0.542. 537 86 70

DP’liler yemekte buluştu…

Nazilli’de farklı partilerde siyaset yapan DP’liler Efsane İl Başkanı Engin Polat’ın verdiği yemekte, dosta güven, rakiplere gözdağı verdiler…

2019-12-30

Nazilli’de akşam yemeğinde bir araya gelen Demokrat Partililer dosta güven, rakiplere de gözdağı verdiler. Siyasetin duayen isimlerinin bir araya geldiği yemekte açıklama yapan Demokrat Parti’nin ismi unutulmayan İl Başkanı Engin Polat, Belediye Başkan Yardımcılığı görevi yapan Ağabeyi Şahsettin Polat’ın Nazilli’de demokratları en iyi şekilde temsil ettiği mesajını verdi.

Demokrat Partili  Engin Polat, birlikte aktif siyaset yaptığı yol arkadaşlarına akşam yemeği verdi. Numune Tek Restorantta buluşan eski siyasetçi 100 demokrat partili Adnan Menderes’in resminin de asıldığı yemekte, hasret gidererek bol bol sohbet edip birlikte resim çekildiler.

Aydın ve ilçelerinden yemeğe katılanlar arasında bugün farklı partilerde siyaset yapan politikacıların yanı sıra, CHP Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Ulvi Yıldırımkaraman, MHP Nazilli Belediye Meclis üyesi Hulki Karakaya, Mehmet Demirel, Eski ilçe başkanları Enes Öğünçlü ve Mustafa Acar gibi Nazilli siyasetine yön veren isimlerin yanı sıra İYİ Partili ve Ak Partili isimler de vardı.

“SAFLAR VE DOSTLUKLARI SIK TUTMAK HER ZAMAN FAYDALIDIR”

Aktif siyaset yaptığı dönemlerde güzel dostluklar kazandığına dikkat çeken Engin Polat yemek sırasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, safları ve dostlukları sık tutmanın her zaman faydalı olduğunu söyledi.

Genç yaşta siyasete atıldığını açıklayan Polat Demokrat Parti’de 2011 yılına kadar siyaseti onurla ve şerefle yaptığını belirterek; “Bu süreç içinde çok güzel dostluklar edindim. Siyasetin bir vefa işi olduğuna inanıyorum. Aktif Siyaseti bıraktıktan sonra bile bu dostluklar daha da pekişerek büyüdü. Bugün bu yemeğe katılamayan Demokrat Partili dostlarımızın bile kalbinde vefanın olduğunu hep gördük. Siyaset bizi hep birleştiren bir unsur oldu. Bu günkü yemek de bunun en güzel örneklerinden birisi. Bu yemek  siyasetin yaratmış olduğu dostlukları güçlendirme amacı taşıyor. Safları ve dostlukları sık tutmanın her zaman faydalı olacağına inandığımız bir yemek, katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

“BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI OLAN AĞABEYİM BİZ DEMOKRATLARI EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDİYOR..”

Nazillililere ve eski yol arkadaşlarına, Belediye Başkan Yardımcılığı görevi yapan Ağabeyi Şahsettin Polat’a gösterdikleri tevazu ve destekten dolayı teşekkür eden Engin Polat, Ağabeyi Şahsettin Polat’ın Demokratları en iyi şekilde temsil ettiğini belirterek; “Ağabeyim Şahsettin Polat burada Belediye başkan yardımcılığı görevi yapıyor. Burada bulunan sevgili dostlarımın ve Nazilli halkının da göstermiş olduğu tevazu ve destekten dolayı da teşekkür ediyorum. İnşallah mahcup olmayız, Nazilli’ye her daim hizmet ettik, ticari anlamda da hizmet ettik, şimdi de ağabeyim de güzel bir şekilde temsil ediyor. Biz demokratları da güzel bir şekilde temsil ediyor. Kendisinin de güzel hizmetler yapacağına inanıyoruz. Her şey Nazilli için olsun, her şey buradaki güzel insanların kalplerine göre olsun, Allah birliğimizi, dirliğimizi bozmasın” dedi.

Haber: NazilliPost – Murat Gürkan

Sepetim