0.542. 537 86 70

İYİCE KÖŞEYE SIKIŞTI…

“Organize Suç” kapsamında yürütülen Savcılık soruşturmalarıyla iyice köşeye sıkışan Özlem Çerçioğlu’nun günleri sayılı… Aydın’dan kaçarsa hiç şaşmayın…

2016-03-25

“Aydın’ın Altın Çağını Başlatıyoruz” sloganı ile işe başlayan ancak şu ana kadar yaptığı icraatları ile “Aydın’a Teneke Çağ” yaşatan Özlem Çerçioğlu kavga siyasetinin odağına yine Aydın Valisi Erol Ayyıldız’ı koydu, durmadan esip gürlüyor.

Hiç boşuna yırtınıp, bağırıp çağırmayın Özlem Hanım Aydın Valisi Erol Ayyıldız’ı beslendiğiniz “Kavga Siyaseti”nin içine çekemezsiniz.

Köşeye iyice sıkışan Özlem Çerçioğlu neden sürekli Aydın Valisi Erol Ayyıldız’a yükleniyor, neden sürekli Valiyi eleştiriyor hiç düşündünüz mü?

DİM-1 ve DİM-2 Projeleri bahane…

Aydın’da eski otogar yanında bulunan alışveriş merkezinin yerine Dünya iş Merkezi kurmak için proje hazırladığını ve ihalesi yapılan projenin Valilik tarafından engellediğini ifade eden Özlem Hanım diyor ki, “Vali ihalenin iptalini isteyerek yürütmeyi durdurma istemiyle bölge idare mahkemesine başvurdu, mahkeme de yürütmeyi durdurma kararı aldı.”

Bu projenin iptali için Aydın Valiliği ile birlikte CHP’li Efeler Belediyesi de dava açtı.

Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan da diyor ki, “Bizler için önce şehrin çıkarları, kamuoyunun ihtiyaç-talep ve görüşleri önde gelir. Bu nedenle her iki alanın da kamu yararına Efeler Belediyesi'ne kalması için, yasal yollardan mücadele veriyoruz.”

Özlem Hanım neden eleştirilerinde Mesut Özakcan’ın adını ağzına almıyor da “Aydın halkından kaçırmaya çalıştığı bu yerleri peşkeşten kurtaran” Aydın Valisi Erol Ayyıldız’ı, “Aydın’ın Hizmetlerini Vali engelliyor” diye ipe sapa gelmez eleştirilerle hedef gösterme çabası içine giriyor?

Özlem hanımın bu güne kadar Aydın’ın yararına gerçekleştirdiği bir hizmetini göreniniz var mı?

Bir Kent Meydanı yapıldı, 16,5 milyon TL. (16,5 trilyon lira) “vurgun” ortaya çıkarıldı. Soruşturması yargı tarafından yürütülüyor.

Bir EMAN ihalesi yapıldı, “Organize Suç” kapsamında soruşturması sürüyor.

Yine soruşturmaları “Organize Suç” kapsamında yürüyen 21 B, 21 F, 22 C ihaleleri ile “Edimin İfası” dosyası…

Ve savcılık odasında dağ gibi yığılan irili ufaklı soruşturma dosyaları…

Yasalardan söz ediyor ama “Kaçak Malikânede” oturan kendisi…

Özlem Hanımın yırtınması işte bundan…

Aklı sıra gündem saptıracak…

Kendisi de biliyor, bu “Organize Suç Dosyası” soruşturmalarından yakayı kurtaramayacağını…

İyice köşeye sıkıştı…

Günleri sayılı…

Aydın’dan kaçarsa hiç şaşmayın..

Onun için de “Aydın’ın Hizmetlerini Vali engelliyor” teranesi ile Büyükşehir Belediyesi’ndeki yolsuzluk ve usulsüzlüklerin üzerine giden, yetim hakkını korumaya çalışan Aydın Valisi Erol Ayyıldız’ı itibarsızlaştırma çabası içine giriyor.

Bu oyun tutmaz Özlem Hanım…

Aydın halkı seni de biliyor, Aydın Valisi Erol Ayyıldız’ı da…

Sepetim