0.542. 537 86 70

Didim bu kadar mı sahipsiz?

“Kaçak yapı cenneti”ne dönen Didim’de kaçak yapıların ardı arkası kesilmiyor. Denize sıfır 3 bin metrekare tarla içinde yapılan kaçak villa inşatınına yetkiler neden göz yumuyor?

2018-12-24

“Kaçak yapı cenneti”ne dönen Didim’de kaçak yapıların ardı arkası kesilmiyor. Mantar biter gibi her yerde kaçak yapılar göz göre yükselirken Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Belediye İmar Müdürlüğü yetkilileri Hüseyin Gazi ve Emine Öznur Gündoğdu yapılanları görmezden geliyor.

Didim Akköy sınırları içinde 101 ada 6 parseldeki İMARSIZ TARLA vasfındaki 3 bin metre alan içinde kaçak yapılan inşaatı görenleri hayrete düşürüyor. “Didim bu kadar sahipsiz mi?” sorularının sorulmasına neden olan bu kaçak yapıyı Aydın Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü de görmezden geliyor.

Neredeyse denize sıfır mesafede ağaçlar içinde seszi sedasız yükselen villa inşaatının “İmar Affı” kapsamına sokulmak istendiği öne sürülürken Belediye İmar Müdürlüğü yetkilileri Öznur Gündoğdu ve Hüseyin Gazi’nin “rüşvet” karşılığı kaçak yapılara sessiz kaldığı iddia ediliyor.

Sepetim