0.542. 537 86 70

Erkan Karaarslan’a panik kumpasları..

Erkan Karaarslan'a kurulan kumpaslar zincirinin asli nedeni Mersin 7. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 64 davadır süren ve devletin tüm kurum-kurul-organlarınca aklanıp FETÖ kumpasından beraat eden Erkan Karaarslan, beklediğimiz şekilde yeni kumpasın mağduru oldu. Erkan Karaarslan FETÖ suçlamasından beraat edince apar topar, maddi delillerini sunamadıkları Avcılar Operasyonu’nu yaptılar.

2022-01-01

Burada asli hedef hiç Erkan Karaarslan olmadı. Panikle ve elde hiç bir maddi delil olmadan yapılan Avcılar Belediyesi Operasyonu, aslında iktidarın 2023 planının yedek parçası olarak devreye sokuldu.

Dikkat edin Sabah-ATV grubu yıllar boyu bir, “FETÖ Belediyeler İmamı” yalan ve yaftalamasını sürekli tekrarlıyor. MİT-EMNİYET-SAYIŞTAY ve nice kurum hem de defalarca yalanlamasına rağmen, ısrarla bu yalanı halka kabullendirmeye çalışıyorlar. İktidar gücü ellerinde olduğundan tekzipleri yayınlamıyorlar, suç duyurularına takipsizlik çıkıyor. Erkan Karaarslan BERAAT etmesine, haberlerde yer almasına rağmen hala “FETÖ Belediyeler İmamı” yalanı ve yaftalamasını, sürekli beyinlere nakşetme çabasındalar.

Bu çabalama Pelikan denen ve her bir bireyi geleceğin sosyal soykırım ile yargılanacak terör örgütü, iktidar açısından sonu hüsranla bitecek bir propoganda malzemesi. 2023 asli planları kendi kafalarındaki rejimi resmi ilan etmek olan iktidar içindeki derin ve ortaçağdan kalma yapılar, Erkan Karaarslan yalanını büyük bir hazine olarak sürekli ellerinin altında tuttular.

Hedefleri, 2023 seçimleri öncesi kendilerine alan açmak, Millet İttifakı elinde bulunan belediyeleri ele geçirmek.

Peki belediyeler nasıl ele geçirilir?

Meclis çoğunluğu ile alabileceğiniz yerlerdeki belediye başkanlarını alıp oralara seçime kadar yerleşerek, meclis çoğunluğu olmayan yere de kayyımlar atayarak..

Kayyım atamak veya başkanları görevden almak için, ellerine koz gerek.

Bunun için de ya terör olacak ya organize suçlar.

Erkan Karaarslan üzerinden FETÖ yalanıyla seçimler öncesi belediyelere çökme planı Mersin de alınan beraat kararı ile açığa düşünce, alel acele 7 yıl önceki Avcılar Belediyesi dosyasını devreye soktular.

Ne olur ne olmaz diye stokta bekletmişler belli ki. 7 yıl sallandırmışlar, ne operasyon yapmışlar ne ifadeleri doğru düzgün almışlar… 7 yıl sonra da oradan organize suç örgütü çıkarmaya kalkışıyorlar.

Maddi delilleri açıklayamıyorlar, teknik veya fiziki takip varsa ortaya koyamıyorlar.

Üstelik Erkan Karaarslan'a ödenen bir para da olmadığı için, ortada kamu zararı da oluşmuyor. Ödenen miktarın hepsi 200 bin lira. Çıkarılan yaygaraya, koparılan fırtınaya bakın, gerçekliklere bakın.

Bu durumu 20 Nisan 2020 tarihinde Aydın Gündem’deki yazımda kaleme almış, CHP ve Millet İttifakı Belediyelerini açık vermemeleri konusunda uyarmıştım.

Buyrun o dönemki yazım; (Yazıyı okumak için lingi tıklayın.)

http://www.aydingundem.net/metin-can-yazdi-ya-peto-olursaniz-h5842.htm

Yazının içeriğine dikkat ettiniz mi...

Israrla FETÖ kumpası tutmazsa örgütlü suça sokmaya çalışacaklar vurgusu yapmışım.

Bunu ne zaman yazmışım, tam 20 ay önce.

İşte adım adım dediğimiz yere gelindi. Bizlerin yaklaşık 2 yıl önce görüp deşifre ettiği planı, sakalımız olmadığı için CHP ve Millet İttifakı görememiş galiba.

Kamu oyunun daha iyi anlayabilmesi, kamu vicdanının tecelli etmesi için bir daha tekrar edelim mi iktidarın asli planını..

