0.542. 537 86 70

İçişleri Bakanı Aydın’a geliyor…

Bakan Soylu’ya Valilik Makamı’nda Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, İl Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ, Cumhuriyet Başsavcısı Kasım Tüten ve Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Selahattin Acara’nın katılacağı toplantı ile brifing verilecek.

2017-11-12

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 17 Kasım 2017 Cuma günü Aydın’a geliyor. Aydın ilinde bir dizi temaslarda bulunacak olan Bakan Soylu’ya, Valilik Makamı’nda Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, İl Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ, Cumhuriyet Başsavcısı Kasım Tüten ve Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Selahattin Acara’nın katılacağı toplantı ile brifing verileceği öğrenildi.

Belediyelere yönelik operasyonların gündeme geldiği son aylarda Aydın Büyükşehir Belediyesi ile ilgili ortaya atılan “FETÖ ile bağlantılı” iddiaları hakkında Cumhuriyet Başsavcısı Kasım Tüten’in talimatı ile Aydın İl Emniyet Müdürlüğü’nün hazırladığı dosyayı da inceleyeceği öğrenilen Bakan Soylu’nun alacağı brifingin ardından Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik “FETÖ Operasyonu” için düğmeye basacağı bekleniyor.

KÖŞK İLÇESİ’NDE AÇILIŞLARA KATILACAK…

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Köşk ilçesinde de bir dizi açılışlar gerçekleştirecek. Köşk Belediyesi Yeni Hizmet Binası, Köşk Hükümet Konağı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan Kent Meydanı’nı hizmete açacak olan Bakan Soylu, AK Parti’nin Aydın’daki Kalesi Köşk İlçesi’nde ilçesini AK Parti’nin AK hizmetleri ile tanıştıran ve 100 milyon TL’nin üzerinde yatırım gerçekleştiren Belediye Başkanı Rifat Kadri Kılınç’ı da makamında ziyaret edecek.

Bakan Süleyman Soylu’ya Aydın ziyaretinde AK Parti MKYK Üyesi Mustafa Savaş ve Milletvekilleri Mehmet Erdem ve Abdurrahman Öz’ün de eşlik etmesi bekleniyor.

HABER: HASAN KADİFE/ANKARA

Sepetim