0.542. 537 86 70

“Efeler ve Efelik” şiir yarışması…

Efeler Belediyesi ile Aydın Yazarlar ve Şairler Derneği işbirliğinde ‘Efeler ve Efelik’ konulu şiir yarışması düzenlenecek.

2017-08-08

Efeler Belediyesi ile Aydın Yazarlar ve Şairler Derneği, Türkiye genelinde ulusal düzeyde ‘Efeler ve Efelik’ konulu şiir yarışması düzenlenecek. Yarışmaya katılmak isteyen şairler, 25 Ağustos 2017 tarihine kadar Efeler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Aydın Yazarlar ve Şairler Derneği’ne başvuru yapabilecekler.

18 yaşını doldurmuş tüm şairlerin katılabileceği yarışmanın ödül töreni Aydın’ın düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü olan 7 Eylül 2017’de yapılacak.

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, yarışmaya katılmak isteyen şairlerin yarışmaya katılım şartları ve başvuru formuna Efeler Belediyesi’nin internet sitesi www.efeler.bel.tr üzerinden ulaşabileceğini belirtti.

Dereceye girenlerin ödüllendirileceğini kaydeden Özakcan, “Yarışmamızda birinci olan şairimize 2 adet cumhuriyet altını ve plaket, ikinci olan şairimize 1 adet cumhuriyet altını ve plaket, üçüncü olan şairimize 1 adet yarım altın ve plaket ile ödüllendirilecek. Mansiyon ödülleri olarak da 3 şairimiz birer adet çeyrek altın ve plaket verilecek. Yarışmanın sonuçları 5 Eylül 2017 tarihinde Aydın Yazarlar ve Şairler Derneği’nin Facebook sayfasında ve T.C. Efeler Belediyesi’nin internet sitesinden açıklanacaktır. Ödül töreninin yeri ve zamanı önümüzdeki günlerde açıklanacak. Katılımcılara şimdiden teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Sepetim