0.542. 537 86 70

İşgalci yazar Ergun Poyraz..

Kuşadası Belediyesi’nin Davutlar’daki Hizmet Binası’ndaki Ofisi’ni izinsiz işgal eden ve yanındaki erkek arkadaşı ile birlikte ev gibi kullanmaya başlayan Ergun Poyraz buradan da Zabıta zoruyla çıkarıldı.

2021-08-18

HABER-YORUM : YALÇIN YILDIRIM

Kuşadası Belediyesi Kitap Günleri Etkinliği’nde kendisine yer verilen sözde yazar Ergun Poyraz’ın düzenlenen organizasyonda “rant sağladığı” iddiaları sonrası fuardan kovulmasının yankıları devam ediyor.

Kitap Fuarı’na Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in desteği ile katılan ancak standlardan para karşılığı menfaat temin ettiği ve misafirlere ücretsiz ikram edilecek olan su, çay, meşrubat gibi içecekleri para karşılığı sattığı iddia edilen sözde Yazar Ergun Poyraz çıkarlarına ters düşen Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’e sosyal medya hesabından fütursuzca saldırması büyük tepki topluyor.

Son olarak, Kuşadası Belediyesi’nin Davutlar’daki Hizmet Binası’ndaki Ofisi’ni izinsiz işgal eden ve yanındaki erkek arkadaşı ile birlikte ev gibi kullanmaya başlayan Ergun Poyraz buradan da Zabıta zoruyla çıkarıldı.

Başkan Ömer Günel’in talimatıyla işgal edilen ofisin boşaltılması için harekete geçen Zabıta ekiplerine direnen ve elinde keser ile gelen ekiplere küfür ve hakaretler savuran sözde yazar Ergun Poyraz kapı kilidini bile değiştirdiği belediye ofisini terk etmeyince polis nezaretinde çilingir yardımıyla kapı kilidi açılarak zabıta ekipleri ofise girdi. Burada da Belediye Başkanı Ömer Günel ile belediye çalışanlaranı hakaret ve tehditlerini sürdüren Ergun Poyraz’ın eve dönüştürdüğü ofisi birlikte yaşadığı erkek arkadaşı ile birlikte farklı amaçlarla kullandığı tespit edildi.

Daha sonra eşyaları boşaltılan Ergun Poyraz sosyal medya hesabından Başkan Ömer Günel’e karşı karalama kampanyası başlattı.

Çıkar amaçlı faaliyetine izin vermeyen Kuşadası Ömer Günel’i itibarsızlaştırmak için ipe-sapa gelmez iddialar ortaya atan çakma yazar Ergun Poyraz, fındık kadar aklıyla son olarak Kuşadası Belediyesi’nde vurgun yapılıyormuş gibi gündem oluşturma çabasına girerek yalan, yanlış belgelerle sözüm ona Başkan Ömer Günel’i kamuoyu gözünde küçük düşürme gayretine girdi.

Hayatı çıkarlarına ters düşen kişilere şantaj ve kumpas ile geçen sığır çobanı sözde yazar Ergun Poyraz son itibarsızlaştırma hamlesinde daha önce bir grup çakalın internette yayınladığı faturaları, gerçeklere takla attırarak yayınlayıp kafa karışıklığı yaratarak sanki belediyede vurgun yapılıyormuş algısı yaratma gayretine girmesi, çıkarlarına izin verilmediği için yapılan hamleler olarak değerlendiriliyor.

Kuşadası Belediyesi’nin çerez parasına ona buna peşkeş çekilen 400 dükkânını her türlü tehdit ve baskıya meydan okuyarak kiracılarını çıkaran ve bu yolla belediye bütçesine 100 milyar lira gelir sağlayan Belediye Başkanı Ömer Günel’i zırvalarla yıpratacağını düşünen sığır çobanı sözde yazar Ergun Poyraz, bil ki senin bu basit oyunların sonuç vermez.

Ergun Poyraz denen bu şahsın geçmiş öyküsünü yazalım da nasıl kumaş olduğunu biraz daha iyi anlayın.

Bu sığır çobanı sözde yazar geçmişte “İsanın Çocukları” kitabını yazıp basacağını söyler. Gider Ankaraya Erkan Karaarslan’ın bürosuna oturur, “600 bin lira isterim, yoksa kitapta seni yazarım” der. Erkan Karaarslan da kapıyı gösterir, ziktiri çeker.

İşte 32 yaşından sonra hayvancılıktan yazarlığa terfi eden Ergün Poyraz denen şahıs ile Ömer Günel’e saldıran şahıs aynı kişi.

İnşaat mühendisliği terk, ardından biraz inşaat, biraz hayvancılık, 32 yaşında askere gitmiş, asker dönüşü sözüm ona yazarlığa başlamış.

