0.542. 537 86 70

CHP kulislerini sarsan iddia…

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yerel yönetimlere gelecek operasyonlarla ilgili, neler söyledi? Çok sayıda belediye başkanı topun ağzında.. İstifa, gözaltı, tutuklama seçenekleri masada…

2017-11-25

(ÖZEL HABER)

CHP kulislerinde, Kemal Kılıçdaroğlu tarafından geçen hafta içersinde CHP'li Belediye Başkanları ile yapılan toplantının, perde gerisi konuşuluyor.

Üst düzey CHP'li yöneticilerden edinilen bilgilere doğrultusunda, yakında siyasette fırtınalar eseceğinin ipuçları alınıyor.

Edinilen bilgiye göre CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, her ne kadar kendisine sorulduğunda doğrulamasa da, kendisine teslim edilen dosyalarla ilgili belediye başkanlarını uyardı.

Kılıçdaroğlu'nun önünde CHP'li belediye başkanlarına yönelik yaklaşık 80 ismi içeren dosyalar bulunduğu, bunun 13-14 tanesinin açığa alınma-gözaltı ve ilerleyen süreçte tutuklanmaya kadar gidebilecek ağır iddiaları içerdiği, bu nedenle, “Dosyaları bana teslim ettiler. Bazılarının içeriği çok ağır. İster istifa edersiniz, ister başınızın çaresine bakarsınız” şeklinde ciddi uyarıda bulunduğu, kulislerden edinilen ağır iddialar arasında yer alıyor.

Aydın özelinde ise özellikle BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu ile Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay'ın, en riskli bölgede bulunan 13-14 isim arasında başı çektiği söyleniyor.

Dosyaların içeriğinin yoğunlukla FETÖ tutuklusu iken salıverilen ve şu an firari olan Danışman Erkan Karaaraslan dönemi olduğu öğrenildi. Sadece CHP'li Belediye Başkanları dahil başka partilerden de belediye başkanları hakkında başlatılan çalışmalarla ilgili Başbakan Binali Yıldırım'ın Kılıçdaroğlu'na dosyaları verdiği yönünde haberler çıkmış, bunun yanında Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan hafta içersinde yaptığı bir konuşmada, “Belediyelere yönelik tasarruf (operasyonlarımız) devam edecek” açıklamasını yapmıştı.

ÇOK SAYIDA BELEDİYE BAŞKANI TOPUN AĞZINDA

İSTİFA-GÖZALTI-TUTUKLAMA SEÇENEKLERİ MASADA

Bilindiği gibi FETÖ-PYD operasyonlarında öncelikle Ordu-Emniyet-Adalet ve İçişleri Bakanlıkları büyük oranda temizlenmiş, sıra yerel yönetimlere gelmişti.

Çünkü yerel yönetimler, FETÖ için hayati önem taşıyordu. Buradan imar vurgunları ve ihale yolsuzluklarından elde edilen gelirler hem olaya katılanlar arasında pay ediliyor, hem de dosyaları kapatma-sürüncemede bırakma-öteleme-delil yok etme karşılığı örgüte himmet adı altında finans desteği sağlanıyordu.

Örgüt ise özellikle yerel yönetimlerden elde ettiği bu kaynaklarla mevcudiyetini sürdürüyor, yeniden dirilme ve içeride bulunan ya da yurt dışına firar ederek Yunanistan-Almanya gibi ülkelerde adeta kolonileşmiş örgüt üyeleri ile çalışmalarına devam ediyordu. Yani yerel yönetimler ile bağlı şirketlerden imar ve ihalelerden yasa dışı yollarla elde edilen finans terör örgütü için adeta can suyu görevi görüyordu.

Yerel yönetimlere yönelik yapılan operasyonel çalışmalar ise teröre finans sağlama, organize şekilde imar ve ihale yolsuzlukları ve medya yapılanmalarına yönelik olarak gerçekleştiriliyor.

ORTALIĞI YIKAN İDDİALAR…

EKAN KARAARSLAN'I KAÇIRAMAZLARSA ÖLDÜRECEKLER..

HALDUN HAŞMET AYSAN'A SUİKAST İÇİN SURİYELİ TETİKÇİ TUTTULAR…

Öte yandan Ummeti Millet İradesi adlı Twitter hesabından yapılan paylaşımlar, Aydın başta olmak üzere tüm ülkede büyük sarsıntı yarattı.

Hesaptan yapılan paylaşımlarda FETÖ İmamı Erkan Karaarslan'ın Aydın BŞB ve diğer belediyelerle bağlantıları, kaçma-kaçırılma sırasında yaşananlar, kaçış rotası, eski MİT'çiler ile bağlantıları, kaçırılamaz ise öldürüleceği, Haldun Haşmet Aysan'a yönelik suikast iddiaları ile çok sayıda dehşet verici bilgi paylaşıldı.

İşte o paylaşımlar… Lingi tıklayınız…

https://twitter.com/ummetimillet

Sepetim