0.542. 537 86 70

Koyuncu: “Hedefim AK Partiyi birinci yapmaktır..”

“Başarıya ulaşmanın sırrı, sistemli, kapsamlı ve fedakâr bir çalışma programından geçiyor” diyen Mehmet Koyuncu, 2019 yerel seçimleri için 5 milyon lira bütçe hazırladıklarını kaydederken, “Benim amacım tüm teşkilatlarımızı ve partililerimizi hazırladığımız çalışma planı etrafında birleştirip, yönlendirerek Aydın’ın dağına taşına AK Parti imzasını atmak ve partimizi Aydın’da birinci yapmaktır” dedi.

2018-02-04

HABER: YALÇIN YILDIRIM

Ahmet Ertürk’ün İl Başkanlığı’ndan istifa ettirilmesinin ardından AK Parti Aydın Teşkilatlarında Mehmet Koyuncu rüzgarı esmeye başladı. “Görev bana verilirse partimi Aydın’da iktidar yaparım” şeklindeki açıklamasıyla oldukça iddialı konuşan Mehmet Koyuncu “Göreve talibim” açıklamasının ardından da Ankara’da Parti Genel Merkezi’ne çağrıldı.

Genel Merkez’de Teşkilat Başkanı ile görüşecek olan Mehmet Koyuncu koltuğunun altında oldukça iddialı bir dosya ile yetkililerle görüşecek.

Ahmet Ertürk’ün istifasının ardından parti tabanında yaşanan hayal kırıklığını sonucu Aydın’da oyları düşüşe geçen AK Parti’nin nasıl iktidar olacağı noktasında kapsamlı bir rapor hazırlayan Mehmet Koyuncu, AK Parti’nin Aydın’da iktidar olması için yapacağı çalışmayı da en ince ayrıntısına kadar genel merkez yetkililerine sunacak.

Merkez sağ kökenli bir siyasetçi olan ve 2002 yılından bu yana da AK Parti’de siyaset yapan Mehmet Koyuncu, Ahmet Ertürk’ün istifası ile moral bozukluğu yaşanan teşkilatta hiç kimse “ben bu göreve talibim” diyerek ortaya çıkmazken, partinin Aydın’da iktidar hedefine ulaşabileceğine inancının tam olduğunu açıklayarak adeta elini değil gövdesini taşın altına koyarak göreve talip oldu.

“HEDEFİM AK PARTİ’Yİ BİRİNCİ YAPMAKTIR..”

Parti teşkilatlarının ve partililerin bu güne kadar plansız-programsız bir çalışma yürüttüğünü bu nedenle de Aydın’da başarılı olamadığına dikkat çeken Koyuncu, “Benim amacım tüm teşkilatlarımızı ve partililerimizi hazırladığımız çalışma planı etrafında birleştirip, yönlendirerek Aydın’ın dağına taşına AK Parti imzasını atmak ve Partimizi Aydın’da birinci yapmaktır” dedi.

Mehmet Koyuncu, 2002 yılından bu yana parti yönetimlerinde unvan elde edenlerin, kendi statülerini korumak dışınca hiçbir çalışmaya girmediklerini kaydederken “Hatalı aday belirlemeler, yanlış seçim çalışmaları ve parti teşkilatlarının halktan kopartılması sonucu partimiz Aydın’da başarısızlığı ve üst üste hezimeti yaşamıştır. Ben bundan büyük üzüntü duyuyorum ve AK Parti’yi hedefine ulaştırmak için İl Başkanlığı görevine talip oluyorum. Bu göreve talip olurken yaptırdığım anketlerde CHP % 36, AK Parti % 23, İYİ parti % 22, MHP % 12, HDP % 7 oranlarında vatandaştan destek aldığı görülmektedir. Merkez sağın kalesi durumunda olan Aydın’ı CHP’nin kalesi haline getiren bana göre ne yazık ki son 15 yılda görev alan milletvekilleri ve teşkilatları olmuştur. Sağ siyasetin Aydın’da ileri gelen siyasetçileri son 15 yıldır dışlanmış, dar bir siyaset anlayışı ile kendi koltuklarını korumaya yönelik davranışlar sergileyen AK Parti yöneticileri CHP’li belediyeler karşısında muhalefet üretemeyen, denetlemeyen bir anlayış sonucunda başarısız hale getirilmiştir. Artık AK Partimizin Aydın’da tüm merkez sağ seçmene açılması ve sistemli bir çalışma ile sağı bütünleştirilerek % 40 üzerinde oy potansiyeli ile başta Aydın Büyükşehir Belediyesi olmak üzere 2019 yılındaki seçimlerde yerel yönetimleri kazanması gerekiyor. Oluşturacağımız yepyeni bir AK Parti vitrini ve Liderimiz Recep Tayip Erdoğan’ın vizyonu ile Aydın’da AK Parti’nin iktidar olacağına inanıyor, değerli büyüklerimden İl Başkanlığı görevini talep ediyorum” dedi.

