti Adayı Engin Berberoğlu kazanmasın diye Kuşadası'ndaki FETÖ’cüler ile işbirliği yapıp CHP’ye destek olan Fuat Akdoğan şimdilerde AK Parti’den aday olmak için kapı kapı dolaşıyor.

AK Parti içindeki bazı yöneticilerle, özellikle yanından ayırmadığı Karadenizliliği ile bilinen Mustafa Aydın vasıtasıyla sık sık yemekli toplantılarda bir araya gelen Fuat Akdoğan'ın AK Parti dışında MHP ve İyi Parti'ye de "sizden aday olmak istiyorum" mesajı verdiği gözlemleniyor.

Her fırsatta "Özer Kayalı aday ise ben aday değilim. Hatta onun memuru, meclis üyesi bile olurum" mesajı veren Akdoğan’ın Özer Kayalı aday gösterilmez ise CHP’den bir kapı açma niyetinde olduğu bu da olmaz ise olası bir adaylık söz konusu olduğunda Özer Kayalı’ya yakın CHP’li tabana mesaj vermek niyetinde olduğu Kuşadası siyasi kulislerinde dillendiriliyor.

Son günlerin tartışmalı konusu haline getirilen Tariş Alanı İmarı konusunun gündemde olduğu şu günlerde yerel seçim sularının ısındığı sırada bunların konuşuluyor olması da Fuat Akdoğan'ın Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlun’a karşı olan gruplarla iç içe olduğu izlenimini açıkça gözler önüne seriyor. Hatta Genel Seçim öncesi bazı AK Partililer vasıtasıyla Milletvekili Mustafa Savaş ile baş başa uzunca bir süre görüştürüldüğü öğrenilen Fuat Akdoğan için Kuşadalılar, "Fuat her zamanki gibi kıvırmaya başladı" yakıştırması ve yorumunu yapıyorlar.

Liman, Limaş, Top Sahası ve TARİŞ gibi konuların konuşulduğu Kuşadası’nda bir hususun daha altını çizen bazı siyasiler, "Fuat Akdoğan Kuşadası'nın bir çok işletmesini Limaş'a peşkeş çekti. Kira gelirlerini de tahsil etmedi. Limaş'ın Kuşadası Belediyesi’ne 11 milyon lira civarında borcu var. Bundan sorumlu olan da Limaş Yöneticileri. Bu borcun oluşmasına sebep olanların arasında ise Limaş Yöneticileri ile birlikte hareket eden Fuat Akdoğan,  onunla birlikte hareket eden şimdiki Başkan Özer Kayalı ve Kuşadası’nın bazı önde gelen isimleri bulunuyor. Fuat Akdoğan’ın yeniden aday olma çabası Limaş Yöneticilerine icraların başlamasına engel olma girişimi olabilir mi?" şeklinde beyanda bulunuyorlar.

Kuşadası Belediyesi’nde başkanlık yapan Limaş Yöneticisi Belediye Başkanları, Belediyeyi zarara uğratan isimler olarak anılıyor.

Sepetim