0.542. 537 86 70

Çerçioğlu FETÖ’cü değildir…

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu için hiç kimse “FETÖ”cüdür diyemez…

2016-11-01

YALÇIN YILDIRIM YAZDI…

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Cumhuriyet Gazetesi’ne yaptığı açıklamada “Ben FETÖ’cüysem bu ülkede yaşayan 79 milyon da FETÖ’cüdür” demiş.

Çerçioğlu bu açıklamayı nerde yapmış?

“Fetö’cü Cumhuriyet”de…

Yandaş basının kendisini hedef haline getirdiğinden söz eden Çerçioğlu, “demogoji” yapmış…

Çerçioğlu için hiç kimse “FETÖ”cüdür demedi, diyemez de..

Açıklaması ile hedef saptırmaya çalışan Çerçioğlu’na “FETÖ”cüdür demek de ahmaklık olur.

Daha önce de yazdık, söyledik.

İyi anlaşılması için bir kez daha yazalım:

“Özlem Çerçioğlu FETÖ'cü değildir ama Millet ve Devlet düşmanı FETÖ mensuplarıyla 17/25 Aralık öncesi ve sonrası finansal konu başta olmak üzere işbirliği içine girmiştir ve halen de bu işbirliği devam etmektedir. Bunun adı da terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüte bilerek yardım ve yataklık etme suçudur.”

Elbette bu suçun gereğini yapmak, Devletin kurumlarına ve Milletin, Devletin çıkarlarını kendi ve yakınlarının şahsi, maddi, makam, sıfat, istikbal ve siyasi çıkarlarının üzerinde tutan sorumlularına kalmıştır.

Bir kez daha soralım… Çerçioğlu da açıklasın…

CHP'li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'yi ele geçirmeye ve işgal ettirmeye çalışan dünyanın en yaygın ve en alçak terör örgütü dediği Millet ve Devlet düşmanı Fetullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) ile işbirliği içinde değil mi?

Bu hain örgüte ve mensuplarına finansal konu başta olmak üzere Aydın Büyükşehir Belediyesi’nde yapılanma desteği sağladı mı? FETÖ’cü Danışman Erkan Karaaslan’a “Danışmanlık” adı altında kaç para ödendi?

Büyükşehire en son gelen 6 müfettişin 4’ü FETÖ’nün açığa alındığından söz eden Çerçioğlu’nu açığa alınan o 4 müfettiş aklamadı mı?

Bu örgüt, suç duyurularından soruşturmalara, açılan davalardan kapanan davalara, İçişleri Bakanlığı Müfettişlerinin ve Sayıştay Denetçilerinin incelemelerine kadar çeşitli konularda Özlem Çerçioğlu'na yardım etmedi mi?

Bir de Özlem Çerçioğlu’nun açıklamasının zamanlamasına dikkat çekmek gerekiyor..

Açıklama 31 Ekim 2016 Pazartesi günü saat 23.24’de yapılmış.

Yani, “Belediyelere FETÖ Operasyonu” yapılacağı sinyalinin verilmesinin hemen akabinde.

Açık ve net yazıyoruz.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan FETÖ ile var gücü ile mücadele ederken Aydın’daki bir yapı hala Aydın Büyükşehir Belediyesi içinde yuvalanmış FETÖ’yü koruyup kollamaktadır.

Özlem Çerçioğlu her ne kadar “Şahsi danışmanım değil” dese de Erkan Karaaslan ile işbirliği içindedir.

Erkan Karaaslan “FETÖ’nün Yerel Yönetimler İmamı” olmakla tutukludur.

Merkez Üssünü de Aydın Büyükşehir Belediyesi’nde konuşlandırmıştır.

Aydın Büyükşehir Belediyesi’ni hala FETÖ’cü Danışman Erkan Karaaslan’ın kadrosu yönetmektedir. Çerçioğlu her ne kadar “Ben FETÖ’cüysem bu ülkede yaşayan 79 milyon da FETÖ’cüdür” diyorsa da, “FETÖ’cü değildir ama FETÖ’cüleri koruyup kollamakta, yardım ve yataklık etmektedir.”

