0.542. 537 86 70

Dedeman Erbil’in yeni yatırımcısı: Mihtap Group Company

Dedeman Grup bünyesinde yer alan ve 2013 yılında CA-BA İnşaat tarafından hizmete açılan Dedeman Erbil Otelinin, 1 Ocak 2017 itibari ile yeni yatırımcısı Mihtap Group Company oldu. Yeni yatırımcısıyla birlikte yenilenme sürecine giren Dedeman Erbil, misafirlerine keyifli bir Erbil deneyimi yaşatacak.

2017-01-29

1966 yılından beri turizm otelcilik alanında hizmet veren Dedeman Otelleri, 2013 yılından bu yana CA-BA İnşaat bünyesinde faaliyetlerine devam eden Dedeman Erbil Otelini, Mihtap Group Company’e devretti.

Dedeman Erbil ile birlikte, 2016 yılının Aralık ayında Erbil’de hizmete açılan bin kişilik kapasiteye sahip olan TAJ Restaurant’ın yatırımını ve işletmenisini de üstlendiklerini belirten Mihtap Group Company Yönetim Kurulu Başkanı Zimnako Yasin Kadir, “Yeni dönemde Dedeman Grubu ile çalışmak üzere sözleşmelerimizi yeniledik. 2017 itibari ile alanımızı genişleterek otelcilik sektöründe de hizmet vermeye başladık. Dedeman Erbil Otel yatırımımızın dışında Dubai’de de otelcilik sektörüne dair yatırımlar gerçekleştirdik” dedi.

Dedeman Erbil yenileniyor

2016 yılında 600’den fazla organizasyona ev sahipliği yaparak 130 bin kişiyi bünyesinde ağırlayan Dedeman Erbil, yeni yatırımcısı ile birlikte yenilenme sürecine girdi. Teknik altyapı, SPA ve otopark hizmetlerini ile yeniliklerine başlayan Dedeman Erbil, 2017 yılının ilk çeğreğinde yeniliklerini tamamlayarak misafirlerine daha yüksek standartlarda hizmet vermeyi hedefliyor.

Dedeman Erbil, 8 ile bin kişiyi farklı kapasitelerdeki 10 toplantı salonunda ağırlıyor; 32 metrekareden başlayan, 8 ayrı kategorideki 151 odası ile misafirlerine hizmet veriyor.

Dedeman Otelleri hakkında:

1918’de temelleri atılan Dedeman Grubu bugün, Dedeman ve Park Dedeman markaları ile faaliyetlerini sürdürüyor. Yurtiçinde ve yurtdışında birçok noktada otel yatırımlarına sahip olan Dedeman Grubu, sektörün en köklü geçmişe sahip otel markalarından biri ve Türkiye’nin ilk uluslararası otel zinciridir.

1966 yılında Dedeman Ankara Oteli ile turizm faaliyetlerine başlayan Dedeman Grubu, 2012 yılında hayata geçirdiği Park Dedeman Denizli Oteli ile de ikinci otel markasını geliştiren ilk Türk otel zinciri olmayı başardı. Dedeman Grubu’nun bugün Türkiye’de, İstanbul başta olmak üzere Erzurum, Gaziantep, Konya, Denizli, Şanlıurfa, Zonguldak, Elâzığ ve Trabzon şehirlerinde toplam 14 oteli bulunuyor. Yurtdışında ise Erbil-Irak ve Oskemen-Kazakistan bölgelerinde 2 oteli ile hizmet veriyor.

Sepetim