0.542. 537 86 70

Didim Belediyesi’nde korona paniği..

Didim kamuoyunda “Kadrajcı Ali” lakâbı ile tanınan CHP’li Meclis Üyesi Ali Çağlar’ın Covit-19 virüsüne yakalandığı ve tedavisinin Didim Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde sürdüğü öğrenildi.

2020-11-29

DİDİM BU HABERLE ÇALKALANIYOR..

Didim’de bir kadına tecavüz ettikleri iddiası ile Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, DİBEL Müdürü Öner Çiçek, Belediye Başkan Yardımcısı Emine Öznur Gündoğdu ile birlikte soruşturma geçiren “Kadrajcı Ali” lakaplı CHP’li Meclis Üyesi Ali Çağlar’ın Covit-19 virüsüne yakalandığı ve Didim Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedavi altına alındığı öğrenildi.

Kamuoyundan bir süre gizli tutulan Ali Çağlar’ın koronaya yakalandığı haberleri daha sonra Didim kamuoyunda gündem oldu. Öte yandan Belediye Başkan Yardımcısı Zeynel Şener ve tecavüz iddiası ile soruşturma geçiren DİBEL Müdürü Öner Çiçek’in de Covit-19’dan karantina da oldukları belirtildi. Ayrıca, Didim, Belediye personeli içinde en az 5-6 kişinin daha Covid-19 testinin pozitif çıktığını öne sürüldü.

Ali Çağlar’ın Covit-19’dan yoğun bakımda yatırılmasının gizli tutulması her günü birlikte yakın mesafe içinde geçen Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’ın isminin gündeme düşmesini önlemek amaçlı olduğu olduğu konuşulurken, Ali Çağlar ile yakın temas içinde bulunan kişilerin de teste tabi tutularak karantina alınması gerektiği kaydedildi.

CHP’li Meclis Üyesi Çağlar’ın covit-19’a yakalanması Didim Belediyesi’nde korona virüsü paniği yaratıyor..

Sepetim