0.542. 537 86 70

Didim bu haberi konuşuyor…

Didim, Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’ın koruması ve şoförünün tekme tokat birbirine girdiği haberini konuşuyor..

2018-04-19

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’ın koruması ve şoförünün birbirine girdiği iddiası ilçede günün konusu oldu.

Son günlerde asabi davranışları gittiği her platforma yansıyan Başkan Atabay’ın Belediye Başkanlık katında meydana geldiği iddia edilen bu olay sonrası, “Başkan’ın asabiliği personeline yansımaya başladı” yorumlarının yapılmasına neden oluyor.

İddialara göre,

Belediye Başkanı Atabay, Şoförü Mustafa Suntay ile birlikte Koruması Oktay Koç’u bazı müteahhitlerden verecekleri zarfı almaya gönderdi. İçinde para olduğu iddia edilen zafları Başkan Atabay’a makam odasında teslim eden Koruma Koç ve Makam Şoförü Suntay, ne olduğu anlaşılamayan bir sebepten dolayı tartışmaya başladı. Bir anda tekme tokat birbirine giren Başkan Atabay’ın koruması ve şoförünün tartışması kavgaya dönüştü, yumruklar, tekmeler havada uçuştu. Kavga eden personelin arasına girmeye çalışan Başkan Atabay’ın da yumruklardan nasibini aldığı konuşulurken tekwandocu korumanın hastanelik olduğu iddia edildi.

Kavganın neden çıktığı sır gibi saklanıyor. Ancak kamuoyunda “Zarflarda gelen paraları bölüşemişlerdir” şeklinde iddialı yorumlar ortaya atılırken “Başkan Atabayın asabi davranışları personeline de yansımış olacak ki en yakınındaki iki kişi birbirlerine girmişler. Boşuna ‘üzüm üzüme baka baka kararır’ dememişler. Başkan Atabay'ın personeline, vatandaşa sert uslüpla davranışı yanındakileri de etkilemiş olacak ki tekme tokat yumruklarla birbirine girmişler. İki personeli yönetemeyen Atabay'ın Didim'i nasıl yönettiğine en güzel örnek işte budur ortada” şeklinde yorumlar ve Belediye içinde yaşandığı iddia edilen bu talihsiz olay dilden dile dağılıyor.

Sepetim