0.542. 537 86 70

Bu vekil söz verdi mi tutuyor…

AK Parti MKYK Üyesi Aydın Milletvekili Mustafa Savaş yıllardır yapılmayan, yapılması için vatandaşların protesto da bile bulunduğu, birçok trafik kazasının yaşandığı ve birçok insanınn yaşamını yitirdiği iki kavşağın düzenlemesini ve sinyalizasyon sisteminin kurulmasını sağladı.

2018-03-11

Çok alışık olmasak da hatta onlara karşı inandırıcılığımız toplum olarak büyük ölçüde zedelenmiş olsa da politikacıların verdikleri sözleri nadiren de olsa tuttuklarına şahit oluyoruz.

Nadir olarak görülen bu örnekleri sergileyen isimlerden birisi de Aydınlı ve Çineli hemşehrilerine verdiği iki sözü daha yerine getiren AK Parti MKYK Üyesi Aydın Milletvekili Mustafa Savaş...

AK Partili Vekil Savaş daha önce Efeler ve Çine ilçesinde yaşayan hemşehrilerinin yapılmasını istediği hatta yapılması için protestolarda bile bulunduğu ancak seslerini yıllardır duyuramadıkları Efeler ve Çine ilçelerinde onlarca insanın ölümüne, evlerine ateş düşmesine ve canların yanmasına sebep olan Aydın Muğla Karayolu üzerindeki iki önemli noktada kavşak yapımı ve sinyalizasyon sistemi kurulması için verdiği sözleri yerine getirdi.

AK Parti MKYK Üyesi Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, bu güne kadar birçok kazanın yaşandığı ve birçok insanın yaşamını yitirdigi Efeler ilçesi Aydın-Muğla Karayolu Ovaeymir mevkiine kavşak yapımı ve sinyalizasyon sistemi kurulması ile aynı karayolu üzerinde bulunan ve sürücüler için kara noktalardan biri olan Aydın Çine yolu 25. Km Cumalı-Tepeköy mevkiine Çine'ye bağlı 15 mahallenin talebi olan Kavşak, cep yapımı ve sinyalizasyon sistemi kurulması taleplerini gerçekleştirdi.

Savaş, Aydınlı hemşerilerine kavşakların yapımı ve sinyalizasyon sistemi kurulması için 2 ay önce verdiği ve yerine getirdiği sözler Aydınlılar tarafından büyük bir memnuniyet ve takdir ile karşılandı.

Sözlerini yerini getirerek Aydınlı hemşehrilerin duasını da alan AK Parti MKYK Üyesi Aydın Milletvekili Mustafa Savaş hafta sonu geldiği Aydın'da Partisinin Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Türkoğlu, ilçe yonetim kurulu üyeleri ile birlikte yapımı hızla devam eden 1,5 milyonTL’ye malolacak 15 Mahallenin kullanacağı Çine Cumalı-Tepeköy döner kavşağında incelemelerde bulundu.

Karayolları ve yüklenici firma yetkililerinden kavşak çalışması hakında bilgiler alan ve kendisine teşekkür eden mahallelilere "Biz sözümüzün eriyiz" diyen AK Parti MKYK Üyesi Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Cumalı-Tepeköy’e Döner Kavşak yapılması için söz verdiklerini ve kamulaştırma çalışmalarının uzun zaman alması nedeni ile gecikme yaşandığını belirterek “Talep gelince burada önce incelemeler ve toplantılar yaptık... Sonra döner kavşak yapımı için söz verdik. Kamulaştırmadan dolayı biraz gecikme yaşandı ama bugüne nasip oldu. 15 mahallemizin kullanacağı döner kavşak projemizin maliyeti 1,5 milyon lira... Karayolları Genel Müdürlüğümüze, Bölge Müdürümüze ve işi yüklenen firma yetkililerine teşekkür ediyorum. 15 gün içerisinde çalışmalar nişallah tamamen bitecek. Allah kazasız, belasız kullanmayı nasip etsin. İnşallah 15 gün içerisinde bitince bizde gelir kullanırız. Allah Devletimize zeval vermesin...” şeklinde konuştu.

Haber: Hasan KADİFE

Fotoğraf: Sadık ÖLMEZ

Sepetim