0.542. 537 86 70

Cumhuriyet Tenis Turnuvası başladı…

Efeler Belediyesi ve Aydın Tenis Spor Kulübü işbirliği ile 22 Ekim- 10 Kasım tarihleri arasında 200 tenisçinin katılımıyla yapılacak olan 'Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası' Aydın Spor Kulübü Derneğinde başladı.

2016-10-24

Efeler Belediyesi ve Aydın Tenis Kulübü-EA Tenis Akademisi, 93’üncü yıldönümünde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında “Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası” düzenledi.

“ HERKESİNİ İLGİSİNİ BEKLİYORUZ”

Aydın Tenis Spor Kulübü olarak, kulübün sahibi olan Efeler Belediyesi ile turnuva düzenlediklerini belirten Osman Nuri Aydın, “Turnuva yaklaşık 200 sporcuyla gerçekleşecek ve akşamları mesai sonrası yapılacak ve şenlik halinde geçecek. Heyecanlı maçlar gerçekleşeceğine inanıyorum. Bugüne kadar çok sayıda sporcu yetiştirdik. 100’e yakın lisanslı ve yarışmalara katılan sporcularımız var. Bu süreç içerisinde Türkiye başarıları da elde ettik. Hayatın her kademesinde olduğu gibi teniste de öğrenmenin sonu yok. Küçük yaşlardan itibaren öğrenerek yapılacak tenise herkesin ilgisini bekliyoruz. Asıl amacımız tenisin yaygınlaştırılması ve Aydın’da tenis kültürünün iyice yerleşmesi. Bu tür turnuvalarla, bu sayının ve ilginin hızla artacağını düşünüyoruz. Böyle bir turnuvanın düzenlenmesini sağlayan Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan’a desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

“DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Turnuvayla ilgili olarak Sosyal belediyecilik anlayışları gereği sportif faaliyetlere imkanlar ölçüsünde destek olduklarını belirten Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “Daha önce tenis yanlış bir kanıyla elit sporu olarak görülüyordu.  Düzenlediğimiz turnuvaya gençlerin yoğun ilgi göstermesine çok seviniyoruz.  Cumhuriyet Tenis Turnuvası’nın her geçen yıl büyüyerek geleceğe taşınacağına inanıyorum ve umarım bu turnuvayı ileri ki yıllarda uluslararası bir turnuva haline getirebiliriz. Özellikle küçük çocuklarımızın spora yönelmelerine imkan sağlayan bu tür etkinliklerin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Belediye olarak sosyal, kültürel ve sportif etkinliklere destek olmaya devam edeceğiz. Turnuvaya katılan tüm sporculara ve organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçenleri kutluyorum” dedi.

Sepetim