2023 seçimleri öncesi kendilerine alan açmak. Bunun için Millet İttifakı elindeki belediyeleri ele geçirip, seçime öyle gitmek. Belediye başkanlarını aldıkları yerlerde meclis çoğunluğu Cumhur İttifakında ise seçimle başkanlığı ele geçirmek, değilse kayyımlar atamak.

Bu planı hayata geçireblimeleri için, yalan da olsa halka sunacakları ve halkın satın alabileceği gerekçe lazım.

Bunlar da 1- FETÖ 2- Örgütlü suç kavramları.

Erkan Karaarslan Mersin 7. Ağır Ceza Mahkemesi’nde FETÖ suçlamasından beraat edince apar topar, maddi delillerini sunamadıkları Avcılar Operasyonu’nu yaptılar.

Dediğimiz gibi; FETÖ olmadı Örgütlü Suç verelim. Zaten Avcılar dosyasında organize suç örgütü kurmak suçlaması var. 200 bin lira için kim öyle örgüt kuracaksa, akılları da bu kadar basmış işte.

Belediyeleri ele geçirdikten sonra ise karşılıksız da basacaklar parayı, piyasaya bahar havası salıp, yine propoganda sağanağı altında seçime gidecekler.

Tüm bunlar da neden oldu biliyor musunuz?

Erkan Karaarslan kendisine teklif edilen onca vaatlere rağmen bu plana ortak olmayıp ellerine gerekçe vermediği için. Canları sıkıldıkça adamı tutukluyorlar. Hem fiili hem sosyal işkencelere maruz bırakıyorlar.

Geçmiş olsun diye eşini aradığımda, küçük kızının hıçkırıklarını duyduğumda emin olun yüreğim dayanmadı.

Erkan Karaarslan Cumhuriyet’i satmadı. Günahsız kimseye iftira atmadı. Bunu yaparken de kendisine sunulan serveti reddedip, ülke kaderinin defalarca kırılma noktasını belirledi. Eğer ki Erkan Karaarslan maddi manevi bu bedelleri ödeyip ve ödemeye devam edip direnmeseydi şimdi ortada ne Ekrem İmamoğlu vardı, ne İstanbul BŞB, ne Millet İttifakı, ne Millet ittifakı elindeki belediyeler, ne de parlementer sistem ve demokrasiye dönüş hayali.

O bu bedelleri öderken ona kumpas kurup satmayıp kendisini satanlar utansın. Bu utanç ömür boyu yeter hepsine. Belki aynı bedeller onlar için yoldadır. Bakalım onlar nasıl sınav verecekler?

Kimsenin ahı kimsede kalmaz, zulümle de kimse abad olmaz.Erkan Karaarslan emin olun hak etmedi bunları. Kimi ona kurulan kumpaslar üzerinden siyasi güç devşirdi, kimi haram dolu keselerini şişirdi.

Hepsi de bu haltları yerken, günah keçisi olarak onun adı arkasına saklanıldı.

Burada çok ince bir noktaya dikkat çekmemiz gerek.

Dr. Erkan Karaarslan üzerinden kurulmaya çalışılan FETÖ ve Örgütlü suç kumpasları haricinde, CHP Genel Merkezi ve CHP’li bazı kirli belediyeler, bu tuzağa çok kolay düştüler. Nasılsa bize bir şey olmaz. Oraya toslarız, buraya yollarız yolumuza bakarız havasına girdiler. Bu aymazlıkla gayri ahlaki, gayri yasal yolsuzluk ve usulsüzlüklere dibine kadar battılar.

İktidar bilerek göz yumdu hepsine.

Çimenliğe salınmış inek gibi semirmelerini bekledi, dosyaları üst üste biriktirdi. Ki yapıştırdıklarında kimse gık diyemesin.

CHP Genel Merkezi ise bunları zapt-ı rapt altına alacağına, tersine sahip çıktı.

Biz yazılarımızla CHP Genel Merkezi’ni çok uyardık, tınlayan olmadı.

Şimdi de debil debil debeleniyorlar...

Hadi aklınız kıt da, o kibirli burunlarınızı az indirip bari akıl sahiplerine danışaydınız be mübarekler...

BİR AYAĞI ATV-SABAH BİR AYAĞI CHP İÇİNDE OLAN DÜNYA YALAN BEYAN ŞAMPİYONU VE BELEDİYELER KUMPASLAR UZMANI HAŞMET AYSAN'IN, SÜREÇ İÇERİSİNDE OLUŞTURDUKLARI ÖRGÜTLÜ SUÇ YAPILANMASIYLA ADIM ADIM EYLEMLERİ... YAKINDA AYDIN ŞAFAK'TA..

 

Okunma sayısı: 23.874

Sepetim