0.542. 537 86 70

“CHP, küfürleri meşrulaştırmaya çalışıyor…”

AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, CHP yönetimine “Savcılığa intikal eden Efeler CHP İlçe Başkanı Polat Bora Mersin'in sosyal medyadaki küfür dolu paylaşımlarını savunuyor musunuz savunmuyor musunuz?” sorusunu sordu.

2018-11-04

Milletvekili Savaş, CHP yönetiminin, Cumhurbaşkanı’na yönelik küfür dolu paylaşımları nedeniyle CHP ilçe başkanını kınayamadığını belirtirken Savaş, “Efeler CHP İlçe Başkanı Polat Bora Mersin'in hakaretleri karşısında CHP'nin tavrını ve ne yapacağını merak ediyorum derken tam da bunu kastettim. Ortada ilçe başkanlarının medyaya delilleriyle yansımış küfür dolu bir sosyal medya paylaşımı var. Hepsi büyük bir telaşla ortaya konan terbiyesizliği meşrulaştırma çabasındalar. Bilinmesini isteriz ortada bir suç var ve biz de gereğini adli merciler üzerinden yapıyoruz” dedi.

CHP AYDIN İL BAŞKANI ALİ ÇANKIR'IN İTHAMLARINA CEVAP VERDİ..

Mustafa Savaş CHP İl Başkanı Ali Çankır’ın kendisi hakkındaki iddialara cevap verirken şunları kaydetti:

“Sayın Çerçioğlunu'na edilen hakaretlerde sessiz kaldığım yönünde bir algı operasyonuna girişerek tamamen yalandan ibaret beyanlarda bulundular ve kamuoyunu yine kandırma çabasındalar. "27.08.2018 tarihinde TVden'de Sayın Emin Aydın'ın programında katıldığım canlı yayında açıklamalarda bulundum. Bırakın bir bayana, hiç kimseye küfür edilemez. Bunu asla tasvip etmiyoruz diyerek canlı yayında yaşananları çok açık bir dille kınadım.” Bütün bu açıklamalar, bu televizyon programındaki videolarla birlikte kamuoyu ile paylaşılmıştır.

CHP İL YÖNETİMİNE BURADAN AÇIKÇA SORUYORUM:

Savcılığa intikal eden Efeler CHP İlçe Başkanı Polat Bora Mersin'in sosyal medyadaki küfür dolu paylaşımlarını savunuyor musunuz savunmuyor musunuz?

Çıkın bunu açıklayın kadınlarımıza, kızlarımıza.

Kamuoyu da olanı biteni, nerede durduğunuzu daha net şekilde görsün.

Kamuoyu ile paylaşılan bu video sonrasında tarafıma yönelttiğiniz haksız ithamlarınızdan dolayı kamuoyu önünde benden ve kamuoyundan açıkça özür dileyecek misiniz dilemeyecek misiniz?

Bu küfür dolu paylaşımlardan dolayı Sayın Cumhurbaşkanımızdan, Genel Başkanımızdan özür dileyecek misiniz dilemeyecek misiniz?

Buradan açıkça bir kez daha ifade ediyorum.

Adliyenin yeri belli, sayın savcının makamı bellidir. Suç varsa bir yerde, başvurulacak makamlar ve kurumlar bellidir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti bir hukuk devletidir.

Bu kurumlar bütün vatandaşlarımızın hizmetine açık. Niye gitmemişler o dönem savcılığa?

Sayın Başkana edilen hakaretleri onlardan daha fazla kınadık, bu işi bile doğru düzgün beceremediler.”

TAKKELERİ DÜŞTÜ..

“Sayın Cumhurbaşkanımıza, Genel Başkanımıza edilen bu küfürler karşısında kimse sessiz kalmamızı beklemesin.

Suç ortada, sosyal medyadaki yazışmalar ve basına yansıyan haberler alenen ortada.

Biz de haddini bilmeyene yasalar çerçevesinde gereğini yapıyoruz.

Takkeleri düştü kelleri göründü. Milleti kandırma çabalarından vazgeçsinler artık.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Sepetim