0.542. 537 86 70

Kadir Topbaş’a 1 katrilyonluk yolsuzluk suçlaması..

FATİH SULTAN MEHMET, İSTANBUL'U KADİR TOPBAŞ İÇİN Mİ FETHETMİŞ ACABA? İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KADİR TOPBAŞ'A CUMHURİYET TARİHİNİN EN BÜYÜK YOLSUZLUK SUÇLAMASI! USULSÜZ İŞLEMLERLE 1 KATRİLYON...

2016-09-03

Cemal Acar yazdı:

Kadir Topbaş meselesine gözünüzü kapatmayın…

Resmi teftiş incelemesiyle bildirimin doğruluğunun teyit ve Danıştay kararlarıyla da tescil edilmesi üzerine, İBB Başkanı Kadir TOPBAŞ ve diğer sorumlular hakkında da kamu davası açılmıştı.

Çağrımızın bir anlamda özeti de olması itibariyle, sonda sormamız gereken soruyu başta soruyoruz:
Dava konusu, toplam maliyeti 4 Katrilyon TL olan bir metro projesi. Büyük olasılıkla da Cumhuriyet tarihinin en büyük “yolsuzluk” davası!. Yargılanan kişi, usulsüz işlemlerle Devleti asgari 1 Katrilyon Lira zarara uğratmakla suçlanan İBB Başkanı Sanık Kadir TOPBAŞ. Mahkeme Hakimi ise; “zorda” kalınınca, mevcut Hakimin yüksek düzeyde bir müdahaleyle aniden terfien mahkemeden alınıp Terörle Mücadele Kanununun 10. maddesiyle yetkili ve görevli Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığına atanıp, yerine TOPBAŞ’ı kurtarmak amacıyla, yine“çok özel bir operasyonla” kumpasçı “Poyrazköy” Mahkemesinden getirilen FETÖ/PDY mensubiyeti sabit bir yargı teröristi!.

Dosya, Devletin dosyası.

Görüldü Savcısı, 17-25 Aralık sonrası durumdan vazife çıkarıp, bir kısım medyada “Yargıda 3-4 bin Paralel hakim ve savcısı var; hepsi meslekten atılmalı” diye manşetlerden açıklamalar yaptığı halde; burada, manipülasyonlarla dolu, 2. Ağır Ceza Mahkemesi kararıyla da zaten“korsanlıkla ve hukuka aykırı” olarak beraat kararı verildiği tescilli, suç duyurusunu ise bizzat İstanbul Valiliğinin yaptığı Katrilyonluk yolsuzluk dosyasını, FETÖ/PDY hakimi ile fikir birliği yaparak, kendi dillendirdiği duruşla da tamamen çelişmek pahasına temyiz etmeyen ‘cesur’bir Cumhuriyet Savcısı!. Diğer bir Savcısı ise, aynı metro projesinin ilk aşamasına ilişkin yürüttüğü “İhaleye Fesat Karıştırma” soruşturmasında; içinde konuyla ilgili tek bir kelime dahi olmayan “hileli” bir Bilirkişi Raporuna sığınarak kasıtlı biçimde verdiği takipsizlik kararı Ağır Ceza Mahkemesinden geri dönünce, dava açma zorunluluğu olduğu halde bunu yerine getirmeyip, soruşturmayı kapatabilmek için 6 yılın üstüne bir yıl daha fırsat kollayıp sonunda da, dosyadaki somut kanıtları göz ardı ederek, “hileye bu kez de bizzat başvurup” zaman, içerik ve olayı farklı Mahkemedeki yolsuzluk davasında FETÖ/PDY Hakiminin verdiği beraat kararına sığınıp, HSYK kararıyla açıkta olan Hakimle fikir birliği içinde hareket ederek, soruşturma dosyasını kapatan; önemli soruşturmalarda FETÖ/PDY irtibatlı oldukları, devletin ulusal güvenliğine yönelik ağır suçlar işledikleri iddiasıyla çok sayıda popüler ismi sorgulayıp, çoğunu da tutuklatıp, yargılatan; hatta 15 Temmuz 2016 tarihli FETÖ/PDY etiketli darbenin ilk kurşununu da 10 yıl önce attıran, fakat nedense cinayet çözmekteki hünerinin binde birini

TOPBAŞ cinayetinde sergilemeyen ünlü bir Savcı!.

Ve nihayet, 5 kişilik beşinci Bilirkişi Heyetindeki herkes sakat!. 2’si muvazaalı. 3’ü ise daha önce iki ayrı davada yine İBB Başkanı TOPBAŞ hakkında gerçeğe aykırı Bilirkişilik yapıp, peşinden dava dava dolaşıp kendilerini adeta İBB Başkanı TOPBAŞ’ın “kadrolu” bilirkişisi haline getirmişler. Baştan sona tutarsız, bilim ve etik ilkelerden yoksun, hukuku katleden, himayecilikte sınırları zorlayan raporlara imza atmışlar; hasılı “İBB Başkanı Kadir TOPBAŞ’ın önüne yatmayı alışkanlık haline getirmişler”. Üstelik bunların biri de, Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU kontenjanından, halihazırda “CHP Parti Meclisi Üyesi!”

Şimdi çağrı muhataplarımıza açıkça soruyoruz, Allah rızası için lütfen samimiyetle cevap verin: Bu kadar alakasız, hatta ne alakasızı, birbirlerine tamamen karşı kutuplarda ve çatışmalı konumlardaki tüm bu kişiler, hangi yüksek mefkure için organize biçimde bir araya gelmişler de, FETÖ/PDY mensubiyeti yıllar önceden sabit hakimle tam bir uyumla işbirliği yapıp sımsıkı kenetlenerek, asgari 1 Katrilyon TL kamu zararı bulunan “Cumhuriyet tarihinin en büyük yolsuzluk davası” ile 4 Katrilyon Lira maliyete ulaşan bir ‘İhaleye Fesat Karıştırma’soruşturması dosyasını örtbas edip kapatmışlardır?

SAYIN BAŞBAKANIM, SAYIN KILIÇDAROĞLU..

http://odatv.com/kadir-topbas-meselesine-gozunuzu-kapatmayin-0309161200.html

Sepetim