0.542. 537 86 70

Çerçioğlu’ndan AK Parti’ye nispet…

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu, bu gün Karacasu’da yaptığı temel atma töreninde yaklaşık 10 kişi karşıladı. Çerçioğlu tören alanına 10 bin kişi toplayarak resmen Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ve AK Parti Aydın Teşkilatı’na nispet yaptı.

2018-04-09

Hafta sonu yapılan AK Parti Aydın İl Kongresi’ne katılmak için Aydın’a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ile yaptığı 23 dadikalık baş başa görüşme ile hem Aydın hem de ülke siyasetinde gündem yaratan CHP’li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Karacasu’da binlerce kişiyi topyalayar resmen AK Parti Aydın İl Teşkilatı’na nispet yaptı.

GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI..

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Karacasu'da Spor ve Sosyal Tesisleri Temel Atma Töreninde resmen gövde gösterisi yaptı...

Miting alanı gibi açılışta eline Türk Bayrağı alarak binlerce kişi ile birlikte Onuncu Yıl Marşını söyleyen Çerçioğlu, özellikle alanı dolduran Karacasulu kadınlara teşekkür etti.

“BİZLER GIYBET ETMEYİZ…”

Karacasu'ya 27 Milyon liralık yatırım yaptıklarını belirten Başkan Çerçioğlu şöyle konuştu:

"Biz birileri gibi gibi, Turist Ömer olarak gelip gitmiyoruz. Öyle üç beş kişi ile toka edip gitmeyiz... Bizler hizmet ederiz, sizin gibi gıybet etmeyiz... Toplantı yapıyorsak Aydın'a hizmet için yapıyoruz... Anneniz, babanız size gıybet etmenin günah olduğunu söylemedi mi hiç... Gıybet edenlere söylüyorum bu güne kadar Karacasu'ya 61 bin 779 metre hat çalışması, 762 bin 117 metrekare yol çakılması yaptık... Biz geldiğimizde Karacasu'yun köylerinde su yoktu su... Siz ne yaptınız ey gıybet edenler. Biz sizin gibi 5 yıldızlı otellerde takılmıyoruz, halkımızın içindeyiz, halkımızla birlikteyiz... Ne hizmetleri yaptığımızı Aydın halkı ile birlikte siz de bu son 1 yıl içinde göreceksiniz.... Acarlar'da Hal yapacağımız arsayı elimizden alarak hizmeti engellediniz. Vazgeçin bu hizmet kıskançlığından ve engellemesinden.. Gelin Aydın için hep birlikte çalışalım.."

Çerçioğlu sözlerini Afrin Şehitlerine Rahmet okuyarak bitirdi...

Törene katılan CHP Milletvekili Metin Lütfi Baydar da konuşmasında AK Partili Milletvekillerine “Yerel seçimler geliyır varmısınız bizim Topuklu Efemizin karşısına çıkmaya... Biriniz çıktı ne oldu, şimdi hangi yüzle hangi yaptığınız eseri anlatarak çıkacaksınız... Sizin Aydın halkının elinden CHP'li Büyükşehir Belediyesini almanız mümkün değil..." diye seslendi.

Karacasulu Kadınların boynuna el işi şal taktığı Çerçioğlu dakikalarca kürsüde partili vekiller ve Belediye Başkanları ile başkanları ile halkı selamladı..

Karacasu Spor ve Sosyal Tesisleri’nin temel atma törenine CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, Milletvekilleri Metin Lütfi Baydar ve Hüseyin Yıldız, Bozdoğan Belediye Başkanı Salim Tümer Apaydın’ın yanı sıra, CHP İlçe Başkanları, partililer ve coşkulu bir halk kitlesi katıldı. 

Sepetim