0.542. 537 86 70

İYİ Parti Aydın’da hedefi yükseltti…

İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner, “Yerel seçimlerde Aydın Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinde en güçlü adaylarla çıkıp Aydınlıların tamamının oylarına talip olacağız. Göreceksiniz ülke genelinde AK Parti’nin, yerelde CHP’nin iktidarına son vereceğiz” dedi.

2018-02-05

Genel Başkanlığı’nı Meral Akşener’in yaptığı İYİ Parti’nin Aydın Başkanlığı, medya mensupları ile kahvaltılı bir tanışma ve tanıtım toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan İl Başkanı Recep Taner, yerel ve genel iktidara talip olduklarını açıkladı.

İYİ Parti Aydın İl Başkanlığı, medya mensupları ile kahvaltılı bir tanışma ve tanıtım toplantısı düzenledi. Toplantıya İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner, Efeler İlçe Başkanı Pınar Öncer ve il-ilçe divan üyeleri ile Aydın’da görev yapan medya temsilcileri katıldı.

YEREL BASININ ÖNEMİNE İŞARET ETTİ

Aydın Efeler Kalfa Köy Mahallesi’nde bulunan 1926 Restaurant’da düzenlenen kahvaltılı basın toplantısında konuşan İl Başkanı Recep Taner, sözlerine “Zeytin Dalı” harekâtı nedeniyle Afrin’de şehit düşen askerlere rahmet, ailelerine başsağlığı dileyerek başladı. Yerel basının önemine dikkat çeken Taner, “Yerel basın Türkiye için önemli, İYİ Parti için daha da önemli. Basının partimizi görmediği bir ortamda yerel basın bizim sesimiz, soluğumuz olacaktır” dedi.

OYLARIN TAMAMINA TALİBİZ

İYİ Parti’nin seçmenin yüzde 100’ünün oyuna talip olduğunu kaydeden Taner, “Şu an Türkiye genelinde yüzde 20 oy bandındayız. Kararsız seçmenlerin oranı çok fazla. OHAL nedeniyle insanımız görüş bildirmekten korkuyor. Seçim dönemine girildiğinde kararsız seçmenlerin İYİ Parti’ye yöneleceğine inanıyorum” diye konuştu.

AK PARTİ VE CHP’NİN İKTİDARINA SON VERECEĞİZ

Hiçbir partiyle ittifak yapmayacaklarını açıklayan Taner, “Yerel seçimlerde Aydın Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinde en güçlü adaylarla çıkıp Aydınlıların tamamının oylarına talip olacağız. Göreceksiniz ülke genelinde AK Parti’nin, yerelde CHP’nin iktidarına son vereceğiz” diyerek hedef yükseltti.

Yapılan konuşmaların ardından İYİ Parti Aydın ve Efeler ilçe divan üyeleri basın mensuplarına tanıtıldı. Ayrıca 10 Şubat Cumartesi güne Genel Başkan Meral Akşener’in katılımıyla gerçekleşecek olan il ve Efeler ilçe parti binasının açılışına tüm Aydınlıların davetli olduğu bildirildi.

Kaynak: Aydın24Haber

Sepetim