0.542. 537 86 70

Halkın parası ile başarısızlık reklâmı...

Aydın salgın haritasının tamamen kırmızıda olduğu ve Sağlık Bakanlığı’ndan yapılan açıklamalarda Efeler İlçesi’nde korona vakalarının yüzde yüz arttığı belirtilirken, Belediye Başkanı M. Fatih Atay’ın kendisini Türkiye’nin ikinci Başarılı Belediyesi olarak ilan etmesini gerçekçi bulmuyorum…

2020-12-01

Covit-19 salgın günleri başladığından bu yana Efeler Belediyesi bizleri şaşırtan eylemlerine devam ediyor...

En son belirli noktalara dezenfektan makinası yerleştiren ama içlerine dezenfektan yerine su bulduğum makinaların şimdilerde akıbeti belli değil.

Yerel yönetimlerin salgın dönemlerinde yapmak zorunda olduğu bir kaç hizmeti reklâm konusu yapan Efeler Belediyesi bu faaliyetini de bilboardlara taşıdı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi ile ortak hizmet yaptığı halde bütün başarıyı kendisine mâl edip, Efeler’i Türkiye’nin ikinci başarılı ilçesi ilan eden Efeler Belediesi’ne ve Başkanı M. Fatih Atay’a “birinci kim?” diye sormadan da geçemiyorum.

Aydın salgın haritasının tamamen kırmızıda olduğu ve Sağlık Bakanlığı’ndan yapılan açıklamalarda Efeler İlçesi’nde korona vakalarının yüzde yüz arttığı belirtilirken, Belediye Başkanı M. Fatih Atay’ın kendisini Türkiye’nin ikinci Başarılı Belediyesi olarak ilan etmesini gerçekçi bulmuyorum ve bu konuda yaptırılan anketin de gerçeği yansıtmadığını düşünüyorum. Ayrıca, anketin hangi araştırma şirketine yaptırıldığını da açıklamalarını kamuoyu adına bekliyorum.

İnsan hayatının söz konusu olduğu salgın dönemimde, halkın parası ile kendi reklâm anketini yaptırıp, bilboardlara taşıyan Efeler Belediyesi’nin bu konudaki yüzde 32 başarısızlıklarının halkın hayatına mâl olduğunu ve bu hayati başarısızlıklarını halkın parası ile bilboardlara taşımasını da bir talihsizlik olarak değerlendiriyorum.

SEVGİ İLE KALIN DOSTLAR..

Sepetim