0.542. 537 86 70

Erdem’den, Gündem35’e tokat gibi cevap…

CHP’li Aydın Büyükşehir Belediye Şirketi Ege-Et’in reklâmla desteklediği İzmir’de yayın yapan Gündem35 Haber Sitesi’nde Mesut Özakcan’ı yıpratmak amaçlı yayınlanan “CHP’den aday olmayacağı kesinleşince Milletvekili Mehmet Erdem vasıtası ile AK Parti’nin kapısını yokladı” şeklindeki ifadelere AK Parti Önceki Dönem Milletvekili Mehmet Erdem’den tokat gibi cevap geldi. Erdem, “Efeler Belediye Başkanı Sayın Mesut Özakcan ile birlikteliğim, istişarem, aracılığım ve görüşmem asla olmamıştır” dedi.

2018-10-19

CHP’li Aydın BŞB tarafından reklâmla finansal destek sağlanan Gündem35 Haber Sitesi CHP’li Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan’ı hedefine koydu. Geçtiğimiz gün aday adaylık başvurusunu CHP Merkez İlçe Başkanlığı’na yapan ve bu gün de miting gibi bir kalabalıkla aday adaylık açıklamasını CHP İl Binası’nda gerçekleştiren Efeler’in sevilen Belediye Başkanı Mesut Özakcan üzerinde üretilen asparagas haberlere çığ gibi tepki yağıyor.

Gündem35 Haber Sitesi’nde Mesut Özakcan’ın aday adaylığını açıklayacağı bu gün yayına verilen “Tası tarağı topladı Ankara’ya yerleşiyor” başlıklı gerçeği yansıtmayan asparagas haberdeki “Özakcan’ın CHP’den yeniden aday gösterilmeyeceği kesinleşince bir önceki Milletvekili Mehmet Erdem vasıtası ile AK Parti’yi yokladığı” şeklindeki ifadelerine AK Parti önceki dönem Milletvekili Mehmet Erdem’den tokat gibi cevap geldi.

Mehmet Erdem, WhatsApp üzerinden Gazetenin Sahibi Ertan Yıldız’a gönderdiğini belirttiği ve haberin altına da yorum olarak verdiği tekzip mahiyetli açıklamasında, “… Gönderdiğim tekzip metnini ilkeli gazetecilik anlayışınıza göre yayınlamanızı rica ediyorum. ‘Tası tarağı topladı Ankara’ya yerleşiyor’ başlıklı haberde benimde ismim geçmektedir. Benim veya herhangi bir arkadaşımın Efeler Belediye Başkanı Sayın Mesut Özakcan ile birlikteliğim, istişarem, aracılığım ve görüşmem asla olmamıştır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur..” ifadelerine yer verdi.

Gündem35’in haberi Mesut Özakcan’ın aday adaylığını açıklayacağı gün olan bu gün yayınlanması oldukça manidar ve düşündürücü bulundu. Miting gibi aday adaylık açıklaması yapan Mesut Özakcan’ın toplantısına katılan birçok CHP’li partili ve Özakcan desketçisi muhtarlar habere büyük tepki gösterdi. Haberin CHP’li Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin reklâmla desteklediği gazetede yer alması kafalarda soru işareti yarattı.

CHP'Lİ AYDIN BŞB'NİN ŞİRKETİ EGE ET'İN REKLAMLA DESTEKLEDİĞİ GÜNDEM35'TE HABER BÖYLE VERİLDİ...

Sepetim