0.542. 537 86 70

Didim’de saklanmaya çalışılan rezaletler…

Didim'deki rant ve eşkıya çetesinin elebaşı Kadıköylü Atabay, birileri tarafından hala korunmaya çalışılıyor. Uyarıyoruz, kimse rütbesine ve makamına güvenip bize ikili oynamasın. Bu eşkıya bozuntusunu elimizden almaya, onu aklayıp paklamaya kalkmasın. Bu rezillikleri KA-PA-TA-MA-YA-CAK-SI-NIZ... Rant çetesi yalanıyla bu çete bozuntusunu aklamaya, paklamaya kalkanlar, emin olun ister medyası, ister siyasetçisi, ister bürokratı, o harami sofrasının ortakları, yetim hakkının düşmanlarıdır.

2021-06-20

Didim'deki rant ve eşkıya çetesinin elebaşı Kadıköylü Atabay, birileri tarafından hala korunmaya çalışılıyor. Emin olun devlet ve millet adına utanç verici durumlar yaşıyoruz.

Olayı en başından tekrar alalım, halkımız ve devlet kurumları daha iyi anlasın.

Didim Belediye Başkanı etiketli, evinde grup zinası yapıp kasete çeken, otellerinin su parasını bile sildiren şahıs hakkında toplu tecavüz iddiasına yönelik bir şikâyette bulunulmuştu. Didim'deki soruşturma savcısının takipsizlik kararına itiraz edilmiş, itiraz üzerine Söke Sulh Ceza Hakimliği soruşturmanın eksik ve yetersiz olduğu, Atabay ve şikâyette adı geçen diğer şahısların Ağır Ceza'da yargılanmasına yol açacak bir karar alınmıştı.

Kadıköylü ile siyasi hamisi ve akıl hocası Akif Hamzaçebi olayı örtmek ve kararı baskı yoluyla değiştirebilmek için gazetecileri Asel Otel’de topladılar, yedirdiler, içirdiler, ceplerine para koydular, “Kumpas çöktü - Adalet yerini buldu” diye yalan haber yaptırdılar. Bunu yalama olmuş yandaş medyalarına da servis ettiler.

Akif Hamzaçebi kendi sayfasında paylaştığı an, tezgâhın ardında onun olduğunu hemen anladık. Dosyada gizlilik kararı olduğu için Kadıköylü ve avanesinin toplu tecavüzden yargılanmasının yolunu açan gelişmeyi bizler haber yapmamış, adalet sükûnetle yerini bulsun demiştik.

Bunlar olsa davul çalardı, biz sadece sustuk.

Fakat Kadıköylü ile Akif emmisi yalan haber ile propaganda yapmaya kalkışınca bizler de, “Kara propoganda yapıyorlar, haberler yalan, Söke Ağır Ceza’da yargılanmaları yolunda karar alındı” haberini verdik, ulusal medya da haberimizi kullandı.

Kadıköylü ve avanesi panikleyince Bünyamin Karhan'ı yanına alıp, ilk iş soluğu Didim Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Çetin Gülseven'in yanında aldılar. 5 buçuk saatlik istişare sonrası Albay Gülseven ve Kadıköylü Aydın Adliyesi ve Aydın Valiliği’ne giderek, görevden alınmamayı garantilediler.

Ardından gündemi saptırmak için en iyi bildikleri “Rant çetesi” yalanına sarıldılar.

Didim'in asıl rant ve eşkıya çetesi olan Kadıköylü ile avanelerinin rant çetesi dedikleri olay, Didim Marine Otel.

Yatırımcıları arsayı Tuntaş ailesinden aldılar, konut veya ticari alan seçenekleri olan proje yaptılar. Projeleri CHP’li Mümin Kamacı başkanlığındaki Belediye Meclisince kabul edildi. CHP Kamacı yerine Kadıköylü’yü aday gösterince dört aday yarıştı, kıl payı Kadıköylü Atabay seçimi aldı.

Kadıköylü’nün ilk işi Mümin Kamacı'ya destek verenlere çökmek oldu. “Rant Çetesi” dediği Nehirsan Firması’ndan 7 yıl önce 700 bin lira rüşvet istediler. Günümüz rakamı 5 milyon deyin ona. Onlar da kabul etmeyince olaylar bu hale geldi.

