0.542. 537 86 70

Didim’i “Eş” Başkanlar mı yönetiyor?

Didim’de yaşayanlar Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’ın Belediyeyi “Aşk”la yönettiğine tanık oluyorlar…

2018-11-20

 

Didim Belediyesi’nin verdiği başarılı hizmetler Türkiye’nin en çok konuşulan konuları arasında yer alıyor. Didim’de yaşayanlar ise ilçenin Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’ın “Hizmet Aşkı” ile çalışarak Belediyeyi “Aşk”la yönettiğine tanık oluyorlar.

Didim’i “Aşk”la yöneten ve özverili çalışmaları ile başarılara imza atan Atabay’ın başarısının ardında ise “Eş” Başkanların büyük desteğinin yattığı Didim’in en çok konuşulan konuları arasında yerini alıyor. Belediye içinde CHP’li Başkan Atabay’ın en büyük destekçisinin yine CHP’li bir Meclis Üyesi olan Sevinç Karataş ve CHP'li Belediye Meclis Üyesi Sinan Ceyhan'ın eşi Serap Can Ceyhan'ın olduğu ve bu başarının mutluluğunu birlikte yaşadıkları fotoğraf karelerine kadar yansıyor.

Başkan Atabay’ın siyasi çalışmalarda yanından hiç ayırmadığı isimlerden biri de yine CHP içinde aktif bir bayan olan Filiz Korkmaz. Katıldığı her platformda yanından hiç ayırmadığı Filiz Korkmaz ile el ele, omuz omuza objektiflere poz veren Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay kuduğu bu güçlü kadro ile Didim’de başarılara imza atıyor ve adından sıkça söz ettiriyor.

Öte yandan öpüşme sahneleri video görüntüleri ile sosyal medyaya kadar düşen Başkan Atabay’ın eşi Tuna Hanım ise yalnızlık ve çaresizlik içinde tüm bu olup biteni uzaktan seyretmekle yetiniyor.

Sepetim