0.542. 537 86 70

Eşkıya Didim’e hakim oldu…

Böyle rezillik ne görüldü ne de duyuldu. Atabay’ın Kaymakamı Halil Avşar’ın evini, 15 araç dolusu insanla, adeta "baskın" yaparak kuşatması ve taciz etmesi, Didim kamuoyunda bir başka "eşkıyalık" örneği olarak değerlendirilirken, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Erhan Gülveren ve Aydın İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici’nin yaşanan olayların üzerini kapatmaya çalıştıklarını da konuşuyor.

2021-06-18

Atabay’ın polisi yumruklama olayının ardından 15 araçlık konvoyla Didim Kaymakamı Halil Avşar’ın evini taciz etmesinin görüntüleri de ortaya çıktı. Kendisi eşkıyalıktan yakınan 160 promil alkollu olduğu tespit edilen Atabay’ın zil zurna sarhoş şekilde 15 araçlık konvoy eşliğindeki kalabalık bir grupla Kaymakam Avşar’ın evini taciz etmesi Didim kamuoyunda hem tepki topladı hem de nefretle karşılandı.

Polisi yumruklarken “Devlet varsa buraya gelecek” diye bağırıp Kaymakama da küfürler ettiği daha önce kamera görüntülerine yansıyan Atabay’ın yine öfke saçıp, kaymakama da tehditler savurarak evini taciz etmesi Didimliler arasında “Eşkıya baskını” olarak yorumlandı.

Yandaş medyanın günlerdir “Atabay’a sopalı saldırı” başlıklarıyla verip aklamaya çalıştığı Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’ın saldırı olayı anında Başkan Yardımcısı Emine Öznur Gündoğdu ile birlikte zil zurna sarhoş olduklarının görüntüsü güvenlik kamerasına yansımıştı.

Sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı saatlerde kapalı olması gereken bir restoranda yemek yediği esnada 4 kişinin saldırısına uğrayan Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'ın olaydan sonra zil zurna sarhoş Kaymakam Halil Avşar’ın evini taciz ettiği görüntüleri de gündeme bomba gibi düştü.

“Eşkıya Didim'e hükümdar olamaz!..” pankartı açan Atabay’ın ortaya çıkan son görüntüleri asıl eşkıyanın kendilerinin olduğu gerçeğini de gözler önüne serdi.

Didim'de herkes Atabay'ın, Kaymakam Halil Avşar'ı telefonla arayarak hakaret ettiğini, daha sonra da, gece 01.30 sıralarında 15 araçlık bir konvoyla kaymakamın evinin önüne giderek tehditler savurduğunu konuşuyor...

Kaymakamın evinin önünde “Aç lan kapıyı” diyerek kapıları tekmeleyen, “Beni neden korumuyorsunuz?” naraları atan Atabay hakkında Aydın Valiliği başta olmak üzere tüm devlet görevlileri suskunluğunu korurken, Kaymakamın da Akif Hamzaçebiyi arayıp, Atabay ve adamlarının kapı önünden çekilmesini istemesi, Didim’de devletin ne kadar aciz kaldığının bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.

Öte yandan Atabay’ın Kaymakam Avşar’ın evini, 15 araç dolusu insanla, adeta "baskın" yaparak kuşatması ve taciz etmesi, Didim kamuoyunda bir başka "eşkıyalık" örneği olarak değerlendirilirken, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Erhan Gülveren ve Aydın İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici’nin yaşanan bu olayın üzerini kapatmaya çalıştıklarını da konuşuyor.

Atabay’ın Kaymakam Avşar’ın evini taciz ettiği anlar kameraya böyle yansıdı.

Lingi tıklayarak görüntüleri izleyebilirsiniz..

https://www.facebook.com/100058829382049/videos/212967774007534/

 

Sepetim