Ve soruyoruz…

Aydın Büyükşehir Belediyesi’ndeki FETÖ’cü yapıyı ve FETÖ ile ilintili olanları bu zamana kadar kimler neden ve nasıl korumuştur? Neden hala korumaya devam edilmektedir?

Mersin’de düzenlenen FETÖ operasyonunda “FETÖ’nün Yerel Yönetimlerden Sorumlu Ayağı ve FETÖ'ye finans sağlamak” suçundan tutuklanarak cezaevine konulan Erkan Karaaslan’ın örgütün merkez üssünü Aydın’da oluşturduğu ayan beyan ortada dururken neden Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik hiçbir çalışma ortaya konulamıştır? 

Özlem Çerçioğlu istediği kadar, “Ben FETÖ’cüysem bu ülkede yaşayan 79 milyon da FETÖ’cüdür” açıklaması yaparsa yapsın, bu açıklaması FETÖ’cülere yardım ve yataklık yaptığı gerçeğini, Erkan Karaaslan’ın Büyükşehir Belediyesi içinde stratejik noktalara yerleştirdiği kadrosunu koruyup kolladığı gerçeğini gizleyemez.

Özlem Çerçioğlu’nun FETÖ ile her hangi bir ilişki içinde olmadığını, ilintisi bulunmadığı söylemek mümkün mü?

Danışmanı Erkan Karaaslan FETÖ'cü ve tutuklu…

Yakın arkadaşı Eski Başsavcı FETÖ'cü ve tutuklu...

Özlem Çerçioğlu sütten çıkmış ak kaşık öyle mi?

Çerçioğlu’nun, “Ben FETÖ’cüysem bu ülkede yaşayan 79 milyon da FETÖ’cüdür” şeklindeki açıklaması kendisini kurtarmaya, aklamaya yeter mi?

Devlet her şeyi biliyor Özlem Hanım… 

Hangi İçişleri Eski Bakanından hangi ricalarda bulunulduğunu, hangi FETÖ'cü politikacılarla ve CHP'ye sızmış hangi FETÖ'cülerle sıkı fıkı olunduğunu, Bakanlıktaki, Vilayetteki, Adliyedeki, Emniyetteki, Sayıştaydaki ve bilumum kurumlardaki hangi FETÖ'cülerle iş tutulduğunu, onların nasıl ve nerelerde ağırladığını, denetime gelen bazı müfettişlerin üzerinde baskı oluşturmak için sekreter aracılığıyla bazı gazetecilere ve şoförlere kaldıkları otelin içerisine kadar nasıl takip ettirildiğini v.s devlet bilmiyor mu? Sanıyorsunuz…

Elbette biliyor ki, Belediyelere yönelik yapılacak operasyonun sinyali de aşağıda açıklama ile veriliyor:

“Yürütülen çalışmanın bir ayağı da belediyeler. FETÖ belediyelere özel önem vermiş. Belediyeleri parasal kaynak yaratma işlerinde kullanmış. Yeri gelmiş kuruluşlarına arsa tahsis ettirmiş, yeri gelmiş ihalelerden himmet almış. Bazı belediyelerde bu çerçevede düzenli gelirler elde etmiş. İhalelerden sürekli komisyonlar almış. Bu işler için belediye başkanları, belediye meclisi üyeleri ve üst düzey belediye bürokratlarını kullanmışlar. Bu belediye başkanları aynı zamanda darbenin siyasi ayağındalar. Darbe başarılı olsaydı peş peşe darbeye desteklerini açıklayacaklardı.”

Bu belediyelerden birisi de Aydın Büyükşehir Belediyesi’dir…

Aydın Büyükşehir Belediyesi’ni de FETÖ’cü Erkan Karaaslan’ın kadrosu yönetmektedir.

