0.542. 537 86 70

Cemaatin imamı olarak atanmış...

DOKTOR R. B.NİN ABD’DE GÜLEN İLE GÖRÜŞTÜĞÜ VE CEMAATİN AYDIN İMAMI OLARAK ATANDIĞI ORTAYA ÇIKTI..

2016-07-26

Ülke genelinde olduğu gibi FETÖ operasyonları kapsamında, yeni gelişmeler yaşanıyor.

www.aydinsafak.com'un edindiği bilgilere göre, CİA-FETÖ destekli kalkışma başarıya ulaşsaydı,  operasyonlar kapsamında tutuklanan Atatürk Devlet Hastanesi Eski Başhekim Yardımcısı. Dr. R. B. , Cemaatin Aydın İmamı olacaktı.

Önceki Aydın İmamı Ovaeymir'de görevli Dindersi Öğretmeni A. ön isimli şahsın önce Kütahya sonra yurt dışına kaçmasının ardından, darbe girişimi öncesi ABD'ye giden Dr. R.B., Fetullah Gülen ile görüştü ve Aydın İmamı olarak görev aldıktan sonra geri döndü.

Dr. R. B. bir kaç yıl önce cemaatin Aydın'daki Emniyet İmamı niteliğinde çalışmalar yapması, polis olacak isimlerin görevli bulunduğu komisyonda kendisi tarafından doğrudan cemaat listelerinden belirlenmesi gibi haberlerle medyada yer almıştı.

İŞADAMI M. A.'DA, DARBE ÖNCESİ ABD ZİYARETİNDE BULUNDU..

Öte yandan tutuklananlar arasında yer alan en ünlü isim işadamı ve bir dönem AK Parti Belediye Başkan Adayı olan M. A'nın, darbe öncesi ABD'ye sır ziyareti ortaya çıktı.

ABD’de bulunan kız kardeşiyle görüşmeye gittiğin belirterek Fetullah Gülen ile görüştüğü belirtilen M. A.'nın, Gülen'e okulları devretmek isediğini belirttiği fakat kendisine sabırlı olması gerektiği telkin edilerek, yakında yaşanacak gelişmeler nedeniyle güvence verilerek Türkiye'ye geri döndürüldüğü belirtiliyor.

M. A'nın ABD'ye giderken Gülen'e Aydın'daki ünlü bir markadan incir ve kuruyemiş, yine ünlü bir markadan adının yazılı olduğu özel sabunlar götürdüğü de kaydediliyor.

Son dönemlerde ise M. A.'nın tedbir olarak kendisine ait gayrimenkulleri başkalarının üzerine devir çalışması yaptığı ifade edildi.

M.A.’nın ise17-25 Aralık tarihinden sonra FETÖ operasyonları başlamasına rağmen kendisine ait rezidanslardan birinde bulunan kafeteryasında cemaatin Aydın'da önde gelen isimleriyle Perşembe akşamları yemekli ve Cumartesi sabahları kahvaltılı toplantılarını devam ettirdiği kaydedildi. 

Sepetim