32 yaşından sonra yazıp çizmeye başlamış Ergün Poyraz, oturduk yerden sosyal medya paylaşımlarıyla tıpkı Kuşadası’ndaki olayda olduğu gibi gel gel yapmaya çalışan bir inek çobanı. Dili dil değil, Türkçesi sıfır. Çıkarına ters düşen bir şey oldu mu, başlar karalamaya, çamur atmaya, sövmeye. Milleti korkutmak, sindirmek, gözdağı verip para sızdırmak için atar tutar, sonra yazdıklarını bile kaldırır. Ceza evinde kapalı kalmak, biraz başına vurmuş galiba.

Sen gerçek yazar mısın yoksa tabela mı yazarsın ne yazarsın Ergun Poyraz?

Yazar dediğin araştırır, soruşturur öyle yazar.

Ömer Günel’i itibarsızlaştıracağım derken sosyal medya hesabından son yayınladığın faturalar bilinmedik şeyler değil ki..

A be geri zekalı, fındık kadar aklınla yanlış evrak yayınlayarak beş kat vurgun yapıldığı algısı yaratmaya çalışmışsın…

Yayınladığın faturada 2. Hakediş yazıyor.

Hani 1. hak ediş nerede?

Birinci faturayı gizleyerek algı yaratacağını mı sanıyorsun?

Faturada işin kaç günlük olduğu, birim fiyat hiçbir şey yok...

52 bin TL ile ne hizmet verilmiş, kaç kişiyle yapılmış o da yok...

52 bin TL kaç ay için? 1 mi, 2 mi 3 mü? ne kadar ay için yazmadığı halde...

Ahlak yoksunu, hayatını ona buna kumpas şantajla geçinen yaratık...

Yayınladığın faturada bütün bilgiler mevcut, süre belli, her şey açık, şeffaf, doğru olduğu halde, elma ile armutu karıştırıp kafa karışıklığı yaratarak bulanık suda balık avlayacaksın öyle mi? Sen balık tutarsın tutmasına da tutacağın balık seni pek mutlu etmez benden söylemesi.

Sen nerden icap etti de düne kadar övdüğün Ömer Günel’e sövgüye başladın.

Belli ki Koçarlı’da millete şantaj yollu haberler yapa yapa uğradığın sopalı darp sonrası, düşünme yetinde hasarlar oluşmuş.

Be mübarek sığır çobanı sözde yazar..

Dün övüp bu gün adını karalamaya çalıştığın Ömer Günel’in sana prim vereceğini, ciddiye alacağını sanıyorsan yanılıyorsun.

Bu zavallı yazarın bir zamanlar “Musa'nın Çocukları” diye kitabı vardı. Aslında kitabı kimlerin yazdığını ve Ergun Poyraz’ın da adını koyduğunu herkes bilir. O kitap yüzünden cezaevinde bir hayli yattı.

Bu Ergün Poyraz denen sözde yazar bir ara, “İsa’nın Çocukları kitabım yolda” filan diye yaygara yapıyordu. Ne İsa'nın Çocukları kitabı çıktı, ne de sığır çobanının sesi soluğu.

Aradan zaman geçti, sonra da Koçarlı'da ortaya çıktı. Orada da bazı siyasilere ve iş insanlarına şantaj yayınlarına girişmeye kalkınca, buna bir güzel dayak atıp kafasını gözünü şişirdiler…

Uzun zamandır sesi soluğu çıkmıyordu. Şimdi de Kuşadası’nda olay adam oldu. Geçim sıkıntısına düşünce Ömer Günel bunu yazar sanıp Kuşadası’ndaki Kitap Fuarı’nda stand verdiler. O ise yazarlara tahsis edilen standların hakimi sandı kendini, yetmedi belediyenin ofisini işgal etti, kapı kilidini bile değiştirip yanındaki erkek arkadaşı ile ev olarak kullanmaya başladı. Davranışları ile yazar değil sığır çobanı olduğunu Kuşadası’nda bir kez daha kanıtladı Ergun Poyraz.

Elinde keser zabıtalara tehditler savurdu..

Şimdi de sosyal medya hesabından kuyruk acısını çıkarmaya çalışıyor.. Ömer Günel’e sallıyor.

Ne yaparsan yap Ergun kardeş sana bu saatten sonra kimse inanmaz.

Senin nasıl kumaş olduğunu bilmeyen, duymayan kalmadı.

Bari ileri geri zırvalayarak daha fazla rezil olma..

Yazarsan yazarlığını bil, efendi olmayı dene istersen..

HABER VİDEOLARI İÇİN LİNGİ TIKLAYINIZ..

https://www.facebook.com/100058829382049/videos/pcb.249749626996015/369839591433395

https://www.facebook.com/100058829382049/videos/pcb.249749626996015/387264689470870

https://www.facebook.com/100058829382049/videos/pcb.249749626996015/779568742743725

 

 

Sepetim