0.542. 537 86 70

“En başarılı belediye başkanları” anketi açıklandı..

PİAR Araştırma Şirketi'nin gerçekleştirdiği “En başarılı belediye başkanları” anketinin sonuçları sosyal medyadan paylaşıldı. Ankette Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yüzde 74 oranla ilk sırada yer aldı. Yavaş'ı yüzde 64 ile Muhittin Böcek, yüzde 63 ile Özlem Çerçioğlu takip etti. 4'üncü sırada AKP'li Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur Altay yer alırken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu 5'inci sırada kaldı.

2020-06-08

PİAR Araştırma tarafından “Büyükşehir Belediyeleri Memnuniyet Düzeyi” araştırması yapıldı. 30 Büyükşehir ve bağlı ilçelerde yapılan ankette CHP’li başkanlar listenin en üstünde yer aldı. Yapılan araştırma sonucunda Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun memnuniyet oranı % 63,2 olarak tespit edildi. Girdiği her seçimden oy oranını arttırarak çıkan Başkan Çerçioğlu’nun son ankette de başarılı bulunması kendisine gönül verenleri sevindirdi..

PİAR Araştırma Şirketi’nin Twitter hesabından qaylaştığı “Büyükşehir Belediyeleri Memnuniyet Araştırması”nın sonuçları aşağıdaki tabloda..

Sepetim