0.542. 537 86 70

Mehmet Erdem yan çizdi…

AK PARTİ'NİN MÜSTAKBEL AYDIN BŞB ADAYI MEHMET ERDEM, TOPUKLU EFE'NİN “ELEKTRİĞİ BEDAVA YAPTIĞINIZ GÜN BEN DE SUYU BEDAVA YAPACAĞIM” ŞEKLİNDEKİ RESTİNİ GÖREMEDİ!..

2018-07-07

2019 Mart Yerel Seçimlerinde kendisini Büyükşehir Belediye Başkan Adayı göstermesi beklenen AK Parti’nin önceki dönem Milletvekili Mehmet Erdem, bazı partili temsilcilerinin "BŞB'yi kazanırsak Suyu bedava yapacağız..." vaadleri üzerine "Elektriği bedava yaptığınız gün, bende suyu bedava yapacağım.." restini göremedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun “Değerli Aydınlılar, genel seçimlerde bize gösterdiğiniz güven ve desteğiniz için teşekkür ediyorum. Oylarınız ile yine Aydında 1. Parti olduk. Genel seçimden sonra vira bismillah diyoruz. Yeni dönemde siz Aydınlılara ilk müjdemizi veriyoruz. Ve bu noktada AKP ve MHP’ye de çağrı yapıyorum. Gelin elektrik ve suyu bedava yapalım. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ilk ve önemli icraatı olacağını düşündüğüm bu teklifi bugün buradan ilan ediyorum. Bununla da kalmayacağım, su ve elektriğin bedava olması için kanun önerisi Aydın milletvekilleri aracılığıyla TBMM gündemine getirilecektir. AKP, MHP, HDP şimdi görev sırası sizde. Gelin hep birlikte bu kanunları değiştirelim ve vatandaşlarımıza su ve elektriği bedava verelim. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu olarak, gerekli yasal düzenlemelerin yapıldığı gün, Aydın’da suyu bedava yapmayı kamuoyu önünde taahhüt ediyorum. Ve yürekli diğer büyükşehir belediye başkanlarına da bu kampanyamıza katılmaları için çağrıda bulunuyorum. Haydi, Ankara, haydi İstanbul, Mersin, Gaziantep, Denizli, Adana. Tüm başkanları halkımıza nefes aldırtacak bu uygulamaya evet dedirtmek için kampanyaya bekliyorum. Bugünden itibaren müjdelerim artarak devam edecek. Amacım siz Aydınlılara en iyi hizmeti verebilmek” şeklinde Hodri meydanını ve restini, kendisine ait sosyal hesabından adeta "Pas" dercesine "Siyaset ciddi iştir ve ciddiyet ister. Sayın Özlem Çerçioğlu gibi ciddi bir siyasetçiye böyle bir çağrı yakışmamıştır. Bu tam anlamıyla topu taca atıp işi sulandırmaktır! Sayın Özlem Çerçioğlu’na yakışan ve Aydın’lı hemşehrilerimizin kendisinden beklediği Aydın BŞB’nin 2019 Bütçesi hazırlanırken su ücret tariflerinde indirime gitmesidir. 2018 yılında İstanbul, Balıkesir, Denizli ve birçok ilimizde su ücretleri düşürüldü..." şeklinde cevap veren AK Parti'nin müstakbel BŞB Adayı Mehmet Erdem'in “Bedava su” vaadinde bulunma tartışmasını alevlendiren Parti yetkilileri hakkında sessiz kalması dikkatlerden kaçmadı...

(Hasan KADİFE)

Sepetim