0.542. 537 86 70

"Büyükşehir'i rekor oyla kazanacağız"

CHP'Lİ BAŞKAN ALTINTAŞ’DAN, AK PARTİ'NİN BANKACI VEKİLİNE "SEN NEYİN KAFASINI YAŞIYORSUN.." MEALİNDE RAKAM HATIRLATMASINDA BULUNDU... "44, 38'DEN BÜYÜKTÜR..."

2018-07-01

CHP Efeler İlçe Başkanı Barış Altıntaş, 2019 yılında yapılacak yerel seçimlerde, Aydın Büyükşehir Belediyesi'ni en az yüzde 51 oyla kazanacaklarını söyledi.

CHP Efeler İlçe Başkanı Barış Altıntaş, AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş ve AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Kazım Günaydın'ı topa tuttu.

24 Haziran seçimlerinde, CHP’nin birinci parti olduğunun altını çizen Altıntaş, AK Parti milletvekillerinden özellikle Mustafa Savaş'ın rakam okumayı bilmediğini savundu.

Savaş'a 44'ün 38'den büyük olduğunu hatırlatan Altıntaş, "Cumhurbaşkanlığı seçiminde Aydın'da AKP ile MHP'nin ortak adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın aldığı oy yüzde 38'dir. Partimizin adayı Muharrem İnce, tek başına yüzde 44 oy almıştır" dedi.

“BÜYÜKŞEHİR VE 17 İLÇE BELEDİYESİNİ KAZANACAĞIZ”

CHP olarak, 2019 yılında yapılacak yerel seçimlere, 4,5 yıldır hazırlandıklarını belirten Altıntaş, "Yerel seçimlerde 17 ilçeyi CHP kazanacaktır. Özellikle Büyükşehir Belediyesi’ni de rekor oyla, en az yüzde 51 oyla kazanacağız. Bizim Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’nun yapılan anketlerde yüzde 60 ile yerel seçimi kazanacağı görülmektedir" diye konuştu.

“KAZIM, GÜNAYDIN”

Günaydın'ın Acarlar'dan haberi olmadığını iddia eden Başkan Altıntaş, "AKP İncirliova ilçe Başkanı Kazım Günaydın, sana da buradan kucaklar dolusu günaydın, günaydın, günaydın. Uykun açılınca şu Acarlar’a yapılan yatırımları bir daha araştır bakalım. Sorumlusu olduğun ilçenin en büyük mahallelerinden birisinde yapılan çalışmalardan haberin yok. Bu nasıl sorumluluk? Dünyadan haberin yok demeyeceğim daha Acarlar’dan bile haberin yok. Öyle bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlar kervanına katılmış gidiyorsun. Gel bize Acarlar’da ne yapıldığını sor, ben sana anlatayım" ifadelerini kullandı. 

(EMRAH DİNÇER)

http://www.aydinhedef.com.tr/guncel/01/07/2018/buyuksehiri-rekor-oyla-kazanacagiz

Sepetim