0.542. 537 86 70

Seçilirse TBMM'de ilk Astsubay emeklisi olacak..

Aydın'da sosyal medyanın fenomen isimlerinden biri olan ve CHP'li Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik muhalif kimliği ile bilinen Emekli Hava Astsubayı Bahri Kanat Meclise giren ilk Astsubay Vekil olmak için AK Parti'den aday adayı oldu.

2018-04-28

Türkiye'de 1 milyonun üzerinde üyesi olan Emekli Astsubaylar Derneği’nin de desteğini alan AK Partili Bahri Kanat Parti İl Binasına en büyük destekçisi olan Lise son sınıf öğrencisi olan kızı Didar Kanat ile gelerek aday adaylık başvurusunu resmen yaptı.

Parti içi muhalif kimliği ile bilinen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a olan düşkünlüğü ile de tanınan emekli Hava Astsubayı Bahri Kanat kendisine ait sosyal hesabından adaylığı ile ilgili şunları paylaştı:

DEĞERLİ AYDINLI HEMŞEHRİLERİM;

Türk Silahlı Kuvvetleri'nden Hava Astsubay görevimden 2007 yılında emekli oldum. Liderim Sayın Cumhurbaşkanımı 1996 İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı zamanından beri takip etmekteyim.

Emekli olur olmaz Aydın AK Parti Teşkilatı'na üye olarak içimdeki AK Parti sevdasını pekiştirerek 10 yıldır çeşitli gazeteler ve haber sitelerinde Yerel Siyaset adına yorum ve analizler yaparak Aydın Merkez ve 17 ilçesinde fikir ve düşüncelerimi AK Parti lehine analizler yaparak, bilinmeyenleri vatandaşa aktarmak suretiyle faydalı olmaya çalıştım...

Adeta; bir Parti Sözcüsü gibi kamuoyuna bilgilendirmeler yaparak, tek başıma dik durmaya çalıştım. Sizlerden aldığım destek ve güçle öncelikli hedefim Aydın yerelindeki sorunları TBBM çatısında şehrime hizmet etmek için bugün itibariyle; Aydın AK Parti Milletvekili Aday Adayı olarak başvurdum.

Cumhuriyetimizin kuruluşundan itibaren 95 yıl geçti. Eğer seçilirsem TBMM tarihinde Türk Silahlı Kuvvetleri'nden emekli olmuş olup parlamenter sistemden Cumhurbaşkanlığı sistemine geçişinde Aydın yereline hizmet edeceğim gibi, meslektaşlarımı da TBMM çatısı altında temsilde bir ilk olacağım...

Teyamül yoklamasında şimdiye kadar yaptıklarımın, yapacaklarımın teminatı olarak görüyorsanız, temayülde değerli desteklerinizi bekliyorum.

(HASAN KADİFE)

Sepetim