0.542. 537 86 70

Erdem: AK Parti yeni bir zafere imza atacak..

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem: “Perşembe’nin gelişi Çarşamba’dan bellidir..”

2018-04-22

Milletvekili Erdem yaptığı açıklamada erken seçim kararının doğru ve yerinde bir karar olduğunu belirterek “AK Parti Recep Tayip Erdoğan Liderliğinde 24 Haziran’da yeni bir zafere imza atacak” dedi.

Erdem açıklamasında şunları söyledi:

“Erken seçim kararı açıklandıktan sonra Borsa hızla yükselmeye ve döviz de bir miktar düşmeye başladı. Yatırımcılar ve özellikle de yabancı yatırımcılar hızlı hisse senedi alımı yapmaya başladılar. Bu durum alınan erken seçim kararının ekonomik olarak doğru bir karar olduğunun önemli bir işaretidir. Diğer yandan seçimin sonucu hakkında da önemli bir işarettir. Yerli ve yabancı yatırımcılar Türkiye’de istikrarın devam edeceğini ve Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye’nin yoluna devam edeceğini öngörerek tavır alıyorlar. Ana Muhalefet Partisi CHP daha Cumhurbaşkanı adaylarını bile tespit edememiş durumda! 

AK Parti ve MHP Cumhur İttifakı’na BBP de destek veriyor ve Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan’dır diye açıklama yaptılar. Aydın’daki tüm hemşehrilerimize sesleniyoruz. “Perşembe’nin gelişi Çarşamba’dan belli olur” demiş atalarımız...

24 Haziran’da Recep Tayyip Erdoğan Liderliğinde yeni bir zafere imza atılacak. Gelin hep beraber bu zafer coşkusuna katkı verelim ve zafere ortak olalım. Şimdiye kadar hangi partiye oy vermiş olursanız olun; Aydın’ın geleceği için, Aydın’ın menfaati için bu zafere biz de ortak olalım. Tüm Türkiye ile birlikte Aydın’dan da aynı ses yükselsin. Bu seçimde önceliğimiz ‘Aydın’ olsun. 

Türkiye kazansın, Aydın kazansın...”

23 NİSAN’I KUTLADI..

Milletvekili Mehmet Erdem, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlarken şunları kaydetti:

“Dünya genelinde ‘Gazi’ unvanını taşıyan tek meclis olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 98. Yıldönümünü ilk günkü heyecan ve gururla kutluyoruz.

Bir asra yakın zamandır Milli İrade’nin temsilcisi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi açıldığı günden beri bağımsızlığımızın en büyük teminatlarından olmuştur.

Dünyanın ilk ve tek çocuk bayramı olarak geleceğimizin mimarları olacak çocuklarımıza armağan edilen bu mutlu günde Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı en içten duygularla tebrik ediyorum.

Bu vesileyle Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kurucularına, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah ve çalışma arkadaşlarına Allah’tan rahmet diliyor, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz.”

Sepetim