0.542. 537 86 70

Fark yaratan kadınlar…

Aydın’da kendi işini kuran ve işinde fark yaratan kadılardan biri de Hülya Aras.

2017-11-04

“Türkiye’de kadının iş dünyasında çok fazla bir rolü yok” denilse de kadınlar iş dünyasında görünür değil, kadına yönelik yapılan pozitif ayrımcılık faaliyetlerinin en ateşli savunucuları olarak karşımıza çıkıyor.

Özellikle tekstil ve moda alanlarında söz sahibi olan kadınlar Aydın’da da bunu kanıtlamak istercesine önemli başarılara imzalar atıyor. Kadınların iş dünyasında daha fazla var olması ekonominin büyümesine katkıda bulunuyor.

Aydın’da da kendi işini kuran ve işinde oldukça başarı sağlayan kadılardan biri de Hülya Aras.

Kendi işini kurarak butikçilikte alışılmışın dışında bir tarzla karşımıza çıkan Hülya Aras kendi adını taşıyan “Hülyaca Tarz Butik” ile her bütçeye uygun, seçkin modellerle sektörde yerini almayı başardı.

Kuruluşunun 5. yılını mini bir defile ile tanıtan Hülya Aras, her bütçeye uygun, seçkin modellerin bulunduğu, kaliteli ürünlerle işyerinde mini bir defile düzenledi.

Mini defilede 2017-2018 kış koleksiyonunu alışılmışın dışında her meslek grubundan müşteri ve arkadaşlarına mankenlik yaptırarak tanıtan “Hülyaca Tarz Butik”, birbirinden şık ve tasarım ürünlerini neşeli bir ortamda sunumunu gerçekleştirdi.

Çevre esnaftan ve halktan da yoğun ilgi gören mini defilenin değişik konseptlerde her yıl tekrar edeceğini söyleyen Hülya Aras, kadınların iş dünyasında kendilerini kanıtlayabileceği öğüdünde bulundu.

Kendi iş alanında farkı yaratan ve işyerini alışverişin keyifli adresi, güler yüzlü hizmetin yanı sıra güzel dostlukların kurulduğu, kültürel paylaşımların yapıldığı ve her türlü sanatsal etkinliğin buluşma noktası haline getiren Tarz Butik Sahibi Hülya Aras, modanın etek boyunun uzun, kol boyunun kısa olmasıyla alakalı değil, kesinlikle kişinin kendisine yakışan olduğunu ifade ederek, “bu kış nubukların, haki, kahve, taba ve mürdümlerin yılı olacak” dedi.

HABER VE FOTOĞRAF: FATMA YAZICI

Sepetim