5 MİLYON BÜTÇE

“Başarıya ulaşmanın sırrı, sistemli, kapsamlı ve fedakar bir çalışma programından geçiyor” diyen Mehmet Koyuncu, 2019 yerel seçimleri için 5 milyon lira bütçe hazırladıklarını kaydederken şöyle dedi:

“2019 yerel yönetim seçimlerinde AK Parti’nin karşısında devasa bütçeye sahip bir Aydın Büyükşehir Belediyesi vardır. Bu gücün karşısında güç oluşturmak gerekiyor. Hamasi nutuklarla Aydın’da seçim kazanılmaz. Onun için ekip arkadaşlarım ile birlikte ilk seçimler için harcayacağımız bütçe 5 milyon TL’dir. Yaptığımız araştırmada merkezde ve 17 ilçede medya, görsel basın, mitingler, araç-gereç tahsisi, reklam-tanıtım ve matbuat giderleri için kullanılacak rakam 5 milyon TL’dir.

Sonuç olarak, genel istekler ve öneriler doğrultusunda, Aydın vilayetine duyduğum sorumlulukla ve hayal ettiğim hizmetleri ve projeleri, sevgili Devlet Başkanımın dimdik duruşuna destek olmak için yaşama geçirmek adına; ben Mehmet Koyuncu olarak AK Parti İl Teşkilatı’nın yeniden yeniden yapılandırılması görevine talip oluyorum. Sadakat ve bağlılığımdan; iyi niyet ve sınırsız hizmet arzumdan emin olarak; AK Parti’ye hizmetin Halka Hizmet ve Hakka Hizmet olduğunun bilinci ile Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın başlattığı ve başkomutanlığını üstlendiği ‘İkinci İstiklal Savaşı’nın Aydın ilindeki neferi, yılmaz mücadelecisi olarak; bana güven duyulmasını arz ediyorum. Tüm benliğim, sınırsız enerjim, sonsuz inancım, mücadele hırsım ve bu kentin geleceğine karşı duyduğum büyük sevgi ve sorumluluk, mesleki, siyasi, sosyal deneyimlerimle bu görevi en iyi şekilde yapacağıma inanıyorum.”

NİYETİM VE AMACIM

Mehmet Koyuncu niyeti ve amacını şöyle açıkladı:

“Niyetim ve amacım,

Partimizin tüm unsurları ile barışık;

Herkesi kucaklayan, bir nefer olarak,

Tüm deneyim ve birikimimi,

Tüm partililerimle birlikte bütünleşerek Aydın’ın geleceği için kullanmak;

Aydın vilayetinin dağına, taşına, ağacına, toprağına,

Zeytinin tanesinden, incirin çekirdeğine kadar

Sayın Devlet Başkanımızın ve AK Partimizin

İlkelerini, cesaretini, hizmet anlayışını yaymak ve nakşetmektir.

İnanıyorum ki bunları yaparak,

Aydınımızı tekrar Adnan Menderes’in memleketi unvanına yakışır bir noktaya taşıyacağız,

AK Partimizin kalesi olarak,

Tarih yazan bir kalkınma ve gelişmeye imza atacağız..

Allah yolumuzu açık etsin…”

Sepetim