0.542. 537 86 70

Didim’deki kaçak yapılara kim dur diyecek?

2017 yılından önceki binaları kapsayan “İmar Barışı Kanunu” Didim’i “Kaçak yapı cenneti”ne çevirdi. İmar Barışı’nı fırsata çeviren açıkgözler Didim Belediyesi yetkililerinin göz yumması ve Aydın Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün de konuya duyarsız kalması sonucu deyim yerinde ise ilçede bir imar katliamı yapıyorlar.

2018-12-07

Didim Altınkum’da Polis Karakolu Karşısında göz göre inşa edilen bu kaçak otel inşaatına kimse dur demediği gibi Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay ve Belediye İmar Müdürlüğü yetkilileri yapımı devam eden kaçak yapıya kılıf hazırlama derdinde.

Mustafa Bekar’ın yasalara uygun şekilde başlattığı ve daha sonra Hasan Gündağ’a sattığı öğrenilen Altınkum’daki bu otel inşaatına “rüşvet karşılığında” kaçak kat izin verildiği iddia ediliyor. Didim’de günün konusu olmaya devam eden Hasan Gündağ’a ait olduğu belirtilen otel inşaatına Belediye İmar Müdürlüğüyetkilileri Hüseyin Gazi ve Emine Öznur Gündoğdu’nun yasaya aykırı kaçak katlara göz yumduğu ve bunun karşılığı olarak “rüşvet” adı altında haksız kazanç sağladıkları konuşuluyor.

“Rüşvet” karşılığı yapıldığı iddia edilen Didim Karakuyu mevkii Mavişehir Yolu üzerindeki bu otel inşaatında hem çatı katındaki kapatmalar hem de bodrum katındaki ekleme ve genişletmelerin yasalara aykırı bir şekilde yapıldığı iddia ediliyor.

“İmar Barışı”nı fırsata çeviren açıkgözler Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’ın göz yumması ile Didim’de imar katliamı yapıyor, Aydın Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü de bu katliamı uzaktan seyrediyor.

DİDİM ALTINKUM'DAKİ BU OTEL'İN KAÇAK İMALATLARI NEREDE İSE BİTMEK ÜZERE..

Sepetim