0.542. 537 86 70

Bu nasıl iş?

15 yıldır ülkede iktidar olan partinin, 15 yıldır Aydın'da başarısız olmasının sorumluluğu kimdedir? Milletvekillerinde mi? Belediye Başkanlarında mı? İl Yönetiminde mi? İlçe Yönetimlerinde mi? Parti içine sızmış hala kendini saklayan veya saklanmasına göz yumulan FETÖ'cüler de mi?

2017-12-23

İnsanlar kırılsın istemiyorum ve o yüzden isim vermek istemiyorum ancak gerçekten merak ediyorum, 15 yıldır ülkede iktidar olan partinin, 15 yıldır Aydın'da başarısız olmasının sorumluluğu kimdedir?

Milletvekillerinde mi?

Belediye Başkanlarında mı?

İl Yönetiminde mi?

İlçe Yönetimlerinde mi?

Parti içine sızmış hala kendini saklayan veya saklanmasına göz yumulan FETÖ'cüler de mi?

Kardeşim sizin siyasi ihtiraslarınız, egolarınız, makam, mevki ve sıfat merakınız, ticari kaygılarınız ve beklentileriniz nedeniyle Rahmetli Demokrasi Şehidi Adnan Menderes'in memleketi olan Sağın Kalesi Aydın'ı Sol'un kalesi yaptınız ya, yemin ederim yatacak yeriniz yok..

Genel Başkanın metal yorgunluğu uyarılarına rağmen 10 ilçe başkanı ile devam kararı alıyorsunuz ve gerekçe olarak başta yerel olmak üzere ardı arkasına gelecek olan seçimleri gösterip, taşları yerinden fazla oynatmak istemediğinizi gösteriyorsunuz ya gerçekten merak ediyorum siz ne kullanıyor sunuz?

Eyy Milletvekilleri, Eyy İl Başkanı, Eyy Teşkilat Sorumluları, bırakın artık iç çekişmeleri ve siyasi istikbal hesaplarını bu güzel şehri yakmayın.

Önümüzde yerel seçimler var ve şehrin hali ortada...

Kendinizden önce şehrinizi düşünün ve seçim arenasında savaşacak gladyatörlerinizi iyi seçin...

Aydın'da AK Partinin iktidarı DYP'lilerden geçer, ANAP'lılardan geçer...

Saygım var ama Millî Görüş Kimliği siyaseti ile Aydın'da ne başarı elde edersiniz, ne de iktidar... Hepsi yalan olur ve olurken sizlerde yalan olursunuz.

Bir Milletvekili Abimiz demiş ki, "Yeniden atanan o ilçe Başkanı benim yakın arkadaşım ama bugüne kadar halka dokunan, sevilen, sempati duyulan ve başarılı bir siyasetçi profili sergileyemediği için yeniden atanması konusunda olumsuz görüş bildirdim... Parti'de benim gibi aynı görüşü bildiren arkadaşlar da oldu ama buma rağmen hala aynı ismin atanması gerçekten irdelenmesi gereken bir durum..!"

Bu kulis sohbeti gösteriyor ki AK Parti'nin Aydın'da başarısız olmasını isteyen etkili ve yetkili bazı tipler var...

Zamanında partiye sızıntı olmuş bu isimler başarısızlığı seçimlerle tescillenmiş olan isimlerin yeniden aynı göreve atanmalarını katkı verip sağlıyorsa ben size diyeyim...

Bunların alayı kripto...

Sepetim