0.542. 537 86 70

Devletin de bir bildiği vardır…

Görevden alınan Beşiktaş ve Ataşehir Belediye başkanları yolsuzluk, imar vurgunları ve FETÖ iltisakı konusunda bizim terliklinin eline su dökemezler ama piyango ilk onlara vurdu..

2018-01-08

Havalar mevsim normallerinden sıcak gidiyor. Yerel ve Ulusal gündem maşallah yaz sıcaklarında görevden alınan belediye başkanları da gündemin en çok konuşulanları arasında..

Aydın yerelinde değerlendirdiğimizde görevden alınan Beşiktaş ve Ataşehir Belediye başkanları bizim terliklinin eline su dökemezler yolsuzluk, imar vurgunları ve FETÖ iltisakı konusunda ama piyango ilk onlara vurdu..

Ne diyelim, devletin de bir bildiği vardır..

Kent Meydanı ihalesi yapılalı 6 sene oldu. “Bitti” diyerek Aydın halkına siyasi algı üzerine pazarlanmaya başlanması üzerinden 4 sene geçti. Yer teslimi yapılmayan Kent Meydanı’nın adı “yolsuzluk meydanı” oldu.

Yer teslimi yapılmadı ama kesin teminatı yükleniciye geri ödendi bile. Yeri teslim edemeseler de ihalede yapılacak diye ilân ettiklerinden vazgeçtiler ya bitmeyen yerin kesin teminatı da geri ödeniversin ne olacak dimi ama..

Bu yolsuzluk iddiaları kaç senedir bilirkişi bekliyor adalet koridorlarında.

EMAN dosyası var ihalesi yapılalı 3 sene oldu.

7 bin 500 TL’ye kurulan 25 bin TL teminatla koca Aydın’ın Katı Atık Bertaraf Tesisleri’nin 29 yıllığına işletmesinin üzerinden 3 sene, bu konu hakkında soruşturma açılalı da 2 seneyi geçti.

Sonuç mu?

Terlikli ablam üzülmesin diye bilirkişi incelemesinde bekliyor.

Bozdoğan’da tonu 17 liraya tespiti yapılan kaynak suyunun 2,5 liraya peşkeş çekilmesinin belgeleri adaletin terazisine konulalı 4’üncü seneyi devriyesini kutlamaya hazırlanıyor.

Lakin terlikli ablamız üzülmesin, soruşturmaya ne gerek var dimi ama..

Erkan Karaarslan eğitim dosyaları, pazarlık usulü ve fesat karıştığı iddia edilen ihaleler, FETÖ iltisakı içeren ilişkiler, anlaşmalar ve pazarlıklar ortaya çıkalı 1,5 seneyi geçti.

Fakat terlikli ablamız devletin parasıyla siyaset yapmaya devam etsin, popülizm çalışmalarına bir katkı da devlet eliyle olsun demek için uğraşan ihanet bürokrasisi şerbetlenmiş terlikli ablaları üzülmesin diye mücadele eden FETÖ yapısı Aydın’a da lazım dimi ama..

Şehrin yüz milyonlarca lirasını FETÖ bağlantısı olan ve şu anda firari sanık durumunda bulunan danışman ve onun oluşturduğu kadro ile himmet aracısı olmasına müsaade etmek lazım dimi ama…

Halkın parası ile kamulaştırılan bu güne kadar 10 masa 50 sandalye atıp çay, kahve satmaktan başka hiçbir şey yapılmayan kamulaştırılan arazileri danışman zihniyeti ile zengin müteahhit yapısının emrine peşkeş çekilmesine seyirci kalınmasına yol açmak lazım dimi ama..

Halka soruyoruz havalarıyla reklâm yapılmasına müsaade ederek yapılan tüm yolsuzluk organizasyonlarına minare kılıfı bulunmasına müsaade etmek lazım dimi ama…

Zaman Gazetesi gibi birçok FETÖ yayın organına 17-25 Aralık sonrası himmet reklâmları ve ilânları verilmesine ses çıkarmamak lazım dimi ama.

FETÖ firarisi Erkan Karaarslan’ın tüm çevresi ve yakınlarını Aydın Büyükşehir Belediyesi ve şirketlerinde üst düzey yönetim kademelerine getirilmesine sessiz kalarak yapılanmalarına aynen devam etmelerine müsaade etmek lazım dimi ama…

600 bin euroluk yatı satan alan Erkan Kararslan’ın Özlem Çerçioğlu’na vermesini konuşmamak, bu yat için yapılan para transferlerini görmezden gelerek terlikli ablamızın menfaatlerine uygun hareket etmek lazım dimi ama..

Tutuklu YARSAV Eski Başkanı FETÖ’den ceza alan CHP Genel Başkan Başdanışmanı Fatih Gürsul bağlantısı içersinde gerçekleşen tüm FETÖ ilintilerine sessiz kalarak terlikli ablamıza yardımcı olmak lazım dimi ama..

Aydın halkının 4 yılda 1 milyar üzerinde kamu parasını teslim ettiği terlikli ablamızın bu FETÖ yapılanmasının göbeğinde tartışılmasına karşı çıkıp onun devlet parası ile yaptığı siyasi popülizmine destek olmak gerek dimi ama..

Aydın’da son 5 yılda yaşanan bunca keşmekeşliğe ses çıkardığı için yargı kıskacına alınarak susturulmaya, yok edilmeye çalışılmaya sesiz kalıp, kabul edip boyun eğerken onların istediği gibi davranmaya mecbur bırakılmak lazım dimi ama…

Terlikli ablaları Aydın demokrasisine seçim mantığına devlet parasıyla FETÖ gücüyle ambargo koymasını gülen gözlerle izleyip, vatandaşlık görevini, millet sevdasını yok saymak lazım dimi ama..

Tüm bu yazdıklarım çerçevesinde terlikli ablaları koltuklarını korusun diye 3 maymunu oynamak lazım dimi ama…

Ne diyelim ki…

Devletin de bir bildiği vardır elbet…

Sepetim