0.542. 537 86 70

Erkan Karaarslan’dan “kumpas” suç duyurusu…

Erkan Karaarslan, “Sahte evraklar” üreterek uzun yıllar yargılanmasına sebep kişiler Ümmü Gülsüm Altınel, Şaban Demirtaş, Kurtuluş Günay ve Damla İnci hakkında “Zincirleme şekilde evrakta sahtekârlık, görevi kötüye kullanma, suç uydurma, suç işlemek için örgüt kurma” suçlarını işlediği iddiası ile Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusu yaptı.

2021-03-07

Ürettikleri “sahte evrak” ile Aydın 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanmasına neden olunduğunu iddia eden Erkan Karaarslan, hakkında “sahte evrak” üreten kişileri Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikâyet etti.

Avukatı Emre Kılıçarslan ile birlikte kendisi hakkında “sahte evrak” ürettiğini belirttiği kişiler Ümmü Gülsüm Altınel, Şaban Demirtaş, Kurtuluş Günay ve Damla İnci’nin “Zincirleme şekilde evrakta sahtekârlık, görevi kötüye kullanma, suç uydurma, suç işlemek için örgüt kurma” suçlarını işlediği iddiası ile Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusu yapan Erkan Karaarslan 14 farklı delili de dilekçe ekine ekleyerek “Adı geçen kişilerce tarafıma açık ve net bir şekilde kumpas kurulmuştur. İçeriği sahte ve gayri hukuki belgelerle onlarca insanın yıllardır yargılanmalarına neden olunmuştur. Burada suçu işleyenden daha çok, suçu işlemeye azmettiren kişiler de açığa çıkarılmalıdır. Her tarafı dökülen yalan belgelerle, bu 5 şüpheli organize bir şekilde ve zincirleme bir biçimde evrakta sahtekârlık yaparak, suç uydurmak suretiyle uzun süren yargılamalarımıza sebebiyet vermişlerdir. Bu nedenle ilgililer hakkında gerekli cezai takibatın yapılmasını saygılarımla arz ederim” dedi.

Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı’na yaptığı 9 sayfalık şikâyetinde, her tarafı dökülen yalan belgelerle ASKİ tarihinin en tüçük satınalmalarından bir tanesi için yıllara yayılan yargılamalara neden olanların müsebbiplerinin de ortaya çıkarılmasını isteyen Erkan Karaarslan,

1. Düzenlenmiş Sahte evrak,

2.Evrağın sahte olduğunu gösteren beyanlar,

3. Şüphelilerin kendi beyanlarında ki ikrarları,

4. Evrakın sahte olduğunu gösteren otel kayıtları,

5. Evrakın sahte olduğunu gösteren uçuş bilgileri

6. Evrakın sahte olduğunu gösteren e.posta yazışmaları

7. Evrakın sahte olduğunu gösteren sosyal medya paylaşımları

8. Evrakın sahte olduğunu gösteren iş programları, harcama belgeleri, banka ödemeleri

9. Evrakın sahte olduğunu gösteren HTS kayıtları ve

Bu konularda Gazetelerde çıkan yazılar, gibi delilleri de dilekçesine ekledi.

Savcılık soruşturması sürüyor..

Sepetim