0.542. 537 86 70

Çerçioğlu hassasiyeti…

AYDIN BŞB BAŞKANI ÇERÇİOĞLU'NUN CUMHURBAŞKANI’NIN EŞİ VE KIZINA KÜFÜR EDEN İKİ BELEDİYE ÇALIŞANIN TERBİYESİZLİKLERİNE TEPKİSİ SERT OLDU. KADIN BAŞKAN, KADINA KÜFÜR EDEN İKİ BELEDİYE ÇALIŞANI HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATTIRDI.

2018-03-17

CHP’li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Kuşadası ilçesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın vefat eden annesi Tenzile Erdoğan ile Kızı Sümeyye Erdoğan’a hakaret eden CHP’li Koçarlı Belediyesi çalışanı Öner B. (34) ile ASKİ çalışanı Caner B. (30) adındaki 2 personel hakkında olayı duyar duymaz derhal soruşturma başlattı.

Yönettiği Aydın'ı “Kadın Dostu Şehir” ilan eden Aydın'ın Kadın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi ve kızına sokakta aleni şekilde küfreden ve şikâyet üzerine gözaltına alınıp adli kontrol şartı ile serbest bırakılan iki şahsın CHP'li Belediyeler çalışanların olduğunun ortaya çıkması üzerine harekete geçti.

Çerçioğlu, birisi ASKİ, diğeri Koçarlı Belediyesi çalışanı olduğu belirlenen iki belediye çalışanı hakkında derhal kurumsal soruşturma başlatıldığını ve her iki çalışan hakkında gereğinin yapılacağını açıkladı.
Olaydan büyük üzüntü duyduğunu ve haberi duyar duymaz duymaz soruşturma başlattırdığını ifade eden Başkan Çerçioğlu, "Bu nasıl bir hadsizlik ve terbiyesizliktir anlamak mümkün değil... Bunlara zerre kadar tahammül göstermeyiz... İnsan sadece görüntüsü insan olmaz Diliyle, davranışıyla, edebiyle, duruşuyla ve kişiliğinde barındırdığı erdemlerle insan olur... Ne bu Devletin büyüklerine, ne değerlerine ne de herhangi bir bireyine hadsiz ve terbiyesizce söylem ve davranışlarda bulunmaya cüret edenlere zerrece tahammül göstermem... Kim veya kimler şikâyet etmişse doğru yapmışlar ve iyi ki yapmışlar... Bu kendini bilmez belediye çalışanları hakkında gereken yapılacaktır" dedi.

(Hasan KADİFE)

Sepetim