0.542. 537 86 70

İYİ Parti Aydın’da çözülüyor…

İYİ Partiden istifa edip yuvaya Döndüler… Nazilli, Köşk ve Aydın’da aralarında halen İYİ Parti yönetim kurulu üyelerinin de bulunduğu 20 kişi, MHP İl Başkanı Haluk Alıcık’ın “Yuvaya Dönün” çağrısı üzerine İYİ Parti’deki görevlerinden istifa ederek MHP’ye geçti. Aydın MHP İl binasında Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu’nun katıldığı törenle Yuvaya Dönen MHP’lilere rozetlerini Depboylu ve Alıcık taktı. Aydın il genelinde bu güne kadar İYİ Parti’den 2 bin kişi MHP’ye kayıt yaptırdı..

2020-03-15

İYİ Parti Nazilli Kurucular kurulu üyesi ve Cihat Öztürk Başkanlığı’ndaki ilçe teşkilatı yönetim kurulu üyesi Vedat Akdağ, Kurucular kurulu üyesi ve eski teşkilat başkanı Atilla Demirel, Yönetim Kurulu Üyesi Olcay Vıcır, Hikmet Çıldır ve yine yönetim kurulu üyesi Çetin Yeşilbağ İYİ Partiden istifa ettiler.

Bugün Aydın MHP il Binasında Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu’nun da katıldığı bir törenle MHP saflarına geri dönen İYİ Partililer için program düzenlendi.

2 BİN KİŞİ İYİ PARTİDEN MHP’YE TRANSFER OLDU

MHP İl Başkanı Haluk Alıcık’ın göreve geldiği günden beri “Yuvaya Dönün” çağrısı üzerine Aydın ve ilçelerinden toplam 2 bin İYİ Partilinin MHP’ye geçerek üye kayıtlarını yaptırdıkları öğrenildi.

Bugün Yapılan törende ayrıca İYİ Parti Köşk ilçe yönetim kurulu üyesi Harun Şahin, ve bayram Ok ile, Efeler ilçesinden Ali Şahin Demir de MHP’ye katılanlar arasında oldu.

HABER: MURAT GÜRKAN

Sepetim