0.542. 537 86 70

Kılıçdaroğlu’nun utanç vesikası..

Kadıköylü Atabay’ın kazanç gibi gördüğü Didim Amfitiyatro açılış töreni, CHP ve Kılıçdaroğlu için büyük bir hezimet ve utanç vesikası olarak arşivlerde yer alacaktır.

2022-06-24

Gündem malum.

KILIÇDAROĞLU bir dizi açılış ve toplantılar için önce İzmir, ardından Aydın ve ilçelerinde idi.

Diğer temasları bir yana bırakırsak özellikle Didim’de açılışını yaptığı amfi tiyatro, KILIÇDAROĞLU’nun niçin 9 seçim kaybettiğinin özeti gibiydi.

Lider dediğin önce konuştuğuna kendi inanacak ve uygulayacak ki, vatandaşta sana güvenip desteklesin.

Her Salı gerçekleştirdiğin gurup toplantısında ağzından 21/B ihale sistemini düşürmeyeceksin, “Bu sistem AKP hükümetinin kamu parasını yandaşlara peşkeş çekmek için çıkardığı bir ucube ve hırsızlık sistemidir” diyeceksin, sonra da 21/B ihale sistemi ile yandaşa peşkeş çekilerek yaptırılan amfi tiyatronun açılışını yapacaksın. 

Adama sormazlar mı, bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu, diye.

Soruyorlar da zaten. O yüzden 9 seçimdir kaybediyor ve ortada bunca hatası bulunan bir AKP hükümeti varken oyları yerinde sayıyor.

Dedikleriyle yaptıkları bir olmadığı için, ERDOĞAN yeri geldiğinde Ankara, İstanbul gibi kentlerin Büyükşehir Belediye Başkanlarını bile görevden alabilecek iradeyi gösterebilirken, sen sapığından, hırsızına, yolsuzluk yapandan, rantçısına, ilçe belediye başkanlarına bile müdahale edecek cesareti gösteremediğin için bu halk 15 yıldır sana yetki vermiyor.

Polise tokat atan HDP’li vekili kınarken, Didim’de hem polise tokat atıp, hem de devletin kaymakamının konutunu basıp, kapısını tekmeleyen adamı disipline dahi gönderemiyorsun.

Sayın Kılıçdaroğlu,

Danışmanlarına bir sor bakalım, ayağına geldiğin adamın adliyelerde bekleyen kaç dosyası var ve bu dosyaların konuları nedir, diye..

Cinsel taciz ve tecavüzden tut da, su hırsızlığına, ihaleye fesat karıştırmaktan, iş cinayetine kadar onlarca dosyayı hazırlayan devletin savcıları yalan mı söylüyor.

“Liderim” diyorsan ve yarın bu ülkenin Cumhurbaşkanı olmaya kalkışacaksan, önce sicili bozuk bu tür adamları partiden temizleyeceksin.

Adalet, adalet diye, diye yürüdüğün onca yolun sonunda eğer ATABAY gibi kabarık suç dosyaları olan bir adamın hakkından gelemiyorsan, bu millet sana 10. defa seçim kaybettirir bilesin.

Özetle.

ATABAY’ın kazanç gibi gördüğü açılış töreni, CHP ve KILIÇDAROĞLU için büyük bir hezimet ve utanç vesikası olarak arşivlerde yer alacaktır.

Bundan sonra “21/B bir hırsızlık sistemidir” diye her ağzını açtığında bu millet size koca bir “HASSTİR” çekecektir.

Açılış kalabalık olsun diye yüzlerce belediye işçisinin katılımının zorunlu kılınması ve yoklama alınması rezaletinden bahsetmiyorum bile.

Yazık oldu ATATÜRK’ün partisi CHP’ye, yazık oldu bunlardan medet umanlara...

AYDIN ŞAFAK

Sepetim