0.542. 537 86 70

Bu işte bir gariplik var…

Özlem Çerçioğlu’nun Danışmanı Erkan Karaaslan’ın Mersin’de kurup yönettiği “şebeke ve örgütün” on misli büyüğü Aydın Büyükşehir Belediyesi’nde var. Mersin’de çökertilen bu örgüt Aydın’da neden çökertilemiyor? Bir cevabınız var mı?

2016-08-11

FETÖ’cüler Aydın Büyükşehir Belediyesi içinde büyümelerini devam ettirdiler.
Kendi elleriyle getirip Aydın Büyükşehir Belediyesi’nde en önemli kilit mevkileri onlara veren, Çerçioğlu bu “şebeke”ye hiç dokunmadı… Ne yazıldı, çizildiyse aksine koruyup korundu. Hala da korumaya devam ediliyor. Danışman Erkan Karaaslan her yerde polis tarafından aranırken MHP Lideri devlet Bahçeli bile “Bulun şu adamı” talimatı verirken Aydın Büyükşehir belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu çıkıp neden “teslim ol” çağrısı yapamıyor?

Neden acaba?

Bu işte bir gariplik var.

Bu işin bir ayağının Mersin olduğunu yazmıştık. Şimdi bakın düğüm Mersin’den çözülüyor. Hele bir Özlem hanımın en güvendiği adam olan danışmanı Erkan Karaaslan yakalansın sıra Aydın Büyükşehir Belediyesi’ndeki bağlantılara da gelecektir.

Hiç kuşkunuz olmasın Aydın BŞB’nin FETÖ ile ilişkisi çökertilecektir.

Bizler yazdıkça her yazdığımız yazı için ifade vermek için soluğu emniyette alıyoruz. Bizim yazılarımıza şahin kesilen yetkililer onca ihbar niteliğindeki yazılarımız karşısında nedense susuyor. Bundan şöyle bir sonuç çıkarabiliriz. Aydın Büyükşehir Belediyesi’ni devletin içinde hala koruyup kollayanlar var. Bu kişileri bulup çıkarmak siyaset kurumunun işi. Hiç vakit geçirmeden sahada top gezdiren, topu taca atan bürokratlar derhal görevlerinden uzaklaştırılmalıdır.

FETÖ/PYD operasyonu kapsamında Milletvekili Mehmet Erdem’in kardeşi Ömer Erdem’in de aralarında bulunduğu onlarca kişiye anında ulaşanların Aydın Büyükşehir Belediyesi’ndeki FETÖ yapısına ulaşması çok mu zor? Yetkililer neyi bekliyorlar?

Bunun yapılabilmesi için öncelikle Büyükşehir’i koruyanları aşmak gerekmiyor mu?

Hakkında yakalama müzekkeresi çıkarılan Erkan Karaaslan nerede? Kim ya da kimler saklıyor? Neden teslim olmuyor?

Düğüm Erkan Karaaslan’ın yakalanmasıyla çözülecek. Karaaslan yakalanır ötmeye başlarsa Aydın’da en çok kim sıkıntıya düşecek? FETÖ soruşturmasının Mersin Büyükşehir Belediyesi’ndeki ayağı hele bir çözülsün bakın neler olacak? İşin ucu nerelere dayanacak? Kuşkusuz Mersin’den Aydın’a bir yol uzanacak.

Sürekli yazdık… Aydın Büyükşehir Belediyesi’ndeki “Organize suç şebekesi”nin başı Erkan Karaaslan’dır diye. Yazdık, gittik ifade verdik. Şebekenin başı yakanıp konuşmaya başlayınca kimlerin kellesi gidecek? Bekleyip göreceğiz. İhaleler nasıl yapılmış. Belediye nasıl hortumlanmış hepsi açığa çıkacak.

Peki, Aydın BŞB’de “organize işleri” sadece Erkan Karaaslan mı yıptı? Onun belediyenin kilit noktalarına yerleştirdiği yakın akrabaları, ekibi bu işinde değil mi? İşbirlikçileri yok mu? Elbette var. Hepsi başını kuma gömmüş sözüm ona kendilerini gizliyorlar.

Aydın BŞB’ içindeki bu organize yapı neden ortaya çıkarılamıyor?

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin üst düzey kadrolarına ve şirketlerine, Ataşehir, Denizli, Kadıköy, Bursa, Ankara ve Milas belediyelerinden getirilen kişilerin ve FETÖ'ye benzer bir yapılanma oluşturan Erkan Karaarslan’ın her dediğini yapanların mal varlıkları, banka hesapları, dünü, bu günü neden araştırılmıyor?

Sözü uzatmadan: Özlem Çerçioğlu’nun Danışmanı Erkan Karaaslan’ın Mersin’de kurup yönettiği “şebeke ve örgütün” on misli büyüğü Aydın Büyükşehir Belediyesi’nde var.

Mersin’de çökertilen bu örgüt Aydın’da neden çökertilemiyor?

Bir cevabınız var mı?

Sepetim