0.542. 537 86 70

CHP Didim'de “tecavüzü” örtme çabasında..

CHP Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’ın 2 ay boyunca tehditle bir kadına tecavüz olayının üzerini örtme çabasına girerken, Milli Beka Hareketi Didim İlçe Başkanı Ali Sakaroğlu, kendilerine yönelik ithamlarda bulunan CHP Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak'a yazılı basın açıklaması ile cevap verdi. Kendilerini müptezellikle suçlayan Nurettin Koçak'a “Dün sövdüğünü bugün öven müptezel” sözleriyle yüklenen Sakaroğlu geçmişte Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'a ettiği sinkaflı küfürleri hatırlattı.

2021-01-23

CHP Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak düzenlediği basın toplantısında Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’ın 2 ay boyunca tehditle bir kadına tecavüz olayının üzerini örtme çabasına girerken, tecavüz olayını gündeme taşıyan Milli Beka Hareketi’nin açıklamasını da itibarsızlaşmaya çalıştı.

Milli Beka Hareketini illegal bir kuruluş gibi kamuoyuna lanse etmeye çalışan CHP İlçe Başkanı Nurettin Koçak’a Milli Beka Hakereki Didim İlçe Başkanı Ali Sakaroğlu’ndan cevap gecikmedi.

Yaptığı basın açıklamasında, geçtiğimiz günlerde Didim ilçesine gelerek “Kadına Tecavüz” olayını yeniden Türkiye gündemine sokan Milli Beka Hareketi Genel Başkanı Murat Şahin’in açıklamalarından büyük rahatsızlık duyan ve açıklamayı itibarsızlaştırmak için her yolu deneyen CHP Didim İlçe Teşkilatı, “kadına tecavüzü destekleyen” açıklaması ile kamuoyundan tepki çekti.   

Milli Beka Hareketi Didim İlçe Başkanı Ali Sakaroğlu, kendilerine yönelik ithamlarda bulunan CHP Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak'a yazılı basın açıklaması ile cevap verdi.

Kendilerini müptezellikle suçlayan Nurettin Koçak'a “Dün sövdüğünü bugün öven müptezel” sözleriyle yüklenen Sakaroğlu geçmişte Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'a ettiği sinkaflı küfürleri hatırlattı.

Ali Sakaroğlu, açıklamasında Koçak'a çeşitli sorular yöneltirken şu cevapları verdi:

“CHP Didim ilçe Başkanı Nurettin Koçak, koltuğu kapınca ne olduğunu ve geçmişte neler yaptığını çabuk unutmuş, kendi evinde gurup zinası, madde bağımlılığı, taciz-tecavüz, yolsuzluk, usulsüzlük ve diğer yüz kızartıcı ithamlar ile Türkiye'nin gündeminden düşmeyen Ahmet Deniz Atabay'a sahip çıkmış.

Nurettin Koçak, rüzgâr gibi dönmenin kitabını yazmış birisidir. CHP’ye yakışmadığı gibi menfaat için dar alanda kısa paslarla çok güzel kıvırtmalar yapan isim olarak, Didim ve Türkiye siyaset tarihine geçecektir.

Nurettin Koçak!.

Sen değil misin geçmişte hem de partili milletvekilleri yanında Ahmet Deniz Atabay için en ağır sinkaflı küfürleri eden!?

Sen değil misin Didim CHP İlçe Başkanlığı için çıkan 22 adayı kumpasa getirip, onları ikna edip, onların ortak adayı olarak çıkan, sonra da hepsini satıp Ahmet Deniz Atabay yanına geçen?

Sen değil misin gece yarıları partili kadınları siyaset dersi vereceğim diye toplayan?

Bir koltuk ve beraberinde getireceği nemalanmalardan faydalanmak için anında 180 derece dönüp, bütün Didim'i, kendi şerefini, siyaset ve insanlık haysiyetini satan sen değil misin?

Didim için huzur ve barış kenti demişsin.

Senin savunduğun Ahmet Deniz Atabay geldiğinden beri, Didim'in adı taciz-tecavüz-yolsuzluktan başka bir şeyle anılmaz oldu.

Yıllardır çivi çakılmayan Didim şu an Türkiye'nin en borçlu belediyelerinden biri haline geldi.

Dün sövüp bugün övdüğün, her gece belediye kesesinden beraber rakı-roka-balık alemleri yaptığınız Ahmet Deniz Atabay ile beraber çıkın, bu kentin borcu ne kadar onu halka açıklayın.

Dün sövüp bugün inciler dizdiğin Atabay ve senin gibiler sayesinde insanlar evlerini barklarını satıp, Didim'den kaçar oldu.

Nurettin Koçak Efendi!..

