0.542. 537 86 70

FETÖ’nün Abisi de, Hamisi de Kılıçdaroğlu çıktı…

Ortaya yeni çıkan bir fotoğraf, CHP ile FETÖ’nün Yerel Yönetimler İmamı arasındaki organik bağı kanıtladı..

2016-12-04

Kardeş Celal Kılıçdaroğlu'nun Türkiye gündemini sarsan, “FEÖ CHP'yi ele geçirmiş” iddiasının haklılığı son ortaya çıkan kanıtla (fotoğrafla) belgelendi.

Geçtiğimiz Cuma günü Beyaz TV’de Latif Şimşek’in Dinamit programında CHP’li belediyelerin FETÖ ile bağlantısını belgelerle ortaya koyan Tecrübeli Bürokrat Haldun Haşmet Aysan’ın açıklamaları henüz hafızalarda tazeliğini korurken ortaya çıkan yeni bir fotoğraf CHP-FETÖ bağlantısının geçmişe dayalı olduğu gerçeğini de gözler önüne serdi.

Adana mitinginde FETÖ’cü yazarları alkışlatarak, “Burada” dedirten Kemal Kılıçdaroğlu'nun hemen bir gün sonra ortaya çıkan ve FETÖ'nün Yerel Yönetimler İmamı Erkan Karaarslan'ın Kemal Kılıçdaroğlu dahil tüm CHP’nin tepe yönetimine özel konferans verirken çekilen fotoğrafı, CHP’nin FETÖ ile organik bağını ortaya koyarken CHP teşkilatlarında da adeta deprem etkisi yarattı.

Bu fotoğraf, Erkan Karaarslan eli ve Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere CHP tepe yönetiminin desteğiyle CHP'li Belediyelerin nasıl FETÖ'ye teslim edildiği ve bu yolla yerel yönetimlerin nasıl içinin boşaltılarak FETÖ’ye para aktarıldığının kanıtı olarak tarih sayfalarına geçti.

İşte o fotoğraf ve haber:

Bu fotoğraf CHP’de sözün bittiği yerdir.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve tüm belediye başkanlarının 15 Haziran 2014 tarihinde Eskişehir’de düzenlenen toplantıda kürsüde proje sunumu yapan kişi FETÖ/PDY Operasyonu kapsamında Hatay cezaevinde tutuklu Erkan Karaaslan’dır..

“Kılıçdaroğlu Eskişehir'de konuştu…

15 Haziran 2014 - 16:26 Son Güncelleme : 15 Haziran 2014 - 16:25 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Genel iktidarın yolu yerelden geçer. Eğer çalışırsak, üretirsek, kenti kazanırsak, ülkeyi daha güzel yöneteceğiz" dedi.

CHP'li 234 belediye başkanının katılımıyla Eskişehir'de, Sanat ve Kültür Sarayı'ndaki düzenlenen "Büyük Buluşma" toplantısı yapıldı, Kılıçdaroğlu, belediye başkanının işinin zor ve bu görev için ilk 6 ayın çok önemli olduğunu kaydetti.

Kılıçdaroğlu, CHP'nin bir özelliğinin olduğunu dile getirerek, "Biz kul hakkı yemeyiz. Biz vatandaşa hizmet ederiz. Biz belediyedeki her kuruşun nerelere harcandığının hesabını, belde halkına vermeyi onurlu bir görev kabul ederiz" diye konuştu.

"Biz halka hizmet ederiz"

Siz, her kuruşun hesabını vereceksiniz. Şunu söyleyeceksiniz, 'iktidarın yapamadığını, biz yapıyoruz' diyeceksiniz. 'Aile sigortasını yapamıyorlar, biz yapıyoruz' diyeceksiniz. 'Halkın arasına giremiyorlar, biz giriyoruz' diyeceksiniz. 'Vatandaşın derdini biz biliyoruz, biz çözeceğiz' diyeceksiniz. Siz bizim yüz akımızsınız. Siz bizim öndeki askerlerimiz, neferlerimizsiniz, çalışanlarımızsınız. Siz halkın önderlerisiniz, kanaat önderlerisiniz. Siz hizmet verdiğiniz sürece ülkenin birliğine ve bütünlüğüne en büyük katkıyı yapmış olacaksınız.”

Bir başka kanıt...

Kemal Kılıçdaroğlu:

“Cemaati savunmayacağız da kimi savunacağız..”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gazetelerin Ankara temsilcileriyle bir araya geldi. (25.12.2015)

FETHULLAH GÜLEN'İ SORDULAR

Yıl sonu değerlendirilmesinin yapıldığı toplantıda bir gazeteci Kılıçdaroğlu'na “Fethullah Gülen”  ile ilgili ne düşünüyorsunuz?” sorusunu yöneltti.

"MAZLUMU SAVUNMAYACAĞIZ DA KİMİ SAVUNACAĞIZ"

CHP Lideri bu soruya şu sözlerle yanıt verdi: “Gülen hareketini en çok eleştiren biziz. Ama eğer siz benim gibi düşünmüyor diye onu yok edeceğim derseniz, biz mazlumun yanında oluruz. Mazlumu savunmayacağız da kimi savunacağız? Kimse kusura bakmasın.”

Sepetim