AYDIN BŞB’DEKİ FETÖ’CÜ ERKAN’IN KADROSU:

“FETÖ’nün Yerel Yönetimlerden Sorumlu Ayağı ve Finans Kaynağı” suçlamasıyla Mersin’de tutuklanarak cezaevine konan Erkan Karaaslan’ın referansı ve Özlem Çerçioğlu’nun onayı ile Aydın BŞB’ye yerleştirilen ve belediyeyi hücrelerine kadar kontrol altında tutarak kaynaklarını hortumlayan kadrosu da şöyledir:

1- Genel Sekreter Uğur Cebeci:

Erkan Kararslan’ın elemanı olarak 2013 yılından itibaren sık sık Aydın’a geldi. 15 Temmuz darbe girişiminden sonraki ilk mesai gününde emekli oldu.

2- Genel Sekreter Vekili Ertuğrul Yamen:

(Uğur Cebeci’den sonra genel sekreterlik görevine getirildi) 

Özel Kalem Müdürü ve İmar Daire Başkanlığı görevlerini yaptı.

3- Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Bozbaş:

Danışman Erkan Kararslan’ın elemanı olarak 2013 yılında Aydın’a geldi. Eski bir sağlık memuru olan Bozbaş, bazı ihale dosyalarından evrak çekmesiyle gündeme geldi.

4- Genel Sekreter Yardımcısı Özlem Bayraktaroğlu: 

Danışman Erkan Karaarslan’ın atamasını yaptırdığı eski bir nikâh memuru.

5- ASKİ Genel Müdür Yardımcısı Nermin Canyurt:

Erkan Kararslan’ın elemanı olarak Ataşehir Belediyesi’nden Aydın’a getirildi. Karaaslan’ın “sağ kolu, kuzeni ve kara kutusu” olarak bilinen Nermin Canyurt muhasebe elemanı olarak çalışırken ASKİ’ye Genel Müdür Yardımcısı yapıldı.

6- Önder Yeğen: Eski Genel Sekreter şimdi Müfettiş:

Danışmanlık Hizmeti Veren Erkan Kararslan’ın elemanı olarak (Aydın Belediyesi 2013 Yılından İtibaren)  Erkan Karaarslan’ın elemanı olarak görev yapmış ve şimdi Aydın BŞB’de müfettiş kadrosundadır. Erkan Kararslan’ın elemanı olarak şirketlerinde de görev yapmaktadır.

7- Eski Genel Sekreter Yardımcısı Vural Şahbenderoğlu: 

Emekli olduktan sonra Erkan Karaarslan’ın şirketinde çalışmaya başlamıştır.

8- Bilgi İşlem Daire Başkanı Figen Şenoğlu: 

Erkan Kararslan tarafından Kadıköy Belediyesi’nde yazı işleri personeli iken Aydın’a getirilip Bilgi İşlem daire Başkanı yapılmıştır. Aydın Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ’de şüpheli 21/F ve 22/C ihalelerini yapan kişidir.

9- Destek Daire Başkanı Alaatin Özçelik: 

Danışman Erkan Kararslan getirmiş olup Büyükşehir İhalelerini Bülent Bozbaş ile birlikte yaptığı bilinmektedir.

10- Müfettiş Hüsna Akkuş:

Ataması Teftiş Kurulu Yönetmeliğine uygun görülmeyen Teftiş Kurulu Başkanı Şefika Çoban tarafından yapılmıştır.

11- İnsan Kaynakları Dairesi Başkanı Ahmet İpek: 

Muğla’dan getirilerek Daire Başkanı olması sağlandı.

12- ASKİ Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Murathan Bayrı:

Erkan Kararslan’ın “çantacı” elemanı olarak bilinmekte ve bacanığının eşi Çimen Şanlı ile birlikte Erkan Karaarslan'ın işlerin takip etmektedir.

13- AYBEL A.Ş. ve EGE ET Genel Müdürü Muharrrem Şanlı: 

Erkan Karaarslan’ın bacanağı ve aynı zamanda şirketlerin muhasebe müdürüdür. (Adı sıkca gündeme gelince bu görevdeki yetkileri elinden alındı.)

14- İMAR AŞ Genel Müdürü Ümit Erkan: 

Erkan Karaarslan’ın yeğeni olup 100 milyon TL sermayeli belediye şirketinin başındaki kişi...

Sepetim