Dün sövüp bugün savunduğun Ahmet Deniz Atabay değil mi gurup halinde zina eyleyip bunu önce mahkemede inkâr eden, sonra aynı mahkemede, ‘Evet ev benim evimdi. Kasetleri de biz çektik’ diye itirafta bulunan!..

CHP ve siyasi tarihimizde bunları söyleyip pişkin pişkin o koltukta oturmaya devam eden, sizler gibi müptezellerin de üç kuruşluk menfaat için savunmaya devam ettiği başka bir ar damarı çatlamış siyasetçi mevcut mudur?

Bir belediye başkanı düşünün!.

Kendi evinde, kendi ailesinin çocuklarının yaşadığı mekanı gurup zinası için alem yeri haline getirmiş, bunu önce mahkemede yalan beyan verip inkar etmiş, sonra ‘evet bizdik’ demiş kabullenmiş, ahlak dışılıklarını keyif ve afiyetle kasede de alma gibi ar damarsız eylemlerde bulunmuşlar, o pişkin pişkin geziyor, senin gibi ar-namus-haya kavramları sıfırlanmışlar da sahip çıkıyorlar.

Nurettin Koçak sor bakalım evdeki eşin böyle bir kepazeliği sen yapsan, kabul eder mi?

O kabul etmiyorsa sen ve CHP örgütleri, CHP tabanının bütün isyanına rağmen hala neden bu ahlaksızlıklara sahip çıkıyor, Atabay başta hala nasıl o koltukları işgal ediyor, sırıta sırıta insan içine çıkıyorsunuz?!

Ahmet Deniz Atabay, hakkında ortaya çıkan madde bağımlılığı, gayri meşru çocuklar iddialarını dahi inkâr edemiyor. Bir DNA testi yaptırıp, halk arasındaki söylentilere cevap veremiyor. Bir kan testi yaptırıp, madde bağımlısı olmadığını yalanlayamıyor. Atabay'ın sözcülüğüne soyunduysan, o zaman sen ver bunların cevabını.

Türkiye’de yaşayan tüm kadınlarımızın namusunu savunmaya çalışan Milli Beka Hareketimize müptezellik yakıştırması yapan, Didim siyasetinin gördüğü en hızlı dönenlerden biri olan Nurettin Koçak!.

Biz kadınlarımıza yönelik tehditlerin hepsine karşı olarak ülke genelinde çalışıyoruz. Müptezellikle suçladığınız bizler, Milli birlik ve bütünlüğümüz yanı sıra, Aziz Milletimizin ahlâki değerlerini de savunmak için kurulduk.

Nurettin Koçak!

Şimdi sana bir kez daha soruyorum!.

Didim tarihinde hiç senin savunduğun Ahmet Deniz Atabay döneminde olduğu kadar taciz-tecavüz-yolsuzluk-usulsüzlük iddialarıyla anılan başka biri oldu mu?

Siyaset tarihimizde kendi evinde gurup zinası yapıp, bunu önce yalanlayıp sonra kabullenen, sonra da kamunun koltuklarını pişkince işgale devam edenleri daha önce gördü mü?

Rant çetesi mi Deniz Atabay'a kendi evinde gurup zinası yap dedi!?

FETÖ’cüler mi bu ahlaksızlığı kasede alıp, ona buna servis et dedi!?

Ahmet Deniz Atabay'a kendi sevgilisinin heykelini sahile dikip Medusa diye halka yutturmaya kalkmasını Nuri Alço mu emretti?

Gayri meşru çocuk iddialarını, madde bağımlılığı iddialarını baronlar mı Atabay'a dikta etti?

Nurettin Koçak!..

Şunu iyi bil ki, Ahmet Deniz Atabay ve senin gibiler, yarınlarda insan içine çıkamayacaksınız!

Atabay ile beraber çektirdiğiniz resimleri sildirmek, onu savunduğunuz açıklamalarınızı internet ortamından kaldırmak için kapı kapı gezeceksiniz!..

Anneler çocuklarına, ‘Bak yavrum. Ahmet Deniz Atabay isimli bu şahıs Didim’de her türlü gayri ahlaiilik-yolsuzluk ve usulsüzlükler ile gündeme gelmişti. Nurettin Koçak gibiler de onu savunup, bu ahlaksızlığı topluma normal bir şey gibi kabullendirmeye kalkışanlardı’ diyecekler.

Bizleri rant çetesi olarak itham eden, müptezellikle suçlayan Nurettin Koçak!

Milli Beka Hareketi olarak Didim'deki gerçek rant ve ahlâksızlık çetesinin sözücüsü olan sana tavsiyemiz, bir dahaki sefere Ahmet Deniz Atabay'a sen eşlik et, kasetleri de sen çek ve iyi sakla ki, elden ele dolaşmasın.

Sana CHP ilçe başkanlığı koltuğu değil, Atabay'ın yanında anca bu görev yakışır!...”

Sepetim