0.542. 537 86 70

CHP’li Vekiller birbirine girdi..

CHP’NİN TUNCELİ KÖKENLİ VEKİLLERİ, HEMŞEHRİLERİ VE GENEL BAŞKANLARI KEMAL KILIÇDAROĞLU İÇİN KARŞI KARŞIYA GELDİ.. CHP'NİN TUNCELİLİ AYDIN MİLETVEKİLİ HÜSEYİN YILDIZ, AKRABALIK BAĞI DA OLAN PARTİSİ’NİN GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU'NUN İSTİFA ETMESİ GEREKTİĞİNİ VE GEREKİRSE OTURMA EYLEMİ BAŞLATACAĞINI AÇIKLAYAN HEMŞEHRİSİ TUNCELİ KÖKENLİ ELAZIĞ MİLETVEKİLİ GÜRSEL EROL'A YÖNELİK KAVGADA BİLE SÖYLENMEYECEK SÖZLERLE ELEŞTİRİ SINIRINI AŞAN AĞIR SUÇLAMALARLA TEPKİ GÖSTERDİ.

2018-06-27

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) 41 yıl sonra Elazığ'dan milletvekili çıkardığı Gürsel Erol, dün Partisinin Genel Başkanı ve Genel Merkez Yönetimini istifaya davet etti.

Erol, bugün ise "Yarın saat 11:00’de Genel Merkez önünde oturma eylemi başlatacağım" diyerek CHP yönetimine meydan okudu.

Gürsel Erol, 26. Dönem'de CHP'den Tunceli Milletvekilliği yapmıştı.

Son seçimde ise kendi seçim bölgesinden değil, Elazığ'dan milletvekili adayı olmuş ve Erol sayesinde CHP, 41 yıl sonra o ilden milletvekili çıkarmıştı.

Gürsel Erol, 24 Haziran seçim sonuçlarının açıklanmasının hemen ardından, "Partimizin yaşadığı 24 Haziran seçim sonuçları başarısızlığının sorumlusu bu yönetim anlayışıdır. Mevcut Genel Merkez Yönetimini sıfat ve ünvanları ne olursa olsun bu mağlubiyetin sorumlusu olarak görüyorum ve derhal istifaya davet ediyorum" paylaşımında bulunmuştu.

Erol, bugün yaptığı paylaşımda ise "Gelecek hedefi olmayan yalnızca iktidara karşı mücadele ve direniş hikâyesi anlatan bir yönetim anlayışını tanımıyorum. CHP’nin söylemi yalnızca mücadele ve direniş üzerine olmamalı; iktidar ve ülkeyi yönetme iddiası ve iradesi üzerine olmalıdır" dedi.

Erol, "Ülke yönetimini hedeflemeyen, genel merkezi yönetmekle yetinenlere meydan okuyorum. Yarın saat 11:00’de Genel Merkez önünde oturma eylemi başlatacağım. Mustafa Kemal Atatürk’ün CHP’sine sahip çıkmalıyız. Eyleme tüm CHP örgütlerini, üyelerini ve gönül verenleri davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

HÜSEYİN YILDIZ FACEBOOK HESABINDAN GÜRSEL EROL’A SALDIRDI..

Kendisi Aydın’dan ilk milletvekilili aday adayı olduğu dönemde “Ben bir dönem vekillik istiyorum” diyen ancak bu sözünü unutarak koltuğa zamkla yapışan ve CHP Genel Başkanı tarafından 27. Dönem’de Aydın’dan yniden aday gösterilerek seçilen CHP’nin kamuoyunda ismi şaibelerle anılan Milletvekili Hüseyin Yıldız, geçmişte kendi ihale işlerini ve şark kurnazlıklarını unutup CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu istifaya davet eden Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’a sosyal medya üzerinden “Bütün siyasetin fırsatçılık, ihale takipçiliği ve şark kurnazlığı üzerine kurulu olduğu için başta Genel Başkanı ve de Partiyi hep kamuoyunda ve medyada zor durumda bırakmışın. Kişisel siyasi ve ekonomik menfaatçiliğin Dersim halkı tarafından anlaşılınca da bu kez kapağı Elazığ'a atmışsın. Kişisel çıkar ve hırsına her daim yenik düşmüş ve kamuoyunda AKP yardakçılığı yapmışsın. Bırak partiyi karıştırmayı istifa et oraya git. Kılıçdaroğlu son üç hamlesiyle Demokrasi 1) İyi Parti’yi Meclise taşıması 2) Saadet Partisi’ne kontenjan vermesi 3) Siyasi rakibini hiç bir ego ve hırs yapmadan başkan adayı yapması O’nun Türkiye siyasi ve toplumsal tarihinde eşi benzeri olmayan demokratik bir lider olduğunu bir kez daha tescillenmiştir. Kılıçdaroğlu son çıkışlarıyla hem sağda hem solda ortak akla verdiği önemle yaşaması ve güçlendirilmesi için amansız bir mücadele vermiş, saygın uluslararası medya organları ve düşünce kuruluşları tarafından övgüyle karşılanmıştır.

Siz şimdi kalkıp Genel Merkez önünde ‘Genel Başkan İstifa diye Oturan Arkadaşlar’, Biz de yarın gelip Genel Merkez önünde ‘seninle sonuna kadar devam desek......’ Unutmayın ki Ankara’dan yola çıktığında biz ve ailesi vardı ama milyonlarla Maltepe’ye girdi. Şimdi Sayın KILIÇDAROĞLU yalnız sanmayın milyon olur desteğe geliriz” ifadeleri ile saldırdı.

Hüseyin Yıldız'ın sosyal hesabından yaptığı bu paylaşımlarına partili olan takipçilerinden büyük tepki geldi...

YALÇIN YILDIRIM

Sepetim