0.542. 537 86 70

Efeler Basın Müdürü istifa etti..

Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay tarafından 20 gün önce Basın Müdürlüğü’ne atanan Eğitimci-Yazar Hüseyin Asar istifa etti..

2020-01-23

20 gün önce Efeler Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne atanan Emekli Eğitimci-Yazar Hüseyin Asar görevinden istifa etti.

Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Türk Kadınlar Konseyi Derneği Aydın Şubesi işbirliği ile düzenlenen ve 15 Ocak 2020 Çarşamba günü Milli Aydın Bankası’nda gerçekleştirilen “Kadınlarda İdrar Kaçırma” konulu halk eğitimine kadın-erkek ayrımı yapmadan tüm Aydın halkını mesaj ile davet edilmesinin ardından istifanın gelmesi manidar bulundu…

Hüseyin Asar’ın, “Kadınlarda İdrar Kaçırma” konulu seminer için çekilen mesajlardan sorumlu tutulduğu ve bu mesaj üzerine Fatih Atay’ın kamuoyunda “alay konusu” edilmesinden sorumlu tutulduğu öğrenildi. Ancak, Asar'ın hangi sebeple istifa ettiği netlik kazanmadı..

Aydın Şafak’ta “Başkan Atay Alay konusu oldu” başlıklı haberin lingi.. 

http://www.aydinsafak.com/baskan-atay-alay-konusu-oldu-h3744.htm?fbclid=IwAR3cSRnhG2Kkj5-YuYaETUONKAvLF23qgii6WkdtrDoarMY1sJM2WeIydIw

Sepetim