Nehirsan Firması, Danıştay'da iki dairenin ortak kararıyla lehlerine çıkan hüküm bile bir üst mahkemede bozduruldu. Orada da görüntülerde Atabay'ın Danıştay’da yaptığı görüşmeler var. Hani kavga gecesi yanında olup, sonradan kayıplara karışan Doğru Parti Hukuktan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Eski İdari Hakim Nizamettin Bulut vasıtasıyla, Adli ve İdari üst yargıya etki ediliyor.

Aydın'daki İdari Yargı içinse Vali Yardımcısı Mustafa Hulusi Arat devreye giriyor.

Bakın herkesin cevap ve şikâyet hakkı saklıdır. Şikâyet edenler hakkında tüm HTS kayıtları, kendileri ve aile yakınlarının mal varlıklarının MASAK vasıtasıyla tespitini talep edeceğimizi de, peşinen beyan ediyoruz. Çünkü devlet kademesindekiler Kadıköylü çetesi üzerinden elde ettikleri rantları, yakınları üzerinden aklıyorlar.

Örneğin Başkan Yardımcısı Emine Öznur Gündoğdu'nun aile bireylerinin mal varlıklarında bir anda patlama oluyor, on milyonlarca liralık gayrimenkul sahibi oluyorlar. Çetesinin imzacısı yani bunların rüşvet karşılığı kendileri risk almayıp imza attırdıkları Harita Teknikeri Gökhan Kutucu bir anda Muğla - Gökova – Akyaka’da milyonlarca dolarlık villa, 150 bin dolarlık yat, 500 bin TL’lik araba binmeye başlıyor. Hepsi yakınlarının üzerine. Bindiği arabayı sattı. O araba bugün 1 milyon TL. Kadıköylü’nün emir eri gibi gezen koca Kıdemli Albayın da HTS ve mal varlığı kayıtlarını talep edeceğim. Banka hesap hareketleri dahil. Deniz Albay’ın onca sorunlu imar durumu olan müteahhitlerle ne işi varmış, onlar da ortaya çıksın.

SAKLANAN GERÇEKLER

Yalan haberlerini çökertip Atabay ve şurekasının oyunu bozmamız, Ağır Ceza’da toplu tecavüzden yargılanacağını ulusal medyaya taşımamız ardından yine “Rant Çetesi” yalanına sarılan Atabay, kepazeliklerini gizlemek için gitti, haberlerimizle hiç bir ilgisi olmayan Didim Marine Oteli mühürledi. Haberleri de yalama medyası sayfa sayfa yayınladı.

Sonra yanında Emine Öznur Gündoğdu ve Nizamettin Bulut olduğu halde, Didim Marina'da, toplu tecavüz şikâyeti ve kasete çektikleri toplu zina görüntülerindeki yoldaşı Belediye Eski Meclis Üyesi Ali Çağlar’ın yeğenine ait mekâna bir güzel rakı sofrasını kurdurdu. Hem de covit yasak saatinde.

Tartıştığı Didim Jandarma Komutanına, “Buranın Belediye Başkanı da, Jandarma Komutanı da, Hakimi de, Savcısı da benim” diyen bir çetebaşından başka ne beklersiniz.

Kadıköylü’nün “devlet benim” diye yasaklara rağmen özellikle açık tutturduğu alem mekânında yanında Jetgilelrin Öznur ve Avukatım dediği kişiyle kafayı çekerken, umulmadık bir gelişme oluyor.

Belediye Başkan Yardımcısı Zeynel Şener, Ahmet Orak'ın abisiyle görüşüyor, “Biz de otelin kapanmasını istemeyiz. Başkan Didim Marina'da şu mekânda. Gidip bir görüşün” diye adres veriyor. Gördünüz mü adresi verip, olaylara sebebiyet vereni. Ortalık karışıkken niye adamları oraya yönlendiriyorsun be mübarek. Sanki bilerek, isteyerek yapılan yönlendirme.

Ortalık karışıyor. Garsonlar da müdahil oluyor. Orak ailesinin bir ferdi mekânın temizlik sopasını kullanıyor. Bildiğiniz süpürge sopası.

Peki haber nasıl servis edildi; “15 kişi beyzbol sopalarıyla geldiler...”

Gördünüz mü 15 kişi dediklerinin çoğu Kadıköylü ve ona hizmet eden mekân çalışanları, beyzbol sopası dedikleri de süpürge sapı.

Yalan makinesi bu eşkıya bozmaları tam bir yalan makinesi.

Tabii ki olaylar duyulunca polis geliyor. Hem de terörle mücadele.

Orak kardeşler götürülüyor, Kadıköylü başlıyor sövmeye; “Polisin de, Emniyet Müdürü’nün de, Emniyet Genel Müdürü’nün de, Kaymakamın da.......” Ardından şunu diyor; “Devlet beni koruyamayacaksa, biz kendimizi koruruz. Önce Kaymakamın mekânını basacağız sonra oteli...”

Tam bir ar damarı çatlamış, eşkıya bozuntusu.

Be çetebaşı!..

Yanına korumanı almayacaksın, şoförünü almayacaksın, yasak saatinde mekân açtırıp kendine alem masası kurduracaksın, sonra “devlet yok mu” diyeceksin!..

Devlet sana peşkircilik mi yapacak, aymazdan aymaz, utanmazdan utanmaz...

Şimdi neyi gizlemeye çalışıyorlar...

Polislere, emniyetin üst düzey yönetimine, kaymakama ettiği küfürler, çetebaşı gibi Kaymakam konutunu ve oteli basma talimatları.

Terörle mücadele ve polis birimleri, böyle yerlere kamerayla gider.

İşte Polis kamerasındaki bu görüntüleri saklamaya, Polisleri de şikâyetinden vaz geçirmeye çalışıyorlar.

Bunun da baş aktörü, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı, Didim Eski İlçe Emniyet Müdürü Erhan Gülveren. Yazımızdan sonra önce inkâr etti, inanmadık; inanmamakta haklı çıktık.

Tüm devlet - siyaset kurumları da bunu bilsin!..

Ardından Kadıköylü kozmik odalarının bulunduğu ve mısır koçanı gibi kestiği Didim Belediyesi’nden faturalarla beslediği Muhar Bünyamin Karhan’ın çalışanları ve Denizköy Mahallesi’nden muhtarın topladıklarıyla kaymakamlık konutunu basıyor.

Kaymakama edilen küfürler, bildiğiniz kavgada cinayet ve ağır tahrik sebebi.

Bunları da saklayamayacaksınız...

İlerleyen saatlerde işin içinde karşılıklı darp olduğu için hastaneye gitmek gerek.

CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır başta, alıp kaçırdılar bu eşkıya bozmasını.

Çünkü Atabay hakkındaki toplu tecavüz şikâyetinde kokain kullandığı da belirtilmiş, kan ve saç testi istenmişti. Savcılık her nedense bu delile yönelik şikâyet hususunu, (bizce kasıtlı şekilde) dikkate almadı. Çünkü kan ve saç testi örneği alsalar ve kanda madde bulunursa toplu tecavüz soruşturmasına yönelik müşteki mağdurenin doğru söylediğine temel olacak, aynı zamanda Atabay o görevde kalamayacaktı.

İşte bu nedenle yandaş ve yalama medyalarına para karşılığı bir yalan haber bombardımanı, kaçırıp getirdiler dağ başındaki ADÜ Hastanesine.

“Devlet benim” diyen bu yalan makinesi gibi çete başı var ya, işte o olaylardan sonra Emine Öznur Gündoğdu’dan hiç bahsetmedi. İzlediğim bir ses kaydında “çoluk - çocuğum ve avukat arkadaşımla oturuyordum” diyor. Jetgillerin Emine, bizim Kadıköylü’nün çoluk çocuğuymuş meğer. Kendisi söylüyor.

İşte bu ahlâk yoksunu çetebaşı hakkındaki görüntüler, şu an kaybedilmeye, polisler şikâyetinden vaz geçirilmeye, en azından edilen küfürler tutanaklara tam haliyle geçirtilmemeye çalışıyor.

Yapılan tutanakta bunlar var mı, yok mu birincisi o nokta açıklanmak zorunda, ikincisi polis kamera görüntüleri. Sakın araları biplemek için kestirmeye de kalkmayın tepedekiler. O çocuklar sadece işini yapıyordu. Kadıköylü onlar sana diyemez de ben o çocuklar namına sana diyim; Ağzından ne çıktıysa sana iki misli iade ediyorum.

Sen kimsin ki tüm kanunları çiğneyip meyhane kavgasına karışacaksın, yanına korumanı - şoförünü almadan aleme takılacaksın, sonra devletin polisine kaymakamına peşkirci muamelesi yapacaksın.

Bu rezillikleri KA-PA-TA-MA-YA-CAK-SI-NIZ...

Uyarıyoruz, kimse rütbesine ve makamına güvenip bize ikili oynamasın, bu eşkıya bozuntusunu elimizden almaya, onu aklayıp paklamaya kalkmasın. Rant çetesi yalanıyla bu çete bozuntusunu aklamaya, paklamaya kalkanlar, emin olun ister medyası, ister siyasetçisi, ister bürokratı, o harami sofrasının ortakları, yetim hakkının düşmanlarıdır.

Şimdi yazacağım kepazeliği iyi okuyun, bu çete bozuntuşarının kim olduklarını iyi anlayın.

Kadıköylü’nün talimatıyla Kaymakam Konutuna gidip en ağır küfürleri savuranlardan biri, çetenin muhbiri Naci Şenses.

Size daha önce anlatmıştım. HDP kökenlidir. Sonra CHP yanlısı oldu. Ardından AK Parti’ye geçti. Şimdi yine CHP’li. Bir aralar Atabay ile bir birlerine kötü girmişlerdi. Karşılıklı tehdit - hakaretler. Sonra bir baktık, can ciğer kuzu sarması oldular. Alın bakın, (aşağıdaki lingi tıklayın) iyi dinleyin ikisi arasında yaşanan rezillikleri...

https://www.youtube.com/watch?v=WoO6aBWGiPQ

İşte bu Atabay ile beraber Kaymakamlık Konutunu basan, hem de namusuna yönelik ağır hakaretlerde bulunan şahıs Kadıköylü çetesine dahil olduktan sonra, ödüllendirildi.

Nasıl mı?

Milli Savunma Bakanlığı - Orman Bakanlığı - Milli Emlak’a ait 5 dönüm araziyi işgal edip, üzerine yüzme havuzlu villa yaptı.

Hem de sahte belgelerle.

Bu şahıs aynı zamanda Didim’de Hazine arazilerinin yağmalanmasından yargılanıyor. O operasyonda gözaltına alınmıştı, davaları sürüyor.

Bunu çeşitli defalar haber yaptık. Her ne hikmetse anında yıkılıp bu şahıs savcılığa verilmesi gerekirken, baktık Didim Belediyesi ve Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü sallan babam sallanıyor.

Neymiş, şahsi şikâyet gerekiyormuş.

Haberler zaten yasal olarak şahsi şikâyettir, savcılar ve yetkililere ihbar niteliğindedir, başka dilekçeye gerek yoktur.

Şahıs sadece devlet arazilerini yağmalamıyor, evrakta sahtecilik suçu da işliyor.

Yazılarımız ardından Didim Belediyesi 300 bin lira ceza kesmesi gerekirken 20 bin lira kesti, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü de galiba hala Savcılığa suç duyurusu yapmadı.

Alın size Rant Çetesi… Alın size Didim’e çöken eşkıya çetesi.

Muhbirlerini bile nasıl koruyup kolluyor, bir anda 5 milyon liralık servet sahibi yapıyorlar gördünüz mü?

İşte bu eşkıya bozmalarına hesap soramıyorlar, gidip üç tane olayla ilgisi olmadıkları halde otelleri mühürlenen garibanı tutukluyorlar.

Azmettirici Atabay başta, bu eşkıya bozmalarının hepsine plastik kelepçe vurup, dizi dizi medyaya vermeliydiniz. Yok öyle arayı bulmak için uhuletle, suhuletle bunları toplamak. Polise saldıran, kaymakamlık lojmanı basanlara belediye başkanı değil, eşkıya bozması denir.

Üç garibanı da nasıl tutuklattılar biliyor musunuz?

CHP’liler gitti çöktü Başsavcının odasına, belediye çalışanlarını topladılar Adliye önüne, bildiğiniz yine eşkıyalık yapıp, öyle tutuklattılar.

Öbürleri altı üstü ha bre önüne gelene söven şahsın ağzının ortasına tokat attılar..

Ya bunlar ne yaptı?

Polise söv, tartakla, Kaymakamlık Konutunu bas, kendini devlet ilân et...

Yaka paça görevden alınıp tutuklanması gerekenleri ipek kumaşlara sarıp, sırça bebek gibi korumaya çalışıyorlar.

Sayın Aydın Valisi Hüseyin Aksoy...

Bakın bunlar devlet ve hükümetin en üst katmanlarına kadar anı anına takip ediliyor. Böyle rezillikler ve sapkınlıklar daha önce yaşanmadı. Ne yani!... Milletin boğazına gelmiş bu eşkıya bozmalarının yaptığı. “Onlar da Val-i Vilayet, Hademe-i Devlet, Atçalı Kel Memet” mi desin?

Korkudan bizi arayamadan üç beş baldırı çıplak, polise, kaymakama saldırıyor, konut basıyor, birileri de onu korumaya kalkıyor. Korumasını, şoförünü yanına almadan aleme gidip meyhane kavgası yapan çetebaşı faturayı polise, kaymakama kesecek. Birileri de bu devletin polisine, kaymakamına peşkirci muamelesi yapan çetebaşı ve onun hakkındaki delilleri karartmaya, onu kollamaya çalışacak.

İşte biz buna izin vermeyeceğiz…

Herkes gerçekleri bilecek, öğrenecek.

Didim’de gerçek rant çetesi, gerçek eşkıyanın, gerçek sapkınların bunlar olduğunu görecek.

Bu densizlere haddini bildirmezseniz, bunlar Meksika Karteli gibi zaten ezdikleri milleti daha çok ezerler.

Aziz Türk Milleti...

Burasını büyük harflerle bir daha yazayım;

BU MÜPTEZEELLERİ KORUYANLAR, ATABAY VE ETRAFINA ÇÖREKLENEN GERÇEK RANT VE EŞKIYA ÇETESİDİR.

Hepsinin aile bireyleriyle beraber mal varlıklarını, HTS kayıtlarını talep edeceğiz.

O zaman ahtapot gibi nerelere kadar uzandıkları ortaya çıkacak.

Sayın Vali Aksoy…

Şahsın “çoluk çocuğum” dediği kadın Belediye Başkan Yardımcısı’nın (Emine Öznur Gündoğdu) ismi rüşvet - yolsuzluk - gayri ahlâkilik tüm olaylarda birlikte anılan biri. Onun ailesinde on milyonlarca liralık mal varlığı, sıradan bir harita teknikerinin yakınları üzerinde milyonlarca dolarlık villalar, yatlar çıkıyorsa, varın yüzlerce milyonluk rüşvet ve yolsuzluk çarkını siz düşünün.

Asil Türk Milleti...

Gördünüz değil mi olanları.

Asıl rant ve eşkıya çetesi bu eşkıyadan bozma Kadıköylü’yü koruyanlardır. Atabay isimli şahıs sadece o harami sofrasındaki imza yetkisine sahip kişidir. Onlar Atabay denen şahsı değil, kendi yetim hakkından devşirilip aktarılan haram nemalarını koruma telâşındalar.

Naylon faturayla bakkaldan parke taşı alınmış gösterecek kadar yolsuzluk bağımlısı bir çetenin vurgunlarının boyutunu, varın siz düşünün.

Bu çete bozması o koltukta oturduğu her gün kamu düzeni ve güvenliği, devlet ve millet ahlâkı tehlikededir.

AKİF EMMİ...

Bu belayı başımıza musallat eden Akif Hamzaçebi'ye gelelim.

Sen bizler için vekil değil, bu ahlâksızlık ve yolsuzluk çarkının siyasi ayağısın.

Hala Pinokyo tipi siyaset yapıyor, hedef saptırmaya çalışıyorsun.

Şimdi soruşalım mı seninle biraz?

1- O senin haberlere konu olan yumoş vaziyetlerin var ya, işte oradaki bayan kimdir?

2- Kim tarafından getirilmiş ya da seninle tanıştırılmıştır?

3- Başkaları var mıdır?

4- Yazlığının anahtarını teslim edecek kadar güvendiğin Kadıköylü'den neden vazgeçemiyorsun?

5- Didim’de şirketin var mıdır? Faaliyet alanı nedir?

Gördün mü Akif Emmi...

Şimdilik sadece soruştuk.

Sizin CHP içinde kliklikten çeteliğe geçiş yapmış tüm yapılarınız bilinmiyor mu sandınız? Tüm deliller toplanıp, dosyalar mühürlenip, zamanını beklemiyor mu sandınız?

Sen bu kafayla gidersen partinin başını öyle bir yakacaksın ki pir yakacaksın...

Deniz Gezmiş parkası giyip Çiftlikbank Tosuncuğu gibi yaşayanları Devletin ilgili kurumları bilmiyor mu sandın?

Kızılderililerden kurtardıkları kadınlara sonra tecavüz eden kovboylar gibi belediyeleri ele geçiren sizin çeteleşmiş kliklerin ne haltlar yedikleri tek tek tespitli değil mi sanıyorsunuz?

Siz vatan evlâtlarının hepsini satılık mı sandınız?

Her haltı yer, rüşvetle kapatırız hayalinde olanlar bunu artık unutsun.

Akif Emmi sana bir şey diyim mi;

Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nu çıkar, emin ol CHP’den geriye bir şey kalmayacak. Tabanlarından ve genel merkezdeki namuslu dürüst olup sizlere bakınca kahrından çıldıranları ayrı tutuyor, onlara saygı duyuyorum.

Genel Başkanınız Sayın Kılıçdaroğlu ne dedi;

“Yolsuzluk - usulsüzlük istemiyorum!..”

Be mübarek... Sizin olduğunuz her yerde üzerine sapkınlığı da koy. Ve Kadıköylü çırağının acemiliği senin de siyaset seviyenin göstergesi.

Şahıs evinde çektiği grup zinası kasetinde bayana yumoş pozisyonundayken, “Ben köylüyüm, Kadıköylüyüm” diyor. Öğret o acemiye; O tür durumlarda, “Kemalpaşa kirazı gibi dudakların, Kuyucak Elması gibi al al yanakların, dalga dalga saçların var” falan denir. Ne o öyle, “Ben köylüyüm, Kadıköylüyüm...”

Akif Emmi; Sen ve senin gibiler Milletin vekili olamaz. Partiler kanserli hücreleri temizledikçe büyür. Siz daha kanserli hücreleri Çin Vazosu gibi koruma altına alıp, hastalığı büyütüyorsunuz. O yüzden yerinizde sayıyorsunuz. Vatansever CHP tabanı ve dürüst yöneticiler kendilerini parçalarken, siz onların kaşıkla topladığını kepçeyle dağıtıyorsunuz. Sayınız az, cürmünüz büyük. Sizin gibilerin durumunu Neyzen Tevfik özetlemiş; “Kurtaracağız diye geldiler, içine sıçtılar memleketin...”

Didim ve sizin durumunuz işte bu...

Emin ol bu olaya karışan şahısların MASAK vasıtasıyla kendileri ve yakınlarının mal varlıklarını tespit ettirip HTS kayıtlarını mahkeme yoluyla getirttiğimizde, tüm Didim Rant ve Eşkiya Çetesini çözeceğiz.

Düşünsene mahkeme önünde biz MASAK raporlarını sallıyoruz; “Rant çetebaşı Atabay'dan, çoluk çocuğum dediği yardımcısı Jetgillerin Öznur'a şu kadar ev, şu kadar villa, şu kadar dükkân. Harita Teknikerinin yakınları üzerine milyon dolarlar değerinde villa, yat, araba.. Kamu arazisi talancısı sahte evrakla devletin 5 dönüm arazisini gasp eden muhbirlerine 5 milyoncuk kıyak” ve daha niceleri.

Seni de ayrı tutmayız emin ol...

Bu kalem kınından çıktı, bu pisliği temizlemeden içine girmez...

Şunu bilin ki, ibretlik olacaksınız...

Sepetim