0.542. 537 86 70

Didim CHP’de Sandalcı rüzgârı…

Akbük Belediyesi’nin eski Başkanı M. Erçin Sandalcı’nın eşi Avukat Nesrin Sandalcı, CHP İlçe Binası önünde düzenlediği miting gibi açık hava toplantısı ile Didim Belediye Başkanlığı’na aday adaylığını açıkladı.

2018-10-30

Didim’in sevilen isimlerinden biri olan Nesrin Sandalcı’nın toplantısına CHP İlçe Başkanı Nurettin Koçak, İlçe Kadın Kolları Başkanı Figen Çakmakgil, eşi M. Erçin Sandalcı, babası ve İYİ Parti Didim eski İlçe Başkanı Halil Başaran, Didim EKK Başkanı Ali İhsan Kubaliç, bazı CHP’li belediye meclis üyeleri ile partililer katıldı.

Sandalcı’nın aday adaylığını açıklaması Didim’de ve parti tabanında heyecan yarattı. 

“ŞİMDİ DEĞİLSE NE ZAMAN..”

“Şimdi değilse ne zaman?” sloganıyla çalışmalarına başladıklarına vurgu yaparak aday adaylığını açıklayan Nesrin Sandalcı, “Hak, hukuk ve adalet” kavramlarının önemine değinerek, “Üzülerek söyleyebilirim ki belediyemizin en önemli ve acil çözüm bekleyen sorunlarının çoğu hukuksaldır. Bugüne kadar parti, statü, inanç, kimlik gözetmeden herkese hizmet verdim. Gözlem ve analizler yaptım. İlçemizin sorunlarını biliyorum, çözümlerinin nerede olduğunu da biliyorum. Bir hukukçu olarak tüm sorunlarla mücadele edecek ruha sahibim. Şimdiye kadar olduğu gibi gelecekte de partimizin bayrağı belediyemizin burçlarında gururla dalgalanacak. Doğru kadroları, doğru liderlik becerisiyle tüm çalışanların yüksek performans sergilediği demokratik şekilde bir yönetim anlayışı sergileyeceğiz” diye konuştu.  

“DİDİM DEĞİŞİMİN ÖRNEK ADI OLACAK..” 

“Partimizin desteği ve takdiri ile sizlerin de desteğiyle seçilme hakkımı kullanıyorum” şeklindeki ifadelerle konuşmasını sürdüren Nesrin Sandalcı sözlerini şöyle tamamladı:

“Yenilikçi dinamik hesap veren ve hesap soran bir belediye anlayışı ile birlikte yönettiğimiz bir belediye, bambaşka bir vizyona sahip olacak. Didim değişimin örnek adı olacak ve Didim’e kadın eli değecek..”  

Sepetim