0.542. 537 86 70

Erdem’den İnce’ye “bisikletli şovmen” eleştirisi…

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’yi “Bisikletli şovmen Muharrem” sözleriyle eleştirdi.

2018-05-20

CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin seçim kampanyalarında vatandaşa yönelik şovmenlik yaptığı eleştirisinde bulunan AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, bir miting sırasında gençler tarafından İnce’ye makam aracı olarak kullanması için üzerinde "Halkın cumhurbaşkanına halkın armağanı" yazan bir bisiklet hediye edilmesini ve İnce’nin de hediyeyi kabul edip bisikleti Cumhurbaşkanlığı demirbaşına kaydedeceğini söylemesini eleştirdi.

Erdem, kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı eleştiride CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’ye “şovmen” yakıştırmasında bulundu.

Erdem kendisinin TBMM’sinde 3 dönem milletvekilliği yaptığını ancak Muharrem İnce’yi bir gün olsun bisiklet ile meclise geldiğini görmediğini yazdı.

Milletvekili Erdem, “BİSİKLETLİ ŞOVMEN MUHARREM” başlığı ile yaptığı paylaşımında Muharrem İnce’yi şu ifadeler ile eleştirdi:

“3 dönem TBMM’de Aydın Milletvekili olarak görev yaptım; Muharrem İnce’nin bir kere bile bisikletle TBMM’ye geldiğini görmedim!

Milletvekilliğinde bisiklet aklına gelmeyecek;

Cumhurbaşkanı Adayı olunca makam aracı bisiklet olacak.

Buna kargalar bile güler!

Muharrem İnce TBMM’de CHP Grup Başkan Vekili iken makam aracı TBMM’ye ait AUDI A6 idi. Neden o zaman AUDI A6’yı kullandın? Bisiklet niye kullanmadın? Seçim bölgen Yalova’ya giderken ve diğer illere gezilerinde hep TBMM’nin AUDI’si ile gittin. TBMM’nin akaryakıtını kullandın... Neden kendi imkanlarınla gitmedin?

Avrupa’da bazı ülkelerin yöneticileri bisiklet kullanıyor denebilir.

O ülkelerin sınırları bizim küçük bir İlimiz kadar...

Bisikletle şov yaparak Cumhurbaşkanı olunmaz!”

Sepetim