0.542. 537 86 70

İYİ Parti’de görüşmeler tamamlandı..

Aydın İYİ Parti’de yönetimin tamamına yakını ve ilçe başkanlarının ezici çoğunluğu “Recep Taner” dedi.

2021-12-22

Aydın İYİ Parti’de Süleyman Demirci'nin kamuoyu nezninde kabul görmeyen ve hala gerekçeleri hakkında açıklama yapılamayan ihracı sonrası, yeni il başkanlığı için son aşamaya gelindi.

Bilindiği gibi Süleyman Demirci’nin görevden alınmasının ardından toplanan il yönetimi, tüzüğün kendisine verdiği yetkiyi kullanarak Kurucu İl Başkanı Recep Taner'i il başkanlığı için göreve davet etmişti.

Ankara'dan gelen Aydın'dan sorumlu Genel Merkez Yöneticisi Mehmet Aslan, İl Yönetimi ve İlçe Başkanları ile sorunları ve çözüm yollarını masaya yatırdı. İl yöneticilerine tek tek “Recep Taner veya bir başka isim var mı?” sorusunu yönelten Mehmet Aslan, yasal yetkili ve karar organı seçilmiş İl Yönetimi’nin tamamına yakınından Recep Taner ismini aldı.

İYİ Parti İlçe Başkanları ile yapılan görüşmelerde ise bazı başkanlar İl Yönetimi ile olan sorunları dile getirirlerken, büyük çoğunluğu Recep Taner ismine onay verdiler.

Ankara'ya dönen Mehmet Aslan'ın, Genel Merkezde yapacağı görüşmeler sonrası İl Başkanlığı için seçilmiş il yönetimince tespit edilen Recep Taner ismine onay verilmesi bekleniyor. Detaylar ve gelişmeler sürecin tamamlanması ardından Aydın Şafak Gazetesi'nde, Metin Can’ın kaleminden an be an kamuoyuyla paylaşılacak.

 

Okunma sayısı: 6.